Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor spouwmuur isoleren:

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur (15. 5 m2) te isoleren van bungalow uit 1974.
Onze klant uit Loosdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur isoleren uit heel Nederland:

Woning isoleren

Ik wil mijn woning isoleren: in elk geval de spouwmuur, ook interesse in de vloer, dubbel glas in de keuken en ik wil graag de kosten weten voor dakisolatie. Het huis is uit 1926. In totaal zo'n 115 m2.

Spouwmuur- en vloerisolatie, reinigen en impregneren gevel

Ik ontvang graag offertes voor het isoleren van de spouwmuur, reinigen (verwijderen van klimopresten en weer) en impregneren van de gevel en aanbrengen van vloerisolatie in mijn huis. De oppervlakte van de gevel is ca 110m2. De oppervalakte van de te isoleren vloer ca 50m2. Aandachtspunt: een spouwmuurisolatiemiddel dat ook muizen weert heeft de voorkeur. Voorkeur voor vloerisolatie gaat uit naar een reflecterende folie met Rd>3,6. Opname ter plaatse is uiteraard mogelijk. De werkplek is goed bereikbaar.

Vloer en spouwmuren isoleren van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil daar de vloer en spouwmuur laten isoleren. Ik maak graag een afspraak om de klus te bespreken, ik heb al toegang tot de woning. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Spouw schoonmaken

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. Bij het endoscopisch onderzoek bleek dat de spouw op bepaalde plaatsen verontreinigd was met puin. Het gaat om ongeveer 6 strekkende meters tot een hoogte van ongeveer 30 cm. Gaarne offerte voor het schoonmaken van de spouw.

Zolder isoleren, spouwmuur optrekken en nieuwe kozijnen plaatsen

Ik wil mijn zolder van circa 75 m2 van binnenuit isoleren en een spouwmuur optrekken aan 1 zijde. 1 kozijn wil ik vervangen naar kunststof, met 3 secties waarvan links en rechts geheel open en op de kiepstand moeten kunnen, het glas moet HR++ worden waarvan de lengte 250 centimeter bij 220 centimeter hoog is. 1 kozijn met deur erin wil ik vervangen naar kunststof, links en rechts van de deur zit een raam, deze moeten ook geheel open en op de kiepstand kunnen. Het glas moet ook HR++ moet ook 250 centimeter lengte bij 220 centimeter hoogte worden. Alle afmetingen zijn wel geschat.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Ik wil graag onze spouwmuur laten isoleren, echter na enig onderzoek blijkt de spouw vervuilt te zijn. Het betreft de zijkant van een hoekwoning oppervlakte circa 60 m2. Zie foto's. Na het schoonmaken moet de spouw opnieuw worden geïsoleerd, de gevel worden gereinigd en geïmpregneerd.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren maar ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 6 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is +/-9 meter.

Spouwmuur reinigen en isoleren

Ik wil graag mijn spouwmuur laten reinigen omdat ik deze wil laten isoleren. De spouw is 7 cm diep. Het te reinigen spouwmuur is circa 140 m2 dit is al berekend door iemand. Ik weet dat er bouwresten in de spouwmuur zitten maar weet niet tot hoe hoog. Graag zou ik willen weten wat het kost om de spouwmuur te laten reinigen en te laten isoleren.

Spouwmuur schoon laten maken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren echter is uit de gevelinspectie gebleken dat de onderkant van de spouwmuur met zand vervuild is, tot een cm of 25 hoog. De spouw is 5 cm breed. De buitenmuur is een gemetselde gevel. Graag willen wij offertes ontvangen voor het laten schoonmaken. Het betreft een muur van circa 10 meter. Kunt u hiervoor een prijsopgave doen?

Spouwmuur isoleren

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor een spouwmuur isolatie bij een 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 1984, ongeveer 85 m2. Hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten van verschillende isolatiematerialen en mogelijkheden. Ook dient er een gedeelte boven de uitbouw geïsoleerd te worden. De uitbouw is 3.50 meter hoog en het gedeelte hierboven, 4 meter dient ook geïsoleerd te worden. Deze gevel loopt in een punt.

Partners

Partners van Casius