Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gevels isoleren:

Gevels isoleren

Wij zijn aan het kijken om ons huis te isoleren en helaas zal spouwmuur isolatie niet mogelijk zijn omdat onze woning van voor 1920 komt daarnaast is de buitenkant van onze woning bezet met cement en geschilderd. Het huis bestaat uit twee delen. Een deel zie je bakstenen, die kan eventueel van binnen geïsoleerd worden. Andere huis is bezet met cement en balken. De achterkant zou opnieuw bezet moeten worden. Daar kan het eraf gehaald worden en van buitenaf geïsoleerd. Graag ontvang ik advies over hoe het het beste geïsoleerd kan worden. Het gaat om ongeveer 80 m2.
Onze klant uit Terneuzen (Zeeland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevels isoleren uit heel Nederland:

2e verdieping bouwen op plat dak, Woning isoleren en Gevels voegen.

Wij willen op toekomstige hoekhuis (zie foto) (begane grond + 1 verdieping met plat dak) een 2e verdieping realiseren. De koopovereenkomst is reeds mondeling overeengekomen. Ik ben benieuwd wat de prijs is als ik het in dezelfde stijl laat doen. Tevens advies betreffende isolatie gehele woning en advies voegen buitenmuren dus graag een Allround-Aannemer die alle-drie de verschillende projecten kan uitvoeren.

Het isoleren en bekleden van gevels

Wij hebben een huis uit 1923, geen spouwmuur. Met daaraan allerlei verschillende soorten aanbouw in mix van verschillende stenen en bouwstijlen. We willen graag het originele huis verduurzamen middels isolatie. We brengen zelf aan de binnenkant met en met steeds isolatie aan wanneer we een kamer verbouwen maar willen graag de mogelijkheden bespreken voor buitenmuur isolatie. We hebben namelijk ook veel last van doorslaand vocht maar ook van optrekkend vocht. De muren van het originele huis (excl aanbouw) zijn extreem dik (30cm) en is driedubbelsteens gemetseld. We vragen ons af of het voor ons handig is deze buitengevel isolatie te doen. Ik kan me namelijk voorstellen dat stenen muren ook koude opnemen vanuit de grond, en moeten we daar dan niet eerst ‘iets’ mee. Het mooiste lijkt ons een hardhouten buitengevel maar we staan open voor andere opties.

Buitengevels isoleren en voorzien van crepi

Gevel isoleren en afwerken met crepi van een half vrijstaande woning met garage. Het betreft ongeveer 110 m2 aan gestucte gevels. Het gaat om het isoleren en bekleden met steenstrips hiervan. Het betreft de voor- achter- en deels zijgevel. Hier zijn stijgers voor nodig.

Gevels laten isoleren

Bestaande voorgevel en een deel van de zijgevel isoleren met E-Board steenstrips Vandersanden. Totale oppervlakte is ongeveer 50 m², inclusief kozijnen. Huidige buitenmuur is gedeeltelijk enkelsteens en afgewerkt met sierpleister. Indien de gemeente het goed vindt, aanvraag is ingediend, dan wil ik dat stuk muur afgewerkt hebben met steenstrips. Anders moet het maar weer worden afgewerkt met sierpleister. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m², tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Uitbouw achterzijde + garage isoleren

We gaan op 1 juli verhuizen en in onze nieuwe woningen willen wij twee dingen laten uitvoeren: wij willen de garage isoleren tot woonruimte en we we willen een uitbouw van 3 m diep en 5 m breed. Met openslaande tuindeuren en 1 raam ernaast. Fundering geen idee. Vergunning moet ik aanvragen, maar daarvoor wil ik graag meer weten over wat het ons definitief gaat kosten. De gevels gemetseld, een gevel is van de garage dus er hoeven maar twee gemaakt te worden. We willen een dakkoepel. Ook willen we graag de garage volledig laten isoleren zodat dit bij het huis betrokken kan worden met een deur. Deze optie graag apart op de offerte. Garage is 6 x 3,6 meter en is enkel steens. Waarschijnlijk moet deze van binnenuit geïsoleerd worden. Vloer en dak moet ook geïsoleerd worden. Afwerking moet overheen geschilder kunnen worden.

Het isoleren en bekleden van de gevels en het vervangen van het dak

Ik zoek een aannemer die alle gemetselde wanden van mijn dijkwoning kan isoleren en voorzien van gevelbekleding. Daarnaast zou ik mijn dak willen laten vervangen door een Pir-dak. De oppervlakte van de zolder is ongeveer 35 m2.

Het thermisch isoleren van de woning

Het is een rijhuis (drive-in woning drie verdiepingen). De gevels aan de vrije kanten bestaan uit 6 raampartijen van 4,80m breed. Ramen lopen niet tot de vloer door. Onder de ramen aan ongeveer een meter hoog beton aan de buitenkant en houten/gipsplaten voorzetwanden aan de binnenkant. Ik wil graag van binnenuit de voorzetwanden laten verwijderen, isolatie aanbrengen en terugplaatsen. Graag ontvang ik hier een prijs voor. Tevens graag een prijs voor bodemisolatie betonnen vloer 4,80m x 9,70m via kruipruimte en plat dakisolatie (beton) 4,80m x 9,70m incl. vervangen dakbedekking. Ter verduidelijking, dit moet overeenkomstig uitgevoerd worden met een energielening> dit betekend dat wij uiteindelijk twee van de drie opties laten uitvoeren.

Het isoleren en bekleden van een buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die een buitenmuur kan voorzien van isolatie en houten gevelbekleding. Het betreft ongeveer 100 m2. Mijn woning wordt nu door een aannemer gemaakt (vrijstaand) en ik zoek een partij die de gevels kan afwerken. Ik bespreek graag welke verschillende gevel bekleding over het isolatiemateriaal kan.

Isoleren van de gevels van 212 appartementen

Voor een VvE ben ik bezig met kostenraming grootschalige renovatie van 212 appartementen. Ook buitengevel isolatie is één van de onderdelen. Het gaat om ongeveer 5.700 m2 buitengevel isolatie. Op een aantal plekken zal mogelijk eerst de spouw worden geïsoleerd. Totale Rc waarde moet minimaal 5,0 worden. Het liefst willen we een isolatie materiaal die zo goedkoop mogelijk is en een RC waarde heeft van 5 met waarschijnlijk pleisterwerk als afwerking. Er is niet bekend of er isolatie aanwezig is. Het aantal verdiepingen is wisselend, maar het hoogste zal ongeveer 12 meter zijn. Een hoogwerker plaatsen is mogelijk.

Het isoleren en bekleden van twee gevels

Ik zoek een gevelspecialist die twee buitengevels kan isoleren met EPS platen en dit vervolgens netjes kan afwerken met stucwerk of crepi. Omdat de steensoort van het huis niet ideaal is voor spouwmuur isolatie kiezen wij voor isolatie aan de buitenzijde van het huis. Spouwmuurisolatie zou de vochthuishouding kunnen verstoren, met als mogelijk gevolg vochtproblemen en barsten in de stenen. Ik heb gedetailleerde tekeningen van het project. Deze documenten waren nodig om een vergunning te krijgen. Het betreft 45 m2.

Partners

Partners van Casius