Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van een pannendak:

Isoleren van een pannendak

Ik ben op zoek naar een isolatiespecialist, die mij kan helpen/informeren betreft het volgende: Huidig dak is aan onderzijde geïsoleerd met glaswol en gipsplaat. Tussen glaswol en dakbeschot zit een luchtruime. Omdat de pannen vervangen moeten worden is nu het moment om te kiezen voor extra isolatie van buitenaf of niet. Huidig dak is van 1938, zonder tengels. Puntdak met een knik van 90 graden. Dus met kilgoot en aan achterzijde een nokvorsten op schuine rand naar beneden. Werkzaamheden: pannen eraf, isolatie aanbrengen, tengels, panlatten en nieuwe pannen erop.
Onze klant uit Axel (Zeeland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van een pannendak uit heel Nederland:

Nok inspectie + evt. renovatie en controle zwarte aanslag op dakspanten.

Ik ben de bovenverdieping aan het renoveren. Graag wil ik, voordat ik ga isoleren, weten of mijn pannendak nog goed is of aan renovatie toe is. Met name de voegen tussen de nokpannen moeten geinspecteerd worden. Ook zie ik zwarte stippen op de draagbalken/dakspanten en wil graag weten wat dat is. Dus iemand die pannendaken kan inspecteren maar ook verstand heeft van dakspanten. Het dak is toegankelijk via 2 dakramen.

Pannendak isoleren

Ik wil graag mijn pannendak van buitenaf laten isoleren. Het dak zelf heeft geen asbest, maar de bovenkant van de schoorsteen schijnt het wel te hebben. Voor zover ik weet is dat geen onderdeel van de isolatiewerkzaamheden maar ik sta open voor advies. Afmeting van het totale dak is 6 x 8 meter, maar zitten een tweetal dakkapellen op.

Pannendak isoleren

Dakisolatie met Rd waarde tenminste 3,5 via buitenzijde met daarna terugplaatsen eigen dakpannen, oppervlak ongeveer 150 m2. Moet geschikt zijn om daarna zonnepanelen aan te brengen

Het isoleren en renoveren van een pannendak

We willen graag het dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Het gaat om 115 m2 dak met daarna waarschijnlijk nieuwe dakpannen en weer zinkwerk om het af te werken. Dit betreft een vrijstaande woning.

Een dak van buiten af isoleren

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Het gaat om een dak van 40 m2. De dakpannen et cetera kunnen hergebruikt worden. Het betreft een vrijstaande woning.

Het van buiten isoleren van een pannendak

Ik zoek een dakdekker die het puntdak van onze hoekwoning kan isoleren. Dit zouden we graag via de buitenkant laten doen. Het betreft een dak van ongeveer 60 m2. Als de pannen nog goed zijn mogen die hergebruikt worden.

Het isoleren tegen geluid van slaapkamer

Voor onze slaapkamer zijn we op zoek naar geluid isolatie onze slaapkamer is gelegen schuin boven de achtertuin van de buren, die wel van een feestje houden. Aangezien het een schuin pannendak is klinkt dit nogal door. Hopelijk kan iemand ons een mooie oplossing bieden. Alvast bedankt. De schuine dakpannen wand is ongeveer 5 x 2.5. Hier zitten twee dakramen in. Graag nodig ik een vakman uit die de situatie kan inschatten en een oplossing aanbied.

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.

Pannendak van buitenaf isoleren

Wij zouden ons dak graag van buitenaf laten isoleren. Betreft het dak op de uitbouw van ons huis. Ongeveer 50 - 60 m2 vanaf de 1e verdieping. Steigers plaatsen is geen enkel probleem. Ik ben flexibel in termijn, het heeft niet heel veel haast. We hebben nu dakpannen, deze willen we hergebruiken. Het huis is uit midden jaren 70, ik verwacht niet dat er echt isolatie zit. We grenzen aan weilanden en staan op het westen en het zuiden, er staat veel wind op. Daarom denken we aan PIR achtig isolatie materiaal. Ik denk dat isolatie materiaal ertussen spuiten niet afdoende is. Graag ontvang ik dan ook advies.

Isoleren pannendak

Het bestaande pannendak isoleren eventueel met spuitisolatie. Beide zijden van het dak zijn ca 8 x 7 m en hebben aan beide zijden met 4 Velux dakramen erin. De rest van het dak is riet, dat is aan de binnenkant geïsoleerd. Het is een houten dak met pannen, deze moet vanaf buiten geïsoleerd worden en weer afgewerkt met dakpannen, maar ik weet niet wat er nog meer mogelijk is qua isolering.

Partners

Partners van Casius