Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor gespoten pur aanbrengen:

Gespoten PUR aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het aanbrengen van gespoten PUR op de nieuwe betonvloeren. Het leidingwerk mag niet in de betonvloer worden aangebracht, maar op de betonvloeren. Deze leidingen komen in de laag gespoten PUR, waar overheen een zandcementdekvloer komt. Het is dus niet voor de isolatie bedoeld, maar als opvullaag. De afmetingen zijn als volgt: Garagevloer 27 m2, 100 mm dik Gehele begane grond vloer 101 m2, 100 mm dik Gehele verdiepingsvloer 88 m2, 100 mm dik
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gespoten pur aanbrengen uit heel Nederland:

Vloer isoleren met gespoten pur

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vloer isoleren met gespoten pur

Koepelwoning als tiny house neerzetten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor een tiny house project in Den Helder wil ik een koepelwoning laten maken. In Assen is een dergelijk project al eens gedaan maar. Er wordt een bouwkoepel opgeblazen en daar wordt pur overheen gespoten. Vervolgens wordt het afgewerkt. Is er iemand die mij kan helpen? Het gaat om een vloeroppervlak van maximaal 32 m2 en een hoogte tussen 320 en 440 cm.

Vlak maken van verdiepingsvloeren

Het uitvullen op houten verdiepingsvloeren een gespoten pur-schuim waarop vloer verwarming komt te liggen. Het gaat om het vlak maken van verdiepingsvloeren. Gemiddelde dikte zal gaan van 20 mm tot 180 mm. Totaal werk over vier verdiepingen twee panden 900 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Dakoppervlakte ongeveer 120 m2. Binnenzijde dak isoleren, liefst met gespoten pur. Een gegarandeerde isolatiewaarde van 4 of meer. Het betreft een hellend dak, met een houten dakbeschot van planken. Het huis dateert ergens van rond 1920. Wij zorgen zelf dat de ruimte goed bereikbaar is.

Gespoten pur vloerisolatie aanbrengen

Onze vloer is 50 m2. Bereikbaar via kruipluik Veel water in kruipruimte soms wel 30cm. Wat kost het om de vloer te laten isoleren met gespoten pur.

Betonvloer in een metalen woonschip maken

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in het voorruim van een stalen woonschip. De afmeting zijn 5.10 breed en 17 meter lang; 85 m2. Het staal is gestraald en daarna 3 x geschilderd. Een paar vragen: - moet over het staal eerst pur (PIR) gespoten worden; bijvoorbeeld 5 cm; om te isoleren en te zorgen dat er geen condens tussen metaal en vloer ontstaat? - moet het beton bewapend worden? Want het metaal ondersteund het beton geheel. - zijn er gewichten in het soort beton? - Hoe dik moet dit beton zijn? - Volgorde PIR (= brandvrije PUR) / beton vloer/ vloerverwarming in matten; vloer eroverheen. - de vloer wil ik laten zoals het is; beton look.

Zandcementdekvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een laag zandcementdekvloer op een al gespoten Pur isolatie over 70 m2 vloeroppervlakte. De zandcementdekvloer graag 5 centimeter dik met vezel compound wapening erin. Indien een wapeningsnet in combinatie met gewone chape/zandcementdekvloer voordeliger is, dan mag dat ook (maximale hoogte 5 cm). De vloer kan door ons van te voren volledig leeg geruimd worden. De woning is niet goed bereikbaar met een vrachtwagen. De vrachtwagen kan maar tot aan de oprit komen welke 10 a 15 meter van de woning af ligt. Exacte afstand kan nog door ons opgemeten worden. Een bestelbus kan wel tot aan de woning komen.

Pur vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag 90-100 m2 pur vloerisolatie gespoten hebben. Het gaat om een verdiepingsvloer.

Vliering isoleren

Ik ben wederom/nog steeds hier op zoek naar een bedrijf wat de vliering voor mij isoleert en aftimmert met iets eenvoudigs als meubelpaat, spaanplaat oid. Het hoeft niet mooi te ogen, als het maar goed zit. Als er gordingen aanwezig waren geweest had ik het zelf gedaan. Lengte van de vliering ongeveer 3,5 meter, dus totaal grofweg 8 bij 1.5 meter te isoleren schuin dak. De resten van eerdere isolatie door vorige bewoners (vastgetimmerd, loskomend glaswol) dient verwijderd. Aub reacties van bedrijf die deze (kleine) klus daadwerkelijk wil. Ik wil geen zolder voor grof geld vol pur gespoten, ik wil geen adviezen hoe het zelf te doen. Gewoon een dag isolatie aanbrengen, wil je en heb je tijd, aub reageer dan, en dan alleen!

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 vloer in de kruipruimte laten isoleren. Ik wil geen gespoten pur, de ruimte is vochtig dus geen glaswol. We hebben iets van folie dat onder de vloer geplaatst kan worden en platen onder de onderkant van de vloer.