Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zeeland.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: divers isolatie aanbrengen, isoleren daken, gevelisolatie aanbrengen, isoleren van buitenaf, zolderruimte isoleren, isoleren van het dak, na isoleren van een dak en schuur, isoleren van de woning, kapeldak isoleren, onderzijde woonkamervloer isoleren, geluidsdicht maken van een muziekruimte, vloer en wanden isoleren, dakbeschot isoleren, zolderruimte isoleren, isoleren van de zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zeeland:

maandag 4 juni 2018

Zolderruimte isoleren

Ik wil een zolderruimte isoleren. Het gaat om 33 m2. Ik weet niet welke isolatie goed zou zijn.
donderdag 10 mei 2018

Vloerisolatie aanbrengen op beton

Het is een garage waar ik een 'mancave' van wil maken. ik wil eerst beton en daarop de isolatie aanbrengen, isolatie dat stevig genoeg is zodat ik mijn vloerbekleding kan opbrengen. Oppervlakte is ongeveer 18 m2. Materialen voor de vakman.
woensdag 2 mei 2018

Dak isoleren van binnenuit

Het betreft een schuin dak van 52 vierkante meter met 1 klein dakraam dat geïsoleerd dient te worden.
maandag 30 april 2018

Isoleren vloer, voor- en achtergevel

Het betreft hier een bovenwoning (1904) met een houten vloer van ongeveer 77 vierkante meter. Ook wil ik graag de voor en achtergevel laten isoleren (van binnenuit). Deze heeft geen spouw, maar hier zijn gipswanden voor gezet waar ik denk een ruimte tussen zit van 15 cm tot 20 cm en een totaal vierkante meters heeft van 23. Ik zou dit graag met Cellulose isolatie willen laten doen.
zaterdag 28 april 2018

Zoldervloer en dak isoleren

Het gaat om het isoleren aan de binnenzijde van een hellend dak (50 m2) en de houten zoldervloer (30 m2). Bij de zoldervloer moet ook aan het akoestisch isoleren gedacht worden.
zondag 1 april 2018

Dakisolatie aanbrengen

Dakoppervlakte ongeveer 120 m2. Binnenzijde dak isoleren, liefst met gespoten pur. Een gegarandeerde isolatiewaarde van 4 of meer. Het betreft een hellend dak, met een houten dakbeschot van planken. Het huis dateert ergens van rond 1920. Wij zorgen zelf dat de ruimte goed bereikbaar is.
dinsdag 27 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een oud huis met aan de achterzijde een dakkapel. Vele tocht gaten 2 kamers en een klein halletje.
dinsdag 27 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken totaal begane grond is 500 m2
vrijdag 23 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande woning. Bouwjaar 1976 Isoleren met pur schuim van binnenuit
dinsdag 13 maart 2018

Dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 100 en 500 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Hellend dak van ongeveer 144 m2 graag langs binnen met pur spuiten
maandag 19 februari 2018

Plat dak isoleren

Ik heb een aanbouw en dakkapel, resp 6 en 2 m2 groot. Graag een offerte voor warm dak of omgekeerd dakisolatie. Op aanbouw ligt nu bitumen en grind. Dakkapel is zink.
zondag 3 december 2017

Kruipruimte isoleren

5 breed 10 lang hoogte kruipruimte 60 cm +/-
dinsdag 28 november 2017

Kruipruimte isoleren

Ik plaats deze aanvraag namens mijn dochter. Zij woont in een huis met een houten vloer die niet geïsoleerd is en hier en daar door vocht vanuit de kruipruimte wat is aangetast. Ze wil een tijdelijke maatregel laten nemen met schelpenisolatie of isoparels in de kruipruimte van ongeveer 60 m². Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave. We stellen een bezoek op prijs.
zaterdag 4 november 2017

Aanbrengen van geluidsisolatie voor muziekkelder

Ik heb een kelderruimte die ik wil isoleren om geluidsoverlast van de muziek voor buren, maar ook voor rest van het huis te beperken. De ruimte heeft 2 ramen en er lopen rioleringsbuizen doorheen. Welke opties zijn er om een goede reductie in decibel te krijgen en welke kosten zijn hieraan verbonden? Kamer is ongeveer 25-30 m2. Kelder is redelijk bereikbaar.
vrijdag 20 januari 2017

