Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Veenendaal of directe omgeving.

522 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Veenendaal:

Geluidisolatie plaatsen

Ik heb last van geluid van de bovenburen en onderburen. Zou graag een vrijblijvende afspraak maken in mijn huis om te kijken naar de mogelijkheden en kosten woning is 100 m2. Gaat om het hele huis, woonkamer en twee slaapkamers. Vloer isoleren is optioneel.

Kamer isoleren

Wij willen een kamer isoleren en daar advies over. De situatie is dat mij vrouw door niet aangeboren hersenletsel een geluidsarme kamer behoeft. We zijn nu naar huizen aan het kijken en willen advies over waar we op moeten letten zodat we straks een kamer goed kunnen isoleren. Of is het misschien juist beter dat dit op een zolder moet gebeuren? Dus graag contact met iemand die advies kan uitbrengen en waarbij we het later kunnen uitvoeren.

Een huis tochtvrij maken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het tochtvrij maken van onze woning. Vooral bij de voordeur en in de hal hebben we last tocht. Daarnaast wil ik kijken of de kozijnen aangepast kunnen worden om tocht te voorkomen. Daarnaast wil ik ook de badkamer laten bekijken of er iets aangepast kan worden.

Dakisolatie aanbrengen

Het betreft een zolder verdieping met een deels hellend dak, deels dakkapel. Een deel zit op een vliering en de rest is gewoon open. Op deze verdieping bevinden zich 4 kamers waarvan 3 slaapkamers en een berging. Daarnaast zit er onder de vliering nog een badkamer. Twee ruimtes zijn dakkapellen die er vanaf de eerste bouw op zitten. Twee kamers hebben een hellend dak. Alle kamers moeten dus weer zover afgewerkt worden dat ze klaar zijn om geschilderd te worden. De vloeroppervlak is ongeveer 70 m2. Bij voorkeur verbouwing eind juni, begin juli.

Zolder met glaswol laten isoleren

Glaswol rollen van 10 cm dik aanbrengen onder een schuin dak van 40 vierkante meter en dit afwerken met gipsplaten. Meeste materialen zijn aanwezig, gereedschap moet de vakman zelf meenemen.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft het dak van een rijtjeshuis (hoek)woning met daarin een dakkapel

Geluidsisolatie in plafond aanbrengen

Wij willen in een casco kantoorpand/winkelpand graag een zwart gespoten (vlokken) plafond laten aanbrengen. Het gaat om circa 60 tot 90 m2.

Kruipruimte opvullen met zand

In het najaar hebben we last van een vochtige kruipruimte, met name aan de tuinkanten en wil deze graag op laten vullen met zand. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 6 meter, het is een open ruimte en zou hem ongeveer 25 cm omhoog zien komen. Graag ontvang ik een offerte.

Isolatie van een betonnen prefab schuur

Sinds enige tijd overwegen wij om onze schuur te isoleren. De vorige bewoner is daar ooit mee begonnen en heeft het naar zeggen weer verwijderd omdat het ging schimmelen. Gezien ik voor mijn hobby graag regelmatig in de schuur van 7 x 7 meter en ongeveer 2.50 meter hoog klus, wil ik deze graag (laten) isoleren. Kunt u mij een indicatie geven wat daarvoor de kosten zijn en/of welke zekerheid er daarbij gegeven zou kunnen worden op niet-rotten ervan.

Bodemisolatie aanbrengen

Ik wil de bodem van de kruipruimte laten isoleren. De condensvorming tegen de onderkant van de betonnen broodjesvloer is groot. Het is totaal 6 x 8 meter, De kruipruimte bestaat uit 2 compartimenten, waarvan er één alleen via een doorgang onder fundament te bereiken is. Deze staat meestal onder water. De kruiphoogte is ongeveer 60 cm.

Dakisolatie aan de binnenzijde aanbrengen

Ik wil graag de binnenzijde van de zolderverdieping geïsoleerd hebben. De oppervlakte van de binnenzijde (schuine kanten) betreft ongeveer 32 m2. Het dak is bedekt met dakpannen.

Isoleren van de kruipruimte

Ik wil graag mijn kruipruimte laten isoleren. Een deel van de vloer is van hout en een deel van is beton, ook is er een gedeelte met vloerverwarming. Het is een oude 2 onder 1 kap woning. Het gaat om ongeveer 55 m2. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk, maar eenmaal in de kruipruimte is het wat lastiger. De kruipruimte is vrij, maar de doorgangen zijn wel wat klein. De kruipruimte is ongeveer 50-60 cm hoog.

Isoleren buitenmuren en vloer

Ik wil graag de buitenmuren en de vloer (deels) laten isoleren. Buitenmuren denk ik via de buitenkant, omdat de bovenkant deels uitsteekt uit de woning (betonvloer). Interesse in Multipor of Sto. Het gaat om een vrijstaande woning met veel ramen. De bovenste verdieping staat op een plaat, dus dit is nog wel een uitdaging, denken wij. De woning is 15 meter breed. De bovenbouw is 7 meter diep en de onderbouw is op zijn breedst 20 meter, dit inclusief garage en zonder garage 14 meter.

Kruipruimte isoleren met isolatiechips

Graag ontvang ik offertes voor het laten aanbrengen van isolatie door middel van chips in een kruipruimte van 51 m2.

Vloer isoleren

Vloer isoleren vanuit kruipruimte. Het gaat om ongeveer 50 m2. Gelieve tussen 3 en 5 uur te bellen.

Vloer isoleren

We willen de vloer laten isoleren vanuit de kruipruimte.