Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolder isoleren:

Zolder isoleren

Amerikaanse woning, hobbykamer breedte 2. 30 meter breed. 2. 14 meter vloer tot hoogste scheve punt plafond. Vloer tot laagste scheve punt. Scheve gedeelte is 1. 35 meter hoog 2. 30 breed Graag plaatsing 1 of 2 elektrische velux kunststof ramen en aftimmering rondom velux raam zodat er gestuct kan worden.
Onze klant uit Soesterberg (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder isoleren uit heel Nederland:

Zolder met glaswol isoleren

Wij willen het schuine dak van de gehele zolder laten isoleren met glaswol. Wij willen weten wat de kosten zullen zijn? Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn, omdat ik nu op werk ben, maar ik ga zodra ik thuis ben dit opmeten en opsturen.

Stormschade zolder repareren

Door stormschade zijn er een aantal houten platen aan buitenkant van mijn zolder eraf gewaaid. Ik heb ze net naar binnen moeten halen voor de veiligheid. Hierdoor zijn een aantal stuk gegaan en ik ben bang dat alles vervangen moet worden. Graag wil ik dit laten repareren en tevens ook gelijk de mogelijk pakken om de zolder beter te isoleren. De platen dienen afgevoerd te worden door de vakman. Goed toegankelijke zolder.

Zolder isoleren en plaatwerk herstellen

Door stormschade zijn er een aantal houten platen aan buitenkant van mijn zolder eraf gewaaid. Ik heb ze met naar binnen moeten halen voor de veiligheid. Hierdoor zijn een aantal stuk gegaan en ik ben bang dat alles vervangen moet worden. Graag wil ik dit laten repareren en wil ik ook graag de zolder beter laten isoleren. Het beste is om langs te komen om de schade op te meten en de offerte te maken.

Schuin dak isoleren langs binnen

De oppervlakte van de te isoleren zolder is circa 20 m2 met een klein dakraam. Wij denken zelf aan PIR-platen, maar laten ons hier graag over adviseren. In principe zou er per direct met de klus begonnen kunnen worden, want de zolder is leeg op een dakdoorvoer van de CV na.

Zolder isoleren en aftimmeren en Velux dakramen monteren

Ik heb een Amerikaanse woning met een hobbykamer van 2,30 bij 2,14 waarvan het punt van 2,14 terugzakt naar 1,70 meter hoog. Het scheve gedeelte is 1,35 meter en 2,30 meter hoog. Ik wil graag 1 of 2 elektrische Velux kunststof dakramen plaatsen. Vervolgens rondom die ramen aftimmeren zodat er gestukt kan worden.

Diverse klussen in huis

Het isoleren en afwerken met stucplaten van het schuine dak van de zolder en voorzolder. De zolder is 25 m2. Het plaatsen van een dakraam in de voorzolder. Het aanpassen van een vensterbank (over bestaande heen) in de zolder. Het plaatsen van een glas in lood deur waar nog aanpassingen nodig zijn in de huiskamer. Het plaatsen van 3 deuren met beslag. Het tegelen van een stukje van de keuken. De maten van de stukken die betegeld moeten worden zijn 37 bij 77 en 75 bij 37 cm.

Zolder isoleren en dakraam plaatsen

De schuine daken op zolder dienen te worden geïsoleerd. De woning is 7.50 bij 5.40 meter groot. Buiten het isoleren dienen de wanden afgewerkt te worden met gipsplaten en daarna eventueel gestuukt. Eventueel willen wij nog een dakraam laten plaatsen. De afmeting hiervan is nog niet bekend. Kunt u dit separaat offreren?

Nokverhoging met nieuw dak

Wij hebben een vrijstaande woning met 2 woonlagen en een zolder van 1.40 meter hoogte die niet toegankelijk is. Wij zouden hier graag een woonlaag van maken. Het plafond van de eerste etage bestaat uit platen en isolatie. Er zal een dubbel nokverhoging van minimaal 80 cm hoog geplaatst moeten worden over de volledige breedte van de woning. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en verder mag hij casco worden opgeleverd. Het dak dient ook vervangen te worden. Nieuwe pannen willen wij laten plaatsen en laten isoleren. De 2 schoorstenen dienen ook verhoogd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Zolder opknappen

Ik wil graag de zolder opknappen. Een nieuwe zolderraam plaatsen (op een ander plek dan de huidige plek). De zolder isoleren en gipsplaten aanbrengen. De klant

Zolder isoleren

Het betreft hellend dak. De zolder moet aan de binnenzijde geïsoleerd worden. Het dak is 50 m2. Isolatie met pierplaten. Afstand tussen dakbalken is 130 cm. De RD-waarde is minimaal 5,5. Pierplaat moet voorzien zijn van enerzijds folie en anderzijds van lakplaat. Wil railsysteem gebruiken. Wat zijn de kosten voor aanschaf en plaatsen. Het dak is de 2e verdieping. Via de slaapkamer of via de badkamer of zolderraam moeten de dakbalken naar binnen gebracht worden denk ik. Ze zijn namelijk te groot.

Partners

Partners van Casius