Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kelder koekoeks injecteren:

Kelder koekoeks injecteren

Aan onze betonnen kelder zitten twee gemetselde koekoeken. Na stevige regen komt via deze koekoeken water in de kelder. Injectie lijkt hier de oplossing. Graag ontvang ik uw advies en vrijblijvende offerte en verneem ik of u garantie geeft op door u uitgevoerde werkzaamheden.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder koekoeks injecteren uit heel Nederland:

Koekoeks plaatsen in de kelder

In de kelder van een kinderopvang zouden we graag zien dat er daglicht in kan komen. We hebben een vergunning aangevraagd voor het plaatsen van koekoeken. Dit willen we graag uitbesteden aan een vakman.

Geïsoleerde kelder met plafond maken

Uitbouw van 10x5 meter 250 hoog met afdekvloer/plafond en kelder geïsoleerd! Voorzien van 2 koekoeks.

Kelderbouw

Offerte bouw kelder ongeveer 40 m2 netto oppervlakte onder een vloeroppervlak van 49 m2 bestaande bouw vrijstaand. Met een koekoeks daglichtvenster/ in- uitgang. Het gaat om een kelder onder een gebouw.

Nieuwbouw kelder bouwen

Wij willen graag een kelder van 8 bij 12 meter. Het betreft nieuwbouw waarbij waarschijnlijk geen heipalen nodig zijn. De kelder dient volledig geïsoleerd te zijn. Daglicht middels diverse koekoeks.

Kelder maken onder 2 onder 1 kap woning

Kelder onder bestaande 2 onder 1 kap maken, Met een afmeting van circa 12 x 8 meter met koekoeks en eventueel trap zijkant.

Renovatie licht vochtige kelder van ...

Renovatie licht vochtige kelder van opslagruimte tot leefruimte (2x 35m2); Betonnen bak plaatsen, BG-vloer incl. balken vervangen (1x 35m2); Vaste trap naar kelder en vaste trap naar 1e verd. vervangen; 2 bestaande koekoeks vervangen (vergroten + nieuwe ramen) en 1 nieuwe maken; Het liefste in april beginnen.

Minimaal: het vergroten van de bestaande ...

Minimaal: het vergroten van de bestaande kelder van 7m2 tot ca 11m2 en 2m stahoogte. Maximaal: Het geheel onderkelderen tot 2,5m stahoogte van de woning (ca 50m2) inclusief een buiteningang aan de voorzijde en koekoeks. Het grondwaterpeil is doorgaans ca 325cm onder de bovenkant beganegrondvloer. De woning is gebouwd in 1930 op een fundatie van spaarbogen die vanaf ca 4,50m diepte op de vaste grond opgemetseld zijn. De nieuwe kelder dient in principe niet onderheid te worden maar een gewapend betonnen bak te zijn die aan tevens aan de spaarbogen verankerd wordt. Wanddikte voldoende om waterdicht te zijn en ongeisoleerd. De koekoeks dienen groot genoeg te zijn om als vluchtweg te kunnen dienen.

In onze gerenoveerde (2 jr. oud) ...

In onze gerenoveerde (2 jr. oud) benedenwoning is de kelder omgebouwd tot woonruimte. Voor lichtinval zijn 2 uit beton opgetrokken koekoeks gebouwd welke hun regenwater afvoeren via een pomp in de kelder (waarop ook de badkamer en toilet afvoert). De afvoer (40mm) loopt via meerdere haakse bochten achter de binnenmuren van de woning en is, waarschijnlijk door opgehoopt (uitgehard?) cementafval (wegens meerdere incapabele pogingen de koekoeks van een goede afdeklaag te voorzien) verstopt geraakt. Pogingen om deze verstopping met verschillende veren en hogedrukrioolontstopper te verhelpen zijn mislukt (door alle bochten in de afvoer). Het is van groot belang dat de afvoer in de koekoeks goed functioneert, aangezien anders de kelder onderstroomt. Wij zoeken daarom naar een oplossing hiervoor.