Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Vinkeveen of directe omgeving.

148 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vinkeveen:

Vloer, dak en spouwmuur isoleren

Vloerisolatie Wij willen een goede isolatie: hoog rendement Wij willen de werken (na goedkeuring en ontvangst van energie bespaar lening) zo spoedig mogelijk laten uitvoeren De woning is 2/1 kap (dak gericht op zuidoost) en bouwjaar is 1973. Daarnaast willen we ook een spouwmuur (80 m2) en het dak ( 2x 28 m2) isoleren. Het is een koopwoning

Verbouwing van een huis

Bestaand huis isoleren waar het nog niet is geïsoleerd. 94 m2.

Bovendak opnieuw isoleren

Wij willen het platte dak met bitumen opnieuw laten isoleren, de oppervlakte van het dak is +/-57 m2 (gemeten vanuit de binnenkant). We zouden graag een offerte hiervoor willen krijgen. Het is niet bekend of er asbest aanwezig kan zijn, de woning is gebouwd in de jaren 70.

Dak isoleren van een woonark

Ik wil graag de buitenzijde van een plat bitumen dak laten isoleren. Het is een dak van een woonark met een afmeting van 4 bij 15 meter. Het dak zelf is ongeveer 3 meter hoog en goed toegankelijk. Het bitumen dak heeft een zinken rand. De woonark ligt in een recreatiepark, 500 m van de weg en is niet met de auto, maar wel met een karretje te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

isoleren en aftimmeren schuin dak

Aanbrengen isolatiemateriaal op voorzolder en grote zolder dmv knauf isolatiedekens. Ik ben zelf al gestart en heb het isolatiemateriaal al in huis. Graag zou ik de klus afgemaakt hebben inclusief afwerking mbv gipsplaat.