Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie aanbrengen:

Geluidsisolatie aanbrengen

Contactgeluid en geluid als ‘praten’ en muziek van de bovenburen weren. Totaal oppervlak is 156 m². (Vloeroppervlakte).
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Wij willen graag in de spouwmuren tussen ons en onze buren aan beide kanten geluidsisolatie aan laten brengen.

Het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie

Mijn werkplaats is gebouwd tegen de muur van de buren. Tegen de buitenmuur is rechtstreeks under layment bevestigd. Ik wil tegen c.q. voor die wand geluidsisolatie aanbrengen dat vervolgens afgewerkt moet worden met under layment. Dit om bijvoorbeeld geluidshinder van afzuiging, zaagtafel e.d. te voorkomen. De wand is 12,35 meter lang en 2,42 meter hoog, circa 30m2. De wand is 5cm dik, dus graag advies over het beste rendement voor geluidsisolatie.

Geluidsisolatie aanbrengen in de woonkamer

Oude hoekwoning (bj +/-1905) waarvan ik de woonkamer graag wil isoleren tegen burengeluid. Het gaat om 1 wand van 2,30 meter hoog en 5,5 lang.

Geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning

Wij wonen in een jaren 30 bovenwoning en willen geluidsisolatie aanbrengen. Beneden buurvrouw geeft aan veel last te hebben van contactgeluid. Momenteel hebben we ondervloer (speciaal voor bovenwoning) en laminaat. We zijn benieuwd naar de geluidisolatie mogelijkheden.

Geluidsisolatie aanbrengen

Het betreft 2 wanden van 3,5 x 2,3 m, waarvan 1 wand bij het raamkozijn eindigt. Het gaat om geluidsisolatie (burengeluiden).

Geluidsisolatie aanbrengen

We willen een geluidsdichte muur van 15 cmr dik tussen de slaapkamer en de woonkamer. De muur staat er al (plasterboard) maar er moet nog geluidsisolatie aan gebracht worden. Het moet gebeuren op de tweede etage. De muur is 8 a 9 m2.

Krakende vloer verhelpen en isolatie verbeteren

Ik wil graag dat mijn krakende vloer wordt verholpen. Er ligt nu laminaat. De vloer is in totaal zo'n 25 m2. De vloer kraakt overal, daarnaast is deze niet waterpas. Geen kruipruimte aanwezig, is op de 4e verdieping. Ook zou ik eventueel geluidsisolatie willen laten aanbrengen vanwege onderburen.

Een geïsoleerd verlaagd plafond aanbrengen

Wij wonen in een flat en hebben heel veel overlast van de bovenburen kinderen die rennen en stampen. We willen graag een geluidsisolatie plafond laten plaatsen. Het plafond is van beton en is ongeveer 27 vierkante meter en moet vervolgens netjes zijn afgewerkt.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van het geluid van mijn bovenburen. Wanneer ze alleen maar lopen is het al hoorbaar. Daarom wil ik het plafond laten isoleren tegen geluid. Ik woon in een appartement met een betonnen plafond. Het gaat om 25 m2 plafond.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil geluidsisolatie op de wand van mijn slaapkamer om geluid van de buren te weren. Ik woon op een appartement en de ruimte met de buren is gescheiden door een gipswant met isolatie materiaal. Helaas hoor ik nog te veel geluid van de buren. Het gaat om een wand van 4 bij 2.5 meter.