Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenkant dak isoleren:

Binnenkant dak isoleren

Aangezien het een oud huis is uit 1900 met een plat dak waar in 2014 nieuwe dakbedekking op gegaan is willen wij t graag van binnen uit isoleren. Het platte dak heeft een oppervlakte van 90 m2.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenkant dak isoleren uit heel Nederland:

Opbouw woning plat dak bestaande woning

Ik wil een 4.77 meter breed x 5.69 meter lange opbouw met een tussen muur en een vaste trap. Hierdoor heb ik ook een terras. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra voorbereidingen, gipswanden aan de binnenkant en een gemetselde buitenkant. Op de foto zie je plattegrond van een andere woning hoe het zou moeten worden.

Dak van buitenaf isoleren

Huis uit 1895. Schuin dak. aan binnenkant van dakbeschot is al 7 cm steenwol met gipsplaat aangebracht. i.v.m. bouwrommel wil ik dit laten zitten. Ik heb 4 Velux -ramen. er zijn 2 dakdoorvoeren: rookkanaal gaskachel, ventilatiekanaal. Ik wil 2 extra Velux-ramen laten plaatsen.

Opbouw op plat dak

Wij willen een opbouw op het platte dak van onze 1e verdieping van circa 38,5 m2 met daarin 2 slaapkamers en evt. ruimte voor een badkamer. De opbouw moet casco+ zijn, dus wel binnenmuren, maar geen elektra en stucwerk. De binnenkant moet houtskeletbouw zijn en de buitenkant van kunststof. Ik heb ook interesse in prefab. Ik hoop dat u gauw contact opneemt zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Kunststof dakraam plaatsen

Aan de achterzijde wil ik een kunststof dakraam (55 cm breed x 78 cm hoog). Er zit momenteel nog niks dus het gat moet ook gemaakt worden. De huidige situatie aan de binnenkant is dakbeschot uit 1973 dat bestaat uit geperst hout met daarop een schuimlaag. Ik denk ongeveer 4cm dik. Ik heb witte hardboorden platen van 3 mm dik bevestigd. Aan de buitenzijde zitten RBB sneldek-dakpannen. Aan de achterzijde van het huis hebben we een veranda. Ik bereik zelf het dak altijd door houten platen op de veranda te leggen en daarop een ladder te plaatsen.

Isolatie aanbrengen aan buitenkant hellend dak

We willen graag aan de buitenkant van het dak isolatie laten aanbrengen. Dak is onvoldoende geïsoleerd aan de binnenkant met dun isolatiefolie uit 1980. Het betreft een hellend pannendak. Wind blaast door kap heen. Graag advies over welk isolatiemateriaal te gebruiken, wij dachten zelf aan aluminiumisolatie. Het betreft 216m2 schuin dak, maar daar zitten ook nog 8 velux ramen in en er komt nog een dakkapel. Dak reikt tot 6 meter hoog. Het betreft een vrijstaand huis dus goed bereikbaar.

Binnenkant dak isoleren (65 m2)

Ik zou graag mijn dak willen isoleren. Gaat om isoleren van een schuin dak, isolatie aanbrengen aan de binnenzijde en vervolgens afwerken met stucwerk. Zal gaan om ongeveer 65 m2. Het doel van het isoleren is warmte behoud.

Lekkage aan dak van schuur oplossen

Het dak van de schuur lekt. Graag zou ik dit laten repareren. Het is geen grote lekkage, meestal alleen wat druppels aan de binnenkant van de schuur, soms iets op de grond. Het is een plat bitumen dak. Schuur zit aan de schuur van de buren vast.

Dakopbouw (een 3e verdieping) (Omgevingsvergunning reeds aangevraagd)

Wij willen een dakopbouw (3e verd.) op onze woning van nu 2 verd. in Den Haag. De omgevingsvergunning heb ik zelf al geregeld en is op korte termijn rond. Ik zou graag daarom op korte termijn een offerte willen ontvangen voor de realisatie hiervan. Voor de uitvoering en omvang verwijs ik u naar de tekeningen in de bijlage. Hieronder een lijst met de werkzaamheden: -Dakbedekking, Dakisolatie en grindlaag verwijderen -Trapgat uitzagen uit een breedplaatvloer + afvoeren beton -Nieuwe houten trap met balustrade boven -HSB wand- en dak elementen maken met isolatie en binnen- en buiten folies (mag uiteraard ter plaatse of prefab wat het beste is qua uitvoering en kostprijs) -Achtergevel doormetselen op bestaande metselwerk van onder. Zelfde stenen als beneden inclusief voegwerk -Leidingen van cv, toilet, en ventilatie doortrekken naar dak -Dakbedekking van bitumen + hwa goten aan beide zijden van het ronde dak incl. hwa afvoerpijpen 2st. -Buitenbekleding met Keralit elementen of andere soortgelijke onderhoudsvrije en kleurvaste sponningdelen. -Houten kozijnen voor & achter zoals op tekening in zelfde kleur verven zoals bestaande kozijnen onder (binnen en buiten) -Binnen betonnen breedplaatvloer egaliseren met enkele cm egalisatiebeton -Gehele Electra aansluiting binnen uitvoeren. Uitgaan van standaard uitvoering in de ruimtes (3x wcd in elke kamer & 1x lichtpunt met schakelaar) Electra inclusief schakelaren. -Badkamer riolering en ventilatie aanbrengen. (riolering op bestaande toilet onder aansluiten dus beton boren, ventilatie zelfstandig direct door het dak) -Badkamer hang/inbouw toilet monteren -Tegelwerk (vloer en wandtegels kopen wij zelf. Enkel kostprijs noemen voor het tegelen tot tegen het plafond) -Binnenwanden van gibo blokken -Gipsplaten schroeven op Buitenwanden -Stuken van binnen en buitenwand aan de binnenkant + plafond -Standaard ‘nieuwbouw’ binnendeuren met aluminium kozijnen en opdek platte deuren -Verwarming

Opbouw op plat dak

We willen een extra verdieping laten maken. Hij hoeft niet over de hele lengte van het huis. Wel 2 kamers. Onze etage is in totaal 120 vierkante meter. We willen het passend bij de originele kenmerken van het huis. Ik wil graag weten wat de kosten zijn met en zonder de afwerking aan de binnenkant.

Uitbouw plaatsen

Alleen willen wij een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van het huis. De afmetingen zijn +- 5,15 meter breed en 2,20 meter diep, met een plat dak en openslaande deuren naar de achtertuin. Graag ontvang ik een geschatte prijs om dit te laten realiseren. Graag zonder afwerking aan de binnenkant. Fundering in overleg. Ik heb een foto van de achterzijde toegevoegd.

Partners

Partners van Casius