Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken:

kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken

Onder onze woning zit een grote kruipruimte. muren, voor zover ik kan zien gemetseld, vloer zand. Met het hoge grondwater niveau staat deze blank (40cm water). Ik zou graag een offerte/ info willen ontvangen voor het maken van een betonnen vloer, en de wanden water dicht maken, zodat grondwater niet meer binnen komt.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken uit heel Nederland:

Kruipruimte uitgraven en muren en vloer verstevingen

In grotendeels uitgegraven kelder is een achtergebleven stuk kruipruimte langs de rand van ca. 1 meter hoog, 2 meter breed en 20 m lang. Woning staat op zand. Dit laatste stuk kruipruimte moet weg en de buitenmuren en vloer moet worden verstevigd.

Puin vrij maken kruipruimte

In de kruipruimte ligt bouwpuin die verwijdert moet worden om de circulatie en ventilatie optimaal te maken. Onbekend hoeveel puin er ligt en onbekend of er opgehoogd moet worden met zand. De breedte is 5.20, de lengte ongeveer 6 meter.

Kruipruimte saneren

Graag willen we onze kruipruimte laten schoon zuigen en weer vervangen door zand; lekke rioolpijp heeft circa 30 m2 van de kruipruimte gevuld met rioolslib. Deze wegzuigen en vervangen door zand. Kruipruimte is circa 50-60 cm hoog en toegankelijk via kruipluik bij voordeur. Voordeur direct aan de straat en makkelijk te bereiken.

Zand zuigen en eventueel puin verwijderen uit de kruipruimte

Van een deel van de kruipruimte willen wij het zand/grond uitzuigen. Oppervlakte maximaal 10 m2 (een deel van de kruipruimte) met 0,5 meter diepte uit te zuigen. Het gaat voornamelijk om zand/grond. De afstand vanaf het luik naar de straat is max 10 meter.

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

De huidige kruipruimte onder mijn woning is ongeveer 30 cm hoog, ik heb een klein stukje uitgegraven maar wil deze uitbreiden naar de voorkant van de woning en in ieder geval ook geulen naar de CV platen in mijn woning zodat ik overal bij kan. Ik schat dat dit ongeveer 10 - 12 kuub zand en wat klein puin zal zijn.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

We hebben een lekkage van het riool gehad in de kruipruimte, nu hebben we overlast van vieze stank en zien we in de kruipruimte vervuilde grond, iets van 3 bij 1 meter hoeveel kost het om dit te laten verwijderen en schone grond te plaatsen?

Kruipruimte uitdiepen en isoleren

Onze kruipruimte bevat te veel zand en puin. Dit moet verwijderd worden om plaats te maken voor isolatie en vocht bestrijdende maatregelen. Het betreft een oppervlak van 24 m2, hