Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie en folie vervangen of herstellen:

Dakisolatie en folie vervangen of herstellen

Wij wonen in een tussenwoning van 6 meter breed met een zadeldak. Ik heb de goten laten reinigen en Roofguard laten plaatsen. Ik begreep van de mensen die dat verzorgd hebben, dat ons dak een opknapbeurt nodig heeft. Het dak is geïsoleerd en voorzien van folie. Door vogels en ongedierte is het isolatiemateriaal kapot gemaakt en hier en daar staat het folie omhoog, waardoor er lekkage is. Er is mij geadviseerd om nieuw isolatiemateriaal en folie aan te brengen. Ik laat het dak hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk of vervanging.
Onze klant uit Montfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie en folie vervangen of herstellen uit heel Nederland:

Aanbrengen dakisolatie en EPDM

Gaarne vrijblijvende offerte voor aanbrengen dakisolatie en een laag epdm. Het betreft een woning twee onder een kap te voorzien van pir isolatie met alu folie en een epdm folie de bovenverdieping betreffende slaapkamers overloop is voorzien van een 12 cm dikke steenwolisolatielaag de woning is vrij bereikbaar en het dak toegankelijk via vlak dak aanbouw plus minus 65 vierkante meter . Nok hoogte van vloer vliering tot hoogste punt dak is 75 cm dit ivb hellingsgraad . Eventuele randafwerking ter plaatse door te nemen. Eventueel willen de buren hetzelfde laten monteren door uw bedrijf indien de offerte naar tevredenheid uitvalt. Het betreft twee huizen onder een kap

Dakpannen dak laten vervangen

Onze dakpannen liggen niet goed, niet gezien tijdens de bouwkundige keuring. Deze zijn toch oud en willen we gaan vervangen eventueel inclusief dakbeschot (er moet zeker folie komen) en waarschijnlijk dakisolatie. Ik heb reeds nagemeten hoeveel vierkante meter aan dakpannen ik nodig heb en dat is 108 m2 (vrijstaand huis). Graag kom ik met u in contact voor een offerte.

Dakpannen en dakisolatie vervangen

Ik heb een dak van ongeveer 50 m2 en de dakpannen en dakisolatie moet vervangen worden. Er moet dus ook folie aangelegd worden.

Folie met isolatie op het dak leggen

Folie met dakisolatie aanbrengen in plaats van de bitumen dakbedekking. Of aparte folie en isolatie aanbrengen. Twee rechthoekige daken, samen 120 m2. Er is een schoorsteen en er zijn drie hemelwaterafvoeren op het dak. De daktrim moet bekeken worden. Op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Dakisolatie op zolder aanbrengen

het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van de nok van het dak. Op zolder is een kleine vliering aanwezig waar op gestaan kan worden, het gaat om het isoleren van ongeveer 8 m2 aan de binnenzijde van het dak. Op het dak liggen dakpannen met daaronder folie en hout.

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning met hellend dak van ongeveer 120 m2 oppervlakte. Het huis is gebouwd in 1990 en het dak is toentertijd voorzien van Isobouw dakplaten. Op het dak liggen cementpannen. Reden voor (extra) isolatie aan de buitenzijde is onder meer het feit dat de dakplaten knallen en kraken. Mij is verteld dat het aanbrengen van een warmte werende folie of soortgelijke isolerende laag onder de pannen het probleem van het knallen en kraken kan verhelpen of op zijn minst kan verminderen. Graag krijg ik advies en een offerte.

Hagelschade: asbesthoudende golfplaten vervangen door asbestvrije golfplaten

Graag ontvang ik 3 x een gedetailleerde offerte m.b.t. het verwijderen van 6 x Asbest golfplaten + 1 x lichtdoorlatende glasvezelplaat = totaal 7-dakplaten = Totaal ca. 22,50m2. De 6 x af te voeren asbest dakgolfplaten dienen per stuk te worden verpakt in plastic folie, om de kostenloze afvoer naar de Gemeentelijke Milieustraat in Someren, mogelijk te maken. Kostenloos aanbieden is daar mogelijk tot maximaal 35m2)! Er is hiervoor volgens de gemeentelijke website geen vergunning noodzakelijk! ) Deze dienen vervangen te worden door 7 x asbestvrije dakgolfplaten, kleur zwart. Ook dient de nat geworden dakisolatie te worden verwijderd+afgevoerd, en te worden vervangen door een nieuwe dak-isolatie. Uitvoering graag door een bedrijf in of uit de directe omgeving van Someren. De schade is ontstaan door hagelschade/zeer hevige regenval in de gemeente Someren van d.d. 23.06.2016. De aangevraagde offertes zijn benodigd voor de verzekerings maatschappij. Om hierna te kunnen overgaan tot de daadwerkelijk reparatie van de schade!

Dakisolatie in een plat dak aanbrengen

Ik heb een tussenwoning met een plat dak die alleen aan de voorkant is voorzien van pannen. Het dak wil ik laten isoleren. Het platte dak is 6 x 14 meter groot. Isolatie plat dak aan de buitenzijde, isolatie pannendak voorzijde onder de pannen. Eventueel wil ik ook de vloer met droge kruipruimte laten isoleren middels een folie aan de onderzijde. De vloer bestaat uit 2 compartimenten en is in totaal 4 x 16 meter groot.

Dak isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van dakisolatie folie. Er is nu een dakbeschot met glaswol aanwezig en onder de tengels willen wij de folie laten plaatsen. De oppervlakte is 140 m2 en goed bereikbaar. Kunt u het materiaal ende arbeidskosten separaat vermelden?

Mansardedak isoleren

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning. De dakpannen moeten van een mansardedak gehaald worden, dampwerende folie moet ertussen worden gelegd en vervolgens de dakpannen er weer op. De dakisolatie van binnen willen wij vervolgens zelf te doen. De woning is 80 m2 groot.