Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie begane grond via kruipruimte:

Vloerisolatie begane grond via kruipruimte

Isoleren van een houten vloer op de begane grond. De kruipruimte is circa 26 m2 en de bodemafsluiting is zand.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie begane grond via kruipruimte uit heel Nederland:

Vloerisolatie aanbrengen in kruipruimte

Wij hebben een woonhuis gekocht met op de begane grond (bruto vloer oppervlak 120 m2) een betonvloer. Deze betonvloer heeft geen kruipruimte maar ligt ook niet op het zand. Zoals het lijkt zit er onder de vloer een ruimte variërend van 20 cm tot 40 cm. Wat zijn de optie's om deze goed te isoleren? Het is een vrijstaand huis en de vloer is overal goed bereikbaar. Graag uw advies.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De woning betreft een appartement op de begane grond met een vloeroppervlakte van in totaal ongeveer 220 m2. De indeling: kleine hal met toilet, grote open leefkeuken met zitkamer en eetkamer. Bijkeuken. Drie slaapkamers en een badkamer. Er is dubbele beglazing, vloerisolatie. Muren zijn geïsoleerd. Een groot deel bestaat uit plat dak dat ook volledig geïsoleerd is. We willen de ruimtes verwarmen met vloerverwarming en willen ook het water verwarmen middels de warmtepomp in combinatie met een warmteboiler. Voor zover van belang: De doucheruimte heeft twee wastafel een badkraan en twee regendouches met een diameter van 25 cm.

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken totaal begane grond is 500 m2

Vloerisolatie aanbrengen

Het gaat het isoleren van 2 houten vloeren van vuren planken (totaal 38 m2) op de eerst etage, met steunbalken van 18 bij 8 cm. De isolatie zou aangebracht kunnen worden van onderaf (plafond begane grond), of van boven af (vloer eerste verdieping).

Vloerisolatie

Ik wil graag 43,13 m² vloeroppervlak begane grond van een tussenwoning laten isoleren. Qua isolatiemateriaal ben ik er nog niet helemaal over uit, het moet zowel isoleren van de warmte. Ik zoek iemand die mij hierin kan adviseren en de klus kan uitvoeren.

Vloerisolatie aanbrengen

De klant wil een vakman inhuren voor vloerisolatie aanbrengen in een oud huis uit 1890. De begane grond is ongeveer 30 vierkante meter, houten vloer, daaronder houten balken en zand. Hoogte circa 12 of 15 cm. Kunnen hier schelpen onder, en is dit voldoende om kou en vocht tegen te houden?

Stampbeton verwijderen en nieuw beton storten

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om op onze begane grond 34 m2 stampbeton 7 cm te laten verwijderen en te vervangen door een nieuwe betonnen vloer met vloerisolatie, en ik ben benieuwd hoeveel tijd dat zou kosten. Wij overwegen nog meerdere opties.

Vloerisolatie aanbrengen

We hebben een begane grond van circa 50 m2. Zeker in de herfst is het heel vochtig in huis. Graag willen we dan ook de kruipruimte laten isoleren. Bijvoorbeeld door middel van Isochips. Graag uw advies hierover. Kruipruimte is ongeveer 40 cm hoog en vrij toegankelijk.

Buitenkraan en waterdichte WCD in de achtertuin plaatsen

Buitenkraan tuinkant woning plaatsen. Daarnaast een dubbele wandcontactdoos. Buitenkraan: Waterleiding 15 mm leggen vanuit meterkast, door de kruipruimte naar de achtergevel. Buis van tyleen (of ander geschikt flexibel materiaal) tot aan fundering achtergevel. Door fundering met koper (door beschermmantel) en buiten ook koper tot aan kraan. Er is 1 luik naar de kruipruimte: bij de voordeur, dicht bij de meterkast. Buitenkraan komt links naast de schuifpui achter. In de kruipruimte voor de tuindeur een stop-/aftapkraan, of indien handiger in de meterkast?? Nog overleggen. Kruipruimte goed toegankelijk, er is vloerisolatie vanwege vloerverwarming over de gehele begane grond. Afstand meterkast tot achtergevel is ongeveer 10 á 12 meter. Kraan op ongeveer 1 m hoogte. Nodig: kraan, muurplaat, buizen (tyleen, koper), verbindingen en beugels, schroeven, beschermmantel (kunststof buis? ) en pluggen en eventueel andere benodigde materialen. Dubbele wandcontactdoos: Waterdicht. Naast de buitenkraan. Kabel vanaf meterkast, liefst eigen groep. Kabel door kruipruimte naar achtergevel. Door fundering (door een beschermmantel) en via buitenmuur naar contactdoos. Afstand meterkast tot achtergevel en naar buiten is gelijk aan buitenkraan. Kraan en contactdoos ongeveer 50 cm uit elkaar. Contactdoos op dezelfde hoogte. Ik heb nog geen materialen gekocht. Alle benodigde materialen graag meenemen. Graag voor beide klussen de aparte prijs vermelden en een prijs voor beide klussen indien deze samen worden uitgevoerd.

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius