Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Maarssen of directe omgeving.

845 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 3 buitengevels isoleren en afwerken, meerdere kantoren geluidsdicht maken, 200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi, buitengevels bungalow isoleren en stucen, dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren, 80 m² buitengevel isoleren en stucen, dak isoleren, geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, zolder isoleren met SlimFix Deco, kamer geluidsdicht laten maken, thermische isolatie aanbrengen, tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning, gevel en eventueel dak en kruipruimte isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Maarssen:

Binnenkant dak isoleren

Aangezien het een oud huis is uit 1900 met een plat dak waar in 2014 nieuwe dakbedekking op gegaan is willen wij t graag van binnen uit isoleren. Het platte dak heeft een oppervlakte van 90 m2.

Hellend zolderdak isoleren met Jute of Hennep en aftimmeren binnen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het isoleren van de binnenkant van mijn hellend zolderdak met Jute of Jute/Hennep. Natuurlijke isolatieplaten (schaf ik eventueel zelf aan) en het aftimmeren met gipsplaten. Mijn dak heeft een enkele dakkapel, twee dakramen en is een tussenwoning uit 1969. Totaal oppervlakte om te isoleren is ongeveer 45 m2. De werkzaamheden zou ik graag binnen 3 maanden afgerond hebben. Alvast dank voor uw reactie.

JetSpray vloerisolatie aanbrengen

Het laten isoleren van de vloer op de begane grond. Het is ongeveer 50 m2. Hoogte kruipruimte rond de 50 cm hoog.

Geluidsisolatie spuiten in plafond en vloer

Ik wil mijn slaapkamer isoleren. Het zal gaan om geluidsisolatie tegen de wanden en het plafond. De kamer is 3 x 2.5 meter.

Isoleren tussenmuur vanwege geluidsoverlast buren

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren).

Isolatie in een tussenmuur aanbrengen

Ter plaatse van de tussenmuur (overlast van buren).

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

De slaapkamer ligt aan de voorzijde van een straat in het centrum met een cafe op 30 meter van de slaapkamer, het raam is 3. 60 lang en 1. 70 hoog en is voorzien van rolluiken.

Kamer isoleren

Wij hebben een gedeelte van de garage omgebouwd tot extra kamer van ongeveer 2,5 x 3,5 meter. Nu willen wij deze kamer graag isoleren, d.w.z: - de buitenmuur - eventueel het plafond (voorzover niet gedaan) - de muur naar de garage (voorzover niet gedaan) Het is nu te koud om de deur open te laten vanuit de woonkamer. Daarnaast willen we graag informeren hoeveel het kost om de muur naar de garage een stukje te verplaatsen en dus de kamer een stukje te vergroten.

In een bestaand gebouw (schuur) is een ...

In een bestaand gebouw (schuur) is een hondenkennel gevestigd. Dit is niet geisoleerd, binnen die kennel moet een trimsalon gemaakt worden. Daarbij is er een wand van 7,5m van hout die geisoleerd moet worden en waar een deur in moet komen (nu 1 grote opening van 2 meter) dus moet ook nog een stuk dichtgemaakt worden.