Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Terneuzen of directe omgeving.

108 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Terneuzen:

Gevels isoleren

Wij zijn aan het kijken om ons huis te isoleren en helaas zal spouwmuur isolatie niet mogelijk zijn omdat onze woning van voor 1920 komt daarnaast is de buitenkant van onze woning bezet met cement en geschilderd. Het huis bestaat uit twee delen. Een deel zie je bakstenen, die kan eventueel van binnen geïsoleerd worden. Andere huis is bezet met cement en balken. De achterkant zou opnieuw bezet moeten worden. Daar kan het eraf gehaald worden en van buitenaf geïsoleerd. Graag ontvang ik advies over hoe het het beste geïsoleerd kan worden. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Vloerisolatie aanbrengen

Over een oppervlakte van ongeveer 80 m2 wil ik graag tussen de balken isolatie hebben balken zijn 18cm dik. Deze zou vanaf de zolder onder de vloer gespoten kunnen worden bijvoorbeeld cellulose isolatie? Als dit mogelijk is en de prijs meevalt zou eventueel de vloer van deze ruimte over dezelfde oppervlakte ook gedaan kunnen worden.

Vloerisolatie aanbrengen

De vloerisolatie is voor een nieuwbouw woning die we zelf coördineren. We zijn juist gestart met de bouw van de woning en na het installatiewerk, periode juni/juli, willen we een isolatie laag laten aanleggen tussen de cementdek en de vloerverwarming. Het zal gaan om de woning en de garage met een oppervlakte van ongeveer 110 m2. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een firma die dit kan uitvoeren.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het grondwaterpeil in mijn wijk is hoog, op het moment dat het regent loopt er water in de kruipruimte. Dit zorgt voor vochtige muren en rotte balken. Ik wil graag een offerte voor schelpenisolatie aanvragen. De kruipruimte is verdeeld in twee gedeeltes, de hal van 3 x 1.5 is bereikbaar via een kruipluik en de woonkamer van 6 x 3 meter is niet toegankelijk. De vloer in de woonkamer zal echter vervangen gaan worden dus dan kan er via de vloer dit gedeelte van de kruipruimte behandeld worden.

Isolatie zolderdak

Ik wil mijn dak van de zolder van binnenuit isoleren. De lengte is ongeveer 7.50 meter en de breedte is 6 meter. Het gaat om een puntdak.

Kruipruimte isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van de kruipruimte. Het gaat om een ruimte van 17 vierkante meter. De kruipruimte is goed bereikbaar en er moet een laag schelpen van ongeveer 30 cm dik worden aangebracht. De woning is ook goed bereikbaar.

Blinde-, steense buitenmuur moet ...

Blinde-, steense buitenmuur moet geisoleerd worden op 1e & 2e verdieping. Ruimte : 1m brede brandgang, vanaf 4m tot nok ca. 11m hoog. Geschat ca. 50m2. Wil 50mm Polystyreen platen gebruiken, echter niemand kan mij vetellen of isolatie direct op muur aangebracht moet worden of met spouw. Ik zoek ook nog naar een goed betaalbare en weinig werkende afdekmateriaal.