Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie begane grond via kruipruimte:

Vloerisolatie begane grond via kruipruimte

Isoleren van een houten vloer op de begane grond. De kruipruimte is circa 26 m2 en de bodemafsluiting is zand.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie begane grond via kruipruimte uit heel Nederland:

Vloerisolatie

Ik wil graag 43,13 m² vloeroppervlak begane grond van een tussenwoning laten isoleren. Qua isolatiemateriaal ben ik er nog niet helemaal over uit, het moet zowel isoleren van de warmte. Ik zoek iemand die mij hierin kan adviseren en de klus kan uitvoeren.

Vloerisolatie aanbrengen

De klant wil een vakman inhuren voor vloerisolatie aanbrengen in een oud huis uit 1890. De begane grond is ongeveer 30 vierkante meter, houten vloer, daaronder houten balken en zand. Hoogte circa 12 of 15 cm. Kunnen hier schelpen onder, en is dit voldoende om kou en vocht tegen te houden?

Stampbeton verwijderen en nieuw beton storten

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om op onze begane grond 34 m2 stampbeton 7 cm te laten verwijderen en te vervangen door een nieuwe betonnen vloer met vloerisolatie, en ik ben benieuwd hoeveel tijd dat zou kosten. Wij overwegen nog meerdere opties.

Vloerisolatie aanbrengen

We hebben een begane grond van circa 50 m2. Zeker in de herfst is het heel vochtig in huis. Graag willen we dan ook de kruipruimte laten isoleren. Bijvoorbeeld door middel van Isochips. Graag uw advies hierover. Kruipruimte is ongeveer 40 cm hoog en vrij toegankelijk.

Buitenkraan en waterdichte WCD in de achtertuin plaatsen

Buitenkraan tuinkant woning plaatsen. Daarnaast een dubbele wandcontactdoos. Buitenkraan: Waterleiding 15 mm leggen vanuit meterkast, door de kruipruimte naar de achtergevel. Buis van tyleen (of ander geschikt flexibel materiaal) tot aan fundering achtergevel. Door fundering met koper (door beschermmantel) en buiten ook koper tot aan kraan. Er is 1 luik naar de kruipruimte: bij de voordeur, dicht bij de meterkast. Buitenkraan komt links naast de schuifpui achter. In de kruipruimte voor de tuindeur een stop-/aftapkraan, of indien handiger in de meterkast?? Nog overleggen. Kruipruimte goed toegankelijk, er is vloerisolatie vanwege vloerverwarming over de gehele begane grond. Afstand meterkast tot achtergevel is ongeveer 10 á 12 meter. Kraan op ongeveer 1 m hoogte. Nodig: kraan, muurplaat, buizen (tyleen, koper), verbindingen en beugels, schroeven, beschermmantel (kunststof buis? ) en pluggen en eventueel andere benodigde materialen. Dubbele wandcontactdoos: Waterdicht. Naast de buitenkraan. Kabel vanaf meterkast, liefst eigen groep. Kabel door kruipruimte naar achtergevel. Door fundering (door een beschermmantel) en via buitenmuur naar contactdoos. Afstand meterkast tot achtergevel en naar buiten is gelijk aan buitenkraan. Kraan en contactdoos ongeveer 50 cm uit elkaar. Contactdoos op dezelfde hoogte. Ik heb nog geen materialen gekocht. Alle benodigde materialen graag meenemen. Graag voor beide klussen de aparte prijs vermelden en een prijs voor beide klussen indien deze samen worden uitgevoerd.

Isoleren onder een houten vloer

Ik heb een tussenwoning die is gebouwd rond 1930 of 1940. Er is daar op de begane grond een houten vloer met daaronder houten balken. Ik ga er vanuit dat de balken in goede staat zijn. Het gaat om een geheel rechthoekige vloer van ongeveer 37 m². Omdat ik binnenkort een nieuwe vloer wil leggen, wil ik de mogelijkheden van het isoleren van de vloer even laten bekijken. Ik weet niet of er een kruipruimte is en zo ja hoe diep die is. Er is geen luik aanwezig. Ik nodig bedrijven die ervaring hebben met vloerisolatie graag even uit om mijn wensen te bespreken en de vloer te beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Tegelvloer, vloerisolatie en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren voor een woning uit 1980 met betonnen vloer van 68 m2 op de begane grond en kruipruimte van 65-70 cm: -Vloerisolatie van onderen (in de kruipruimte); -Vloerverwarming aanbrengen door middel van infrezen; geschikt om radiatoren te vervangen; -Tegelvloer aanbrengen (tegels worden zelf aangeschaft of door u geleverd indien interessant qua kwaliteit en prijs).

Betonvloer op vloerisolatie aanbrengen

Een vloer van 26 vierkante meter waar ongeveer een 12 cm. dikke betonvloer op vloerisolatie gestort moet worden ter vervanging van een bestaand 'balkenbed'. Hierop zal vloerverwarming worden aangebracht (nat-systeem op netten), waarop dan weer een cementdekvloer gestort dient te worden. Voldoende vlak voor het verlijmen van een multiplankvloer. Vloer bevindt zich op de begane grond circa 6 meter vanaf de openbare weg.

Verbouwing van gekochte woning

We willen onderstaande zaken verbouwen, graag ontvangen wij een grove prijsindicatie. Begane grond: - Openbreken van (dragende) muur tussen keuken en eetkamer - Vernieuwen keuken - CV ketel wegwerken in kast en/of eventueel verplaatsen (wellicht zelfs naar 1e etage) - Gecorrideerde afsluiters CV vervangen - Plaatsen van parket - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden op de muur verplaatsen - WC gedeeltelijk vernieuwen - Uitgraven kruipruimte en aanbrengen vloerisolatie (drowa chips) - Aantal loden leidingen vervangen - Radiatoren vernieuwen - Paar ruitjes glas in lood vervangen (ruitjes zijn aanwezig) - Houtwerk verven (binnen) - Granitovloer in keuken en waarschijnlijk gang herstellen en polijsten - Trap opnieuw bekleden - Afhangen ramen achtergevel - Tuin gebruiksklaar maken, eventueel schutting vervangen - Onderhoud kozijn en deur schuurtje Eerste etage: - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden en op de muur - WC gedeeltelijk vernieuwen - Ruimte in badkamer boven de inloopkast betrekken bij de inloopkast - Ingang inloopkast naar de voorkamer verplaatsen - Badkamer vernieuwen incl. Goede plek voor wasmachine en droger - Tegels en vloer restaureren van kleine slaapkamer achterkant, ook wastafel daar verwijderen (dit was ooit de badkamer). - Houtwerk verven NB1: We willen op basis van de offerte ook kijken wat we eventueel zelf doen (bijvoorbeeld sloopwerk, klein onderhoud). NB2: Bij alle sanitair-werkzaamheden ook waterafsluiters vervangen of weer gangbaar krijgen. NB3: Er wordt binnenkort nog een exacte bouwtekening gemaakt.

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van de kruipruimte. De kruipruimte is goed bereikbaar en 45-50 m2 groot, ongeveer 70-80 centimeter diep en er staat een laagje water in de ruimte. De begane grond vloer is van beton. Ik ben opzoek naar de goedkoopste manier van isoleren.

Partners

Partners van Casius