Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenkant dak isoleren:

Binnenkant dak isoleren

Aangezien het een oud huis is uit 1900 met een plat dak waar in 2014 nieuwe dakbedekking op gegaan is willen wij t graag van binnen uit isoleren. Het platte dak heeft een oppervlakte van 90 m2.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenkant dak isoleren uit heel Nederland:

Dak aan de binnenkant isoleren

Vrijstaande woning waar het schuine dak voorzien moet worden van goede isolatie en afwerking op de isolatie. Graag advies en een prijs voorstel. het zal gaan om ca 60 m2 plafond.

Dak isoleren

Onbeschoten dak (160 m2), woning uit 1976, gedeeltelijk met verzakte glaswol tussen houten binnenkant en dakpannen. Buitenkant isoleren, graag met verschillende soorten isolatiematerialen offertes. Hoogte dak is 1 verdieping. Overdag geen telefoon ivm onbereikbaarheid donderdags uitgezonderd.

Hellend dak van binnenuit isoleren

Wij willen het dak van onze vrijstaande woning laten isoleren. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 300 m2. Er is nu helemaal geen isolatie aanwezig. We willen het graag aan de binnenkant isoleren en ontvangen graag advies wat voor soort isolatie geschikt is.

Dak vernieuwen en dakkapel realiseren

Graag zou ik een nieuw schuin dak willen hebben, dat aan de binnenkant geïsoleerd is. Het huis is 6 meter breed bij ongeveer 2.20 m. Het huidige dak wil graag weg laten weghalen eerst en afgevoerd hebben. Daarnaast wil ik ook een dakkapel van 5 meter breed hebben. Graag van kunststof. Deze komt aan de voorkant. De vergunning kan ik zelf regelen, hier ben ik al mee bezig. Het hoeft niet goedkoop, ik wil kwaliteit hebben.

Dak vernieuwen

Het gaat om een half plat dak waar nu bitumen dakbedekking op zit. Het dak is 55 m2 en is niet geïsoleerd. Graag een vrijblijvend advies over renovatie of vernieuwen en eventuele isolatie aan de binnenkant.

Offerte reparatie dakgoot en reparatie lekkage dak

Hierbij willen wij bij u 2 offertes aanvragen voor 2 reparaties aan ons dak. 1) De dakgoot aan de voorzijde van ons huis lekt bij hevige regenval uit 2 gaten die vanaf de straat te zien zijn. Graag willen we dat laten repareren of een deel van de dakgoot laten vervangen. 5 meter breed wat vervangen moet worden. Afvoeren hoeft niet. Of het van zink of kunststof is, durf ik niet te zeggen. Op de eerste verdieping zit de dakgoot, op 6 meter hoog ongeveer. 2) Ook is er sprake van lichte lekkage bij de pijp in het dak die de rookgassen van de kachel afvoert. Gaat door de nok heen. Hierdoor treden er vochtplekken op in het houtwerk aan de binnenzijde van het dak. Waarschijnlijk is de oorzaak het ontbreken van een regenkap boven de pijp. Bij andere huizen zit er wel een regenkap op. Er moet gekeken worden of het kapje de lekkage kan verhelpen. Het kapje moet er sowieso op. Het bevindt zich op de tweede verdieping. Aan de binnenkant moet er ook enige herstel plaatsvinden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Opbouw op plat dak

Graag zou ik een opbouw willen realiseren. Ongeveer 48m2. Met Rabatdelen aan de buitenkant. De binnenkant mag prefab worden geleverd, de wens is om dit met 3 slaapkamers en 1 badkamer op te leveren, compleet. Omdat ik graag beslissingen wil maken wil ik de offerte ook graag ontvangen voor een casco oplevering betreft de 48m2 in prefab.

Opbouw achterzijde van het huis

We hebben een plan om een dakopbouw te doen bovenop het uitgebouwde deel van ons huis richting de tuin (ik mail afbeeldingen afzonderlijk toe). Zo creëren wij een wat grotere slaapkamer op de eerste etage, met oog op de kinderen. We denken aan een uitbouw over de hele gevelbreedte van de kamer (circa 3,78 m) x 4 meter We willen de uitbouw graag opgetrokken in dezelfde steen als van het huis nu. Of het dak sterk genoeg is weten wij niet. De vraag ligt wel bij de architect van het huis. Kunt u bij benadering aangeven wat zo'n klus kost inclusief btw? De klus bestaat dus uit het creëren van de opbouw + afwerking aan de binnenkant met elektra + de aanvraag hiervoor regelen bij de gemeente.

Dakopbouw op plat dak

Afgelopen voorjaar een begin met de aanvraag gemaakt, helaas i.v.m. tijdsnood en onplezierige aannemer de aanvraag en rest van de procedure even on hold gezet. Graag willen wij verder met de opbouw (het liefst voor voorjaar 2020, uiteraard in overleg). Bijgevoegd de bouwtekeningen waarvan in eerste instantie uitgegaan mag worden. Betreft een plat dak, en graag opbouw richting de slaapkamerzijde, aan de andere zijde is er een dakterras, opening door het dak en trap naar boven zijn dus al aanwezig. De opbouw moet =/- 27 m2 worden. Er is nog niet gestart met de bouw. We hebben de eerste tekeningen al wel, maar nog niet heel gedetailleerd, wel met afmetingen. Er is nog geen vergunning aangevraagd, maar we weten wel wat er moet zijn. Deze mag door de vakman aangevraagd worden aangevraagd. De constructie hangt af van de prijs en vergunning. Zelf vind ik pleisterwerk, lichtgrijs mooi. Geen hout of kunststof. De constructie van het huis (hout) moet wel verstevigd worden. De oplevering graag tussen casco en compleet in. Elektra en leidingen trekken, maar binnenkant hoeft niet gestukt te worden. Sausen hoeft niet. Het doel van de opbouw is ruimte vergroten.

Dak isoleren en bekleden, mogelijk dak verhogen

Het betreft de isolatie van een plat dak van een uitbouw (totaal oppervlakte is 10 m2). Het dak is van de uitbouw van (de keukens van) twee appartementen op een eerste verdieping. Het dak moet vernieuwd worden en we willen dat meteen combineren met een isolatie van het dak. Er ligt nu bitumen op met kiezelstenen, dit zou afgevoerd mogen worden. Voor zover we weten is er geen isolatie aanwezig, anders is het minimaal. Graag ontvangen we advies over het isoleren aan de buitenkant of binnenkant en wat voor soort materiaal. Ook graag advies over de nieuwe dakbedekking. Er is sprake van een VVE en waar mogelijk willen we gebruik maken van subsidieregelingen. Dan hebben we nog een optie: misschien willen we het dak iets verhogen. Het dak is nu 2 meter plus een beetje. Er is ruimte tot aan de dakgoot, dit is ongeveer een halve meter. Graag ontvangen we een offerte en advies.

Partners

Partners van Casius