Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolderruimte isoleren:

Zolderruimte isoleren

Ik wil een zolderruimte isoleren. Het gaat om 33 m2. Ik weet niet welke isolatie goed zou zijn.
Onze klant uit Oost-Souburg (Zeeland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderruimte isoleren uit heel Nederland:

Zolderruimte isoleren

Ik wil de zolderruimte laten isoleren. De zolderruimte is bereikbaar per vlizotrap en is is slechts in gebruik als berging en wasruimte. Het te isoleren dakoppervlak bedraagt ongeveer 45 m2. Aan de buitenzijde van het dakbeschot ligt een damp doorlatende folie onder de dakpannen. Omdat de zolder geen leefruimte is en het esthetisch niet nodig is de isolatie met bekleding af te werken, denk ik aan het enkelvoudig aanbrengen van PIR-platen. Of zou isolatie met glaswolplaten, bijvoorbeeld Knauf MW 35 van 12 cm, met een eenvoudige afwerking een goedkoper alternatief zijn?

Zolderruimte isoleren

We willen de zolder van 55 m2 compleet geïsoleerd hebben. Een deel van de zolder is als slaapkamer in gebruik, ander deel is hal en opslag. Wij kunnen de boel leeghalen vooraf en eventuele panelen/huidige isolatie verwijderen. Graag zouden we een prijs hebben voor het isoleren en indien mogelijk apart voor isoleren en aftimmeren.

Isoleren van de zolder

Betreft de zolder. Beide kanten moeten geïsoleerd worden. Het is een schuin dak van een jaren 60 woning. Het huis is van mijn dochter en de zolderruimte is ongeveer 8 x 4,5 meter.

Zolderruimte isoleren en aftimmeren

Ik wil mijn zoldervoer en een deel van het dakbeschot graag laten isoleren. Verder wil ik aan 1 kant kastruimte laten maken en daarna alles met gipsplaten laten afwerken. Ik maak graag een afspraak om het werk hier met mij te bespreken en alles in te meten. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Zolderruimte laten isoleren

Ik wil mijn zolder graag laten isoleren. Ik wil graag de schuine wanden van het dak laten isoleren. Het is geen grote zolder. Ongeveer 20 m2 oppervlakte. Er is geen dakraam. Welke eenvoudige oplossingen zijn er?

Zolderruimte isoleren

Ik wil graag mijn zolderruimte van binnenuit laten isoleren. De zolder is ongeveer 11 x 3.80 meter. De nokhoogte is ongeveer 4 meter en er zitten 3 ramen en een dakkapel (2 meter breed) in. De zolder wordt een studentenkamer. We hebben en schuin pannendak.

Woning compleet verbouwen

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning op het oog die ingrijpend verbouwd moet worden op de benedenverdieping: dat wil zeggen vervangen van de vloeren, aanleg vloerverwarming, uitbouw naar de tuin, openslaande deuren, vervanging keuken en toilet /wasmachine opstelling. Huidige oppervlakte woonkamer + keuken is ongeveer 30 m2. We willen een deel van naastgelegen overkapte poort bij de woonkamer betrekken (ongeveer 4 bij 3) en ongeveer 4 meter uitbouwen naast de keuken en zo over de hele breedte (ongeveer 7 meter) een extra ruime kamer realiseren met zocht op de tuin. Liefst voorzien van grote raampartij met openslaande deuren. Op de eerste verdieping willen we de badkamer aanpassen (bad plaatsen) en de zolderruimte strippen, het dak isoleren, + Velux dakraam plaatsen. Qua afwerking gaan we voor eenvoud, dus een Ikea keuken is geen probleem.

Zolderruimte isoleren

Ik wil graag het dak van de zolder laten isoleren. Ik maak graag een afspraak met een vakman die bij ons het dak kan inmeten en ons een voorstel kan doen voor de juiste isolatie. Uiteraard willen wij dit dan ook laten uitvoeren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Zolderruimte isoleren

Het betreft het isoleren van de zolderruimte boven de garage. Dit moet een slaapvertrek worden. De ruimte is ongeveer 4 bij 4 meter en dient van binnenuit geïsoleerd te worden en daarna afgewerkt met gipsplaten.Optioneel wil ik weten wat de kosten zijn voor het isoleren van een houten balken plafond vloer.

Isolatie dak van zolderruimte

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het isoleren van een zolderruimte met 72 m² dakoppervlak. Het is een ruimte die in tweeën is gedeeld, met een puntdak. Er zijn vier dakvlakken, 2 van 410 x 470 cm en 2 van 470 x 360 cm. In elk vlak zitten vier ruimtes tussen de gordingen. Ik wil daar isolatie met afwerking laten plaatsen, daar zijn moderne kliksystemen voor.