Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van hellend dak via de binnenkant:

Isoleren van hellend dak via de binnenkant

Bouw van het huis plm. 1970, de helft van de zolder is logeerkamer met een vliering, de andere helft is open en kijk je tegen het dakbeschot. Van binnen uit Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van hellend dak via de binnenkant uit heel Nederland:

Dak isoleren

Het betreft een huis uit 1899. Er ligt op het platte dak bitumen met een 20 mm foam achter spul eronder. Het schuine dak heeft pannen, en onder de pannen dampremmende folie. Het plafond ligt er al uit, dus er kan makkelijk bij houten spanten en direct onder het dak gewerkt worden. Is ongeveer 50 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Advies en isoleren van hellend dak

Ik zoek een vakman die een hellend dak met dakpannen van buitenaf kan isoleren. Het huidige dak aan de voorkant bestaat uit 10 zonnepanelen. Het achterdak bestaat deels uit een Velux kantelraam en dakraam van kunststof. De dakbedekking bestaat uit betonpannen roodachtig sneldek. Het huis is twee onder 1 kap. De buren doen niet mee. Wat voor mogelijkheden bestaan er voor deze situatie?

Dak isoleren

Ik wil graag het dak van het oude deel van het huis isoleren en de oude dakpannen terug plaatsen. Is een hellend dak van ongeveer 140 m2

Dak van binnenuit isoleren

Ik wil een 60 m2 hellend dak isoleren van binnenuit, met PIR platen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Hellend dak isoleren

We kijken op dit moment tegen de dakpannen aan, in de toekomst willen we de asbest nog laten verwijderen. Die in het dak aanwezig is. Deze blijft nu nog zitten. Daar moet qua isolatie rekening mee gehouden worden. Dat we tegen die tijd niet opnieuw hoeven te isoleren en de asbest van buiten af verwijder kan worden. Het dak is ongeveer 60 m2.

Zolder met hellend dak isoleren

Het huis komt uit 1934, de zolder wordt voor het eerst bewoond en het is nu heel slecht/niet geïsoleerd. De geschatte oppervlakte is ongeveer 25 m2 en de woning heeft een hellend dak. Ik wil het graag laten isoleren van binnenuit.

Dak isoleren

Huis betreft een tussenwoning uit 1979/80, deel hellend dak voorzijde en verder plat dak. Voormalig dakterras aan de achterzijde is dicht gebouwd tot slaapkamer en heeft ook een plat dak. Ik wil het van buitenaf laten isoleren. Het gaat om 30 m2. Mogelijk plaatsing zonnepanelen op het platte dak.

Hellend dak van binnenuit isoleren

Wij willen het dak van onze vrijstaande woning laten isoleren. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 300 m2. Er is nu helemaal geen isolatie aanwezig. We willen het graag aan de binnenkant isoleren en ontvangen graag advies wat voor soort isolatie geschikt is.

Dak isoleren

Dakisolatie van buitenaf met onderdak echter zonder ophoging t.o.v. de daken van de 2 buren links en rechts (anders moet ik afspraken maken met hun en bij de gemeente een vergunning aanvragen). Op de daken bevinden zich een dakkapel en dakopbouw. Dakpannen indien nog intact terugleggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Oppervlakte is niet bekend.

Dak vervangen en isoleren

Graag een gratis inspectie met een offerte voor het dak. Waarschijnlijk moet het dak vervangen worden en geïsoleerd. Het gaat om een hellend dak. Nu is er inmiddels een lekkage. Ik denk dat het dak ongeveer 5 x 10 meter is. Er liggen nu OVH dakpannen op. Graag ontvang ik advies voor het plaatsen van isolatie, of dit binnen of buiten het geschiktst is. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden.

Partners

Partners van Casius