Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Vleuten of directe omgeving.

630 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, platte dak van mijn schuur isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken, zolder isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vleuten:

Dak isoleren

Betreft kapconstructie waarbij tussen de gordingen pur gespoten moet worden. Het is op een vliering welke bereikbaar is via vlizotrap. Het gaat om 45 m2.

Kruipruimte schoonmaken en eventueel afdekken

De kruipruimte onder ons rijtjeshuis is vochtig, staat standaard een laagje water in, en door een lek vorig jaar is er rioolwater in terecht gekomen. Dat lek is verholpen maar nu hebben we erg veel last van stank overlast uit de kruipruimte. Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de kruipruimte en een losse opgaaf voor een oplossing voor het vocht probleem.

Plat dak van een rijtjeshuis isoleren

Isoleren aan buitenkant plat dak in rijtjes huis (warm dak isolatie). Het gaat om een uitbouw van het dak dat over de hele breedte van de rij huizen loopt, dus geen op zichzelf staande dakkapel. Dakdeel is zo\'n 6 bij 3 meter. Kan dit wel, het dak krijgt dan een hoogteverschil met de buren. Zo ja graag een offerte.

Geluidsoverlast van buren

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van de buren. Het gaat om de woonkamer die grenst aan hun trap, wc en keuken. Verder 2 slaapkamers die grenzen aan hun slaapkamer en trap.

Buitenmuur tegen straatgeluid isoleren

Naast onze geluidstudio komt waarschijnlijk een wandelpad. Voor het straatgeluid dient de buitenmuur geïsoleerd te worden. Dit kan alleen aan de binnenzijde van de muur uitgevoerd worden. De muur is ongeveer 5,20 meter breed en 2,50 meter hoog. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ventilatie beoordelen en schelpen in kruipruimte storten

Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning uit bouwjaar 1968. Deze week bemerkte ik dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte zeer hoog is. Aan de binnenzijde van het kruipluik liep het condens in straaltjes naar beneden. Er staat geen water in de kruipruimte. Ik heb aan de voor- en achtergevel twee ventilatieroosters, maar ik weet niet of die de kruipruimte voldoende ventileren. Graag laat ik dit onderzoeken. Ik wil ook graag een prijsopgave ontvangen voor het aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimte. De woning heeft een betonnen vloer. De oppervlakte van de kruipruimte is 8 x 5,7 meter, ongeveer 70 cm. hoog. Onder het vloerluik zit mijn watermeter. De kruipruimte is vrij toegankelijk maar er loopt wel een stuk funderingsmuur onder de gang.

Garage isoleren

Isoleren van garagewanden; u ontvangt een uitgebreide omschrijving, bouwtekeningen, foto's en gewenst materiaal in een document (3 pagina's). Inschatting start werkzaamheden: 2e helft december 2014 of januari 2015. Afmeting garage is 599 x 335 cm. Binnenzijde die grenst aan de keuken hoeft niet gedaan te worden. Vloer en dak worden geïsoleerd dus alleen de wanden. Het is lastig om de locatie te bezoeken dus graag een offerte op basis van gegeven informatie.