Slaapkamer isoleren

Ik wil graag mijn slaapkamer laten isoleren. Het is een ruimte van 398 x 200 centimeter. Het gaat om een schuine wand, er zit geen raamwerk in.
donderdag 5 januari 2017

IsoEasy Pro dakisolatie aanbrengen

Ik wil het dak van mijn woning laten isoleren met IsoEasy dakpanelen, om voor subsidie in aanmerking te komen hebben we een Rc waarde nodig van 3,75. Om dit te halen denk ik aan panelen van 100 mm dikte. Het totale oppervlak is ongeveer 35 m2.
dinsdag 3 januari 2017

Kruipruimte laten isoleren met schelpen

Wij hebben veel last van vocht in de kruipruimte van onze vakantiewoning en deze willen we daarom graag laten isoleren. We hebben gehoord dat het isoleren met schelpen een goede optie is. De kruipruimte is ongeveer 40 m2 groot en het betreft een open ruimte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
maandag 5 december 2016

IsoEasy Pro dakisolatie aanbrengen

Ik wil mijn dak isoleren met IsoEasy dakisolatie het is ongeveer 46 m2
woensdag 30 november 2016

Dak isolatie aanbrengen

Graag ontvang ik uw offerte voor het verwijderen van de oude dakafwerking (gipsplaten) inclusief afvoeren. Waarna ik graag 63m² wil laten isoleren de isolatie is zichtbaar in de slaapkamers een mooie afwerking is daarom gewenst. Dak is een hellend dak met pannen zonder damp folie. Bij voorbaat dank.
maandag 21 november 2016

Vloer in de serre isoleren

De serre heeft nu alleen losliggende tegels op zand. Dat willen wij veranderen naar een geïsoleerde vloer. Afmeting: 3.25 x 3.25 meter. Kan er dan ook bijvoorbeeld een houten vloer overheen gelegd worden of moet dat dan persé beton zijn? Op 6 december krijgen wij de sleutel van deze woning en willen wij de werkzaamheden graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. Het is niet mogelijk om de serre vanaf de tuinkant te bereiken, er zal via de woning gewerkt moeten worden.
zondag 16 oktober 2016

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Wij willen onze slaapkamer isoleren tegen geluid i.v.m. nachtdiensten waardoor er overdag wordt geslapen. Het is een normale slaapkamer, niet overdreven groot. De muur grenst aan het huis van de buren. We willen muurisolatie van de tussenmuur.
zondag 9 oktober 2016

Schuin dak van dakisolatie voorzien

Ik wil graag een schuin dak isoleren. Tegen het schuine dak zitten nu schrootjes. De bedoeling is om een houtframe hier tegen aan te maken, een dampdoek ertegen, glaswol ertegen, en dan afmaken met een gipsplaat. De oude schrootjes blijven dus zitten. Het gaat om een schuin dak in de woonkamer die doorloopt tot de nok. Het dak is rond de 40 m2 groot.
woensdag 5 oktober 2016

Zolder isoleren

Een schuin zolderdak isoleren. Ongeveer 14 m2 verdeeld over twee zijden. Je kijkt nu tegen de balken aan. Het isolatiemateriaal hebben we al in huis. Er hoeven niet meteen gipsplaten op gezet te worden.
zaterdag 9 juli 2016

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het grondwaterpeil in mijn wijk is hoog, op het moment dat het regent loopt er water in de kruipruimte. Dit zorgt voor vochtige muren en rotte balken. Ik wil graag een offerte voor schelpenisolatie aanvragen. De kruipruimte is verdeeld in twee gedeeltes, de hal van 3 x 1.5 is bereikbaar via een kruipluik en de woonkamer van 6 x 3 meter is niet toegankelijk. De vloer in de woonkamer zal echter vervangen gaan worden dus dan kan er via de vloer dit gedeelte van de kruipruimte behandeld worden.
woensdag 29 juni 2016

Schelpenlaag aanbrengen op een betonnen werkvloer

Ik ben bezig met het te laten installeren van een renovatie vloer. Op maandag 18 juli zou ik op vanaf boven schelpen willen laten aanbrengen het betreft 50 m2 met een gewenste laagdikte van 20 cm. Het betreft een particuliere woning in Goes. Ivm de renovatie vloer is de volledige kruipruimte van bovenaf toegankelijk.