Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren tegen contactgeluid:

Isoleren tegen contactgeluid

Het gaat om het isoleren van het plafond. En dan vooral tegen contactgeluid. Eventueel door het plafond te verlagen als inspuiten met vlokken niet voldoende is. Oppervlakte is circa 20 m2. Oud huis, houten vloeren. Heb optie isoleren zonder afwerking gekozen omdat isoleren met een gipsplaten plafond zoals beschreven op de site niet in rijtje staat?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren tegen contactgeluid uit heel Nederland:

Vloerisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij wonen in een jaren '30 woning met houten tussenverdiepingen. Wij hebben een laminaatvloer die is gelegd op een ondervloer. De buren klagen over contactgeluid wanneer ons dochter van 1,5 jaar over de vloer loopt.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij wonen in het beneden appartement van een jaren '30-woning, boven ons wonen 4 studenten. In de slaapkamers hebben we veel last van contactgeluid en luchtgeluid, praten, muziek. De vloer van de bovenwoning is al eens geïsoleerd en we zouden ons graag laten informeren of het isoleren van onze muren en plafonds nog verschil zou kunnen maken.

Geluidsisolatie in een appartement aanbrengen

Ik wil mijn woning (beneden appartement, oppervlakte 65 m2) laten isoleren tegen lawaai van boven en zij buren (met name contactgeluid, ik hoor steeds gedreun en gebonk, voetstappen, meubel geschuif et cetera. Ik hoor ook wel leidingen/wc doortrekken, maar dat is niet storend). Ook hoor ik geluiden van de centrale gang, bijvoorbeeld stofzuigen (dat is maar even) en deuren klappen. Voor indeling van 't huis zie bijgaande plattegrond. De voordeur (bovenaan de hal, die midden boven op de tekening ligt, tussen keuken (links) en berging (rechts), sluit aan de centrale gang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Geluidsisolatie tussen boven- en benedenwoning

Ik wil mijn woning (bovenappartement, oppervlakte is ongeveer 50m2) laten isoleren tegen lawaai van beneden en zijburen, met name contactgeluid, ik hoor steeds gedreun en gebonk, voetstappen, meubelgeschuif. De zijmuur is 9 meter lang en de dwarsmuur is 6 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en kosten? Er ligt nu een laminaatvloer op de vloer.

Plafond tegen geluid van de bovenburen isoleren

Onze bovenburen gaan binnenkort hun vloer vervangen. Graag willen we dit moment gebruiken om beter te isoleren voor zowel contactgeluid als luchtgeluid. Ze zullen een nieuwe laminaatvloer gaan leggen. Het gaat om circa 100 m2. We zitten zelf te denken aan het inspuiten van vlokken en een nieuwe goede ondervloer, maar we horen graag het advies wat de beste mogelijkheden zijn hiervoor.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik wil de muur tussen onze woonkamer en die van onze buren laten isoleren in verband met geluidsoverlast. Het liefst met een voorzetwand. Het gaat om 1 muur tussen ons en de buren. Er zit een schouw voor een kachel tegen de muur. De hoogte van de muur is 2,60 meter. De breedte van de schouw is 1,50 meter. Het deel van de muur links van de schouw is 3,00 meter. Het deel van de rechts van de schouw is 3,50 meter. Het gaat met name om geluid van stemmen en muziek, geen contactgeluid.

Geluidsisolatie in het slaapkamerplafond maken

Ik heb nieuwe buren gekregen en die maken veel loop geluid/ contact geluid. Daar lig ik vaak wakker van. Nu hoop ik dat het geluid met isolatie (vlok of easycell) zodanig afneemt dat ik gewoon door kan slapen. Ik heb een verlaagd plafond van 12 m2 in de slaapkamer (diepte ongeveer 15 centimeter). Er zitten drie spotje in het plafond en ik zou graag het opvullen via die spotjes willen laten verlopen. Er loopt elektriciteit via het verlaagd plafond dus er moet even gekeken worden hoe daar mee om te gaan. Er is een mogelijkheid als het goed bevalt tot uitbreiding woonkamer. Maar voor nu is het belangrijkste dat ik graag eerst advies wil inwinnen alvorens ik tot isolatie overga. Ik wilde mijn situatie graag aan een vakman voorleggen en op basis van dat gesprek bepalen of ik ga isoleren of niet. Ik weet namelijk dat contactgeluid weer iets anders is dan stemgeluid. Dus graag een oriënterend, adviserend gesprek.

Plafond in de slaapkamer isoleren tegen geluid

Het betreft een woning uit 1910 met houten vloeren (en dus ook het plafond). Er is veel contactgeluid vanaf de bovenburen (lopen op schoenen, meubelen schuiven etc). Ook de wanden trillen en werken als klankhuis. De plafondhoogte is 2.60 meter. De lengte van de muren: 2.60 en 2.40 meter. Graag een goede geluidsisolatie van het plafond aanbieden. Ik sta open voor ideeen. Als het resultaat bevalt, wil ik de woonkamer ook op zo'n manier laten isoleren.

Woning verbouwen en/of isoleren

We wonen in een 2 onder 1 huis. De gipswanden met de buren hebben geen geluidsisolatie. Dus: - Offerte voor wandisolatie aan 1 kant van de woonkamer, trappenhal en studiekamer; - Vanuit een rooster in de badkamer (beneden) komt veel contactgeluid uit de keuken van de buren. We kunnen het gesprek letterlijk volgen. Dat zou ter plekke beoordeeld moeten worden hoe dit op te lossen. Het pand is 60 jaar oud. Het probleem is dat wij de woning huren (vrije sector). We zitten in de situatie dat we nu in gesprek zijn met de verhuurders om vast te stellen of er sprake is van 'gebrek aan de woning'. Dit is een lastige. Dan pas kunnen we vast stellen hoe het zit met de kosten voor woningaanpassing. Graag zou ik in contact komen met een partij die mij/ons kan helpen en advies kan geven.

Muren laten isoleren

Wij willen geluiden van tv, audio, gesprekken en indien mogelijk, zoveel mogelijk van het gestamp van de buren beperken middels muurisolatie. Nu weten we dat contactgeluid alleen te isoleren is als de buren hier iets aan willen doen, maar dat willen ze niet.

Partners

Partners van Casius