Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Houten of directe omgeving.

927 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, vloer isoleren, vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Houten:

Het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool

Platdak van bestaande uitbouw ca 3Mx5Mx0.4M van gespoten glaswol (HR IsoWool) voorzien De ruimte tussen het plafond en het dak zitten wel 6 inbouwspotjes dus dit moet goed toegankelijk zijn.

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Wij voelen tocht komen uit een raam in de huiskamer, en via de bijkeuken komt er ook veel kou binnen. Dit willen we graag laten verhelpen/beter isoleren.

Vloer isoleren

Vloerisolatie middels peur, oppervlakte is 50 m2

Dak van uitbouw extra isoleren

Uitbouw van 5 m x 2 m is te koud in de winter. Willen dus proberen een extra isoleer laag over het bestaande dak te plaatsen.

Schuur geluiddicht laten maken

Ik wil mijn gemetselde schuur van ongeveer 3 x 2 meter en 2 meter hoog geluiddicht laten maken.

Zolderkamer isoleren

De huidige gipsplaten op de zolderkamer verwijderen, glaswol en dampremmend folie aanbrengen, nieuwe gipsplaten aanbrengen en de naden afwerken. Het is circa 50 m2.

Isoleren woning

Op basis van een onderzoek naar energiebesparingen door Eigen Huis willen wij een aantal maatregelen uitvoeren om ons huis van energielabel E naar C te brengen. Daarvoor is het nodig om spouwmuren, dak en vloer te isoleren. Mogelijk willen we ook een zonneboiler laten plaatsen. De woning is een hoekhuis met groot schuin dak. Vloeroppervlak ongeveer 10 x 7 meter en er zijn 3 verdiepingen in totaal (inclusief begane grond).

aanbrengen muurisolatie in bestaande ...

aanbrengen muurisolatie in bestaande woning

Ik wil een kamer in mijn flat inrichten ...

Ik wil een kamer in mijn flat inrichten als "saxofoonkamer"dat betekent dat de kamer geluiddicht geisoleerd moet worden om geluidhinder naar de buren te voorkomen.