Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Nieuwegein of directe omgeving.

1652 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Nieuwegein:

Schuur isoleren

Betreft schuur die gekoppeld is aan huis. Willen de wanden en het schuine dak isoleren, liefst met zo min mogelijk ruimteverlies. Betreft (voor zover wij kunnen zien) een enkelsteens muur. De schuur is 2,5 x 3 meter.

Isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het isoleren onder mijn woning. Mijn kruipruimte is erg vochtig, ben bang dat het uiteindelijk door m'n hele huis trekt. Wil eigenlijk iemand laten kijken om de vloer te laten isoleren en eventueel schelpen op de bodem te laten leggen. Het gaat om ongeveer 60 m2, moet wel onder de fundering door gegraven worden om onder de woonkamer te komen.

Deel isoleren van de woning

Dakkapel aan de achterkant wordt in november vervangen. We willen dan direct de rest laten isoleren aan de overgebleven hellende delen achterkant en voorkant. Is ongeveer 25 m2.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluiddicht laten maken. Het betreft een appartement in een appartementencomplex op de 1e etage. Heeft last van lawaai boven zich van loopgeluiden en douchegeluiden. Onder van een soort aggregaat wat constant aan en uit gaat, ook 's-nachts als bijv. iemand naar het toilet gaat. Wil gaarne vrijblijvend dat iemand eens langs komt om te kijken wat hier aan te doen is en wat de kosten daarvan zijn. Het plafond is 6 m2.

Hellend dak isoleren

Ik wil mijn hellend dak laten isoleren. De woning heeft een 'gebroken kap'. De isolatiewaarde dient minimaal 3 RD te zijn. Oppervlakte ongeveer 50 m2. Betreft geen spoedklus.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht boven een parkeergarage en wonen daar sinds ongeveer 3 maanden. Mijn woning en die van mijn buren zijn 12 jaar geleden gebouwd op het dak van die garage. Wij ervaren veel geluidsoverdracht van uit de woning van onze buren. Die overdracht vindt plaats via de vloer, niet via de muren. Onze buren hebben een planken vloer liggen en ook hout op de trap. Ik ben al in gesprek geweest, maar ze vinden aanpassingen in hun woning niet nodig. Ik wil graag door een vakman laten beoordelen of er in onze woning een vorm van geluidsisolatie mogelijk is, waardoor we de hinder kunnen verminderen. Ik wil graag een afspraak maken.

Kruipruimte vochtvrij isoleren

Momenteel is erg vochtig in de kruipruimte ook staat er welees en laagje water. Onderkant vloer is al geïsoleerd met piep of pur maar door de hoge luchtvochtigheid is dit ook te merken in huis en ter voorkoming van ongedierte. Idee is om piepschuim balletjes te plaatsen. Kruiprumte Hoogte is 70-80 cm.

Isoleren van het dak

Het isoleren van 100 m2 aan plafond, schuin dak en wand (voornamelijk plafond), gewenste RC waarde van 6, naar schatting ruimte voor 20 cm isolatiemateriaal. Spanten aanwezig. Ik kan er een foto van sturen. Eind juli of begin augustus uitvoeren.

Zolderdak laten isoleren

Ik zou graag willen weten wat het kost om mijn zolderdak te issoleren en wil het graag afgewerkt hebben met gipsplaten. Op dit moment heeft mijn zolder alleen houten planken aan de binnenkant van het dak. Het oppervlakte van de zolder is 18m2. Graag ontvang ik per mail een offerte en niet telefonisch

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag vloerisolatie in de kruipruimte aan laten brengen. De oppervlakte is ongeveer 10,60 bij 5,20 meter en de kruipruimte is een open ruimte van ongeveer 80 cm diep. Betreft een hoekwoning uit 1977. Graag advies over de mogelijkheden en de daarbij horende kosten.

Plat dak van binnen uit isoleren

Het betreft het van binnenuit isoleren van een plat dak. De oude gipsplaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de aangebouwde garage te worden geïsoleerd en afgewerkt met nieuwe gipsplaten. Het gaat om een ruimte van 3.05 meter breed bij 5.40 meter lengte.

Spouwmuur van hoekwoning isoleren

Spouwmuurisolatie voor hoekwoning

Tonzon vloerisolatie aanleggen

Ik zoek iemand die TONZON vloerisolatie kan aanleggen, en hierin getraind/gecertificeerd is door TONZON. Het betreft ongeveer 40 m2 oppervlakte, geschat, betreffende één ruimte onder de vloer. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 60 cm en de vloer is van beton. Ik heb nooit water in kruipruimte, wel ruikt het muf.

Complete woning laten isoleren

Gezocht aannemer voor complete isolatie vloer, dak, muren dubbel glas en nieuwe hr ketel.

Isoleren zolder

Isoleren van de zolder, met gipsplaten? Gaat om de binnenzijde van het dak. De zolder afmeting weet ik niet precies. Betreft een tussenwoning.

Zolder isoleren

De zolder 5 x 4 meter isoleren.