Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte vochtvrij isoleren:

Kruipruimte vochtvrij isoleren

Momenteel is erg vochtig in de kruipruimte ook staat er welees en laagje water. Onderkant vloer is al geïsoleerd met piep of pur maar door de hoge luchtvochtigheid is dit ook te merken in huis en ter voorkoming van ongedierte. Idee is om piepschuim balletjes te plaatsen. Kruiprumte Hoogte is 70-80 cm.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte vochtvrij isoleren uit heel Nederland:

Kruipruimte vochtvrij maken

De kruipruimte van een woonkamer ventileert niet. We hebben nu schimmel en een muffe geur na een behandeling tegen houtworm. We willen een oplossing om en van de schimmel af te komen en een droge kruipruimte zodat de lucht weer fris ruikt. Het gaat om een oppervlak van 4 bij 4 meter.

Isolatie onder een betonnen vloer

53m2 vloerisolatie. Betreft betonnenvloer. Kruipruimte is vochtvrij en goed te betreden.

Vochtprobleem kruipruimte verhelpen

Ik zou graag de kruipruimte vochtvrij willen hebben, er hangt nu een muffe lucht. De kruipruimte is ongeveer 4 meter lang en 2 meter breed en zit met name onder de keuken. In de voorraadkast is er een luik geplaatst waardoor de kruipruimte is afgesloten. Betreft een vrijstaand huis van ongeveer 100 jaar oud. Graag ontvang ik een offerte.

Structurele oplossing voor water in de kruipruimte

In de kruipruimte van mijn 2-onder-1 kapwoning staat vrijwel continu hemel-/grondwater. De nieuwbouwwoning is (ondergronds) geschakeld met 3 naastgelegen woningen (2 x 2-onder-1 kap). Momenteel staat de kruipruimte tot aan het kruipluik vol met water. Volgens de gemeente moet er een afwateringsbuis worden gerealiseerd (onder de fundering door). Daarna moet de buis (onder de oprit) worden aangesloten op de (gescheiden) hemelwaterafvoerleiding nabij het trottoir. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden, ben ik benieuwd naar de aanvullende mogelijkheden om de kruipruimte structureel nagenoeg water-/vochtvrij te houden. Het gaat om een ruimte van ongeveer 60 m2.

Kruipruimte vochtvrij maken

Wij willen onze kruipruimte vocht "vrij" maken. Er staat nu 20 centimeter water in en de waterlijn te zien is dit maximaal 30 centimeter geweest. De totale hoogte van de kruip ruimte is centimeter. De oppervlakte is 9 x 5 meter.

Vochtige buitenmuur en kruipruimte isoleren

Ik heb een buitenmuur die ik vochtvrij wil maken. Ook wil ik de kruipruimte laten isoleren. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 8 meter bij 12 meter. Ik sta open voor isoleer adviezen.

Kruipruimte vochtvrij maken

Ik heb schimmel en vocht in mijn kruipruimte. Ik wil dit permanent verwijderen. Het gaat om één hoek. Ik hoop dat jullie de oorzaak kunnen achterhalen van het vocht (slechte ventilatie/ lekkende buitenmuren / optrekkend grondwater?) en de benodigde werkzaamheden hierbij kunnen uitvoeren. Ik denk zelf dat het komt door te weinig ventilatie.

Kelder vochtvrij laten maken

De betonwand die onze kelder scheidt van de naastliggende kruipruimte slaat vocht door. De constructie is wel lastig door zwevende vloeren in de kelder en de kelderwand is aan 2 zijden geïsoleerd met piepschuim. De wand is circa 1 mtr hoog en 3mtr lang het betreft een washok.

Garage vochtvrij laten maken

Ik wil graag mijn garage vochtvrij hebben. Het is een vrijstaande garage van ongeveer 6 x 3 meter zonder kruipruimte. Van binnen is te zien dat de muren aan de onderkant vochtig zijn, lijkt optrekkend vocht.

Kruipruimte vochtvrij laten maken

Het betreft het aanbrengen van een laag schelpen of isochips in een natte kruipruimte van 15 meter bij 4.20 meter. De ruimte is 70 cm hoog en de afstand van het luik naar de weg is 10 meter.