Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een tussenvloer:

Het isoleren van een tussenvloer

Het gaat om een isolatie van een vloer tussen 2 bestaande woningen. De vloer kan gevuld worden vanaf de bovenwoning aangezien deze nu verbouwd wordt. Het totale oppervlakte is circa 60 m2 en de tussenruimte is ongeveer 20 cm. De woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een tussenvloer uit heel Nederland:

Geluidsisolatie tussen boven en benedenwoning

Ik wil graag de tussenvloer tussen mijn plafond en de vloer van de buren laten isoleren. Oppervlakte: 50 m2, ruimte tussen plafond en vloer: 24 cm.

Tussenvloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 40 m2 1e verdieping boven buren houten vloer Steenwol en dan mij. Plafond van gipsplaten.

Tussenvloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De houten tussen vloer op de eerste etage moet geïsoleerd

Isoleren van het plafond of de vloer

Namens de overburen en mijzelf bekijken wij of het mogelijk is om goed te kunnen isoleren en wat de beste optie is. Het gaat om een bestaande nieuwe gelijmde visgraat parketvloer met daaronder een 10db mat en in de 30 cm tussenvloer momenteel twee lagen glaswol. Veel contactgeluid en overlast naar de onderburen (ik), waardoor we bekijken of het het beste is van de vloer af, of van onder (het plafond) te isoleren.

Isolatie van een tussenvloer

Wij hebben een bovenhuis en nu zou ik graag onze vloer laten isoleren die ons appartement scheidt van en benedenburen. De vloer is ongeveer 80m2. Ik zou graag willen weten totale kosten (zowel materiaal als aanbrengen) van vloer isolatie. De bestaande zeilen vloer met worden weggehaald en dan willen we graag een houtenvloer aanbrengen. Ik hoor graag snel. Alvast dank

Geluidsisolatie aanbrengen tegen het plafond

Ik wil graag wegens geluidsoverlast van mijn bovenburen mijn plafond laten isoleren. Het gaat om een plafond van 3 x 8.50 meter. De tussenvloer is van hout.

Houten tussenvloer isoleren

Mijn woning uit 1910 heeft een woonkamer boven een poort. De vloer heeft dus aan de onderzijde buitenlucht. De onderzijde, plafond poort, is gips op gaas. De balkhoogte is 18 cm en de afmetingen ongeveer 9,4 x 3,30 meter. Ik wil de vloer graag volgespoten hebben met een geschikt isolatiemateriaal vanaf de onderzijde, goed bereikbaar. Graag hoor ik ook een meerprijs voor het meenemen, ook volspuiten, van de tussen vloer op de gang. Dat is ongeveer 8 m2, eveneens goed bereikbaar.

Geluidsisolatie aanbrengen in het plafond en de vloer

Ik wil mijn plafond laten isoleren tegen geluid van boven vandaan. Het is een houten tussenvloer. Het is ongeveer 55 m2

Slopen van een kleine tussenvloer met ...

Slopen van een kleine tussenvloer met trapluik (vide) onder dak (3m bij 2m). Isoleren van dak, circa 10-m2. Stucken en verven van overloop, trap naar zolder en zolder vloer (circa 25-30 m2)

Het gaat om twee zaken: 1. Het ...

Het gaat om twee zaken: 1. Het vervangen van de badkamer 2. Het bewoonbaar maken van de zolder. Dit is nu een grote open ruimte. Hier moet het volgende gebeuren: a. Plaatsen dakkapel (identiek aan dakkapel achterzijde, GEEN standaarddakkapel) b. Isoleren dak c. Hangen beloopbare tussenvloer voor vliering, bereikbaar met VLIZOtrap d. Plaatsen tussenwanden e. Verhangen CV-ketel naar nieuwe vliering f. Plaatsen douchehok/washok (tegelwerk, leidingwerk, etc.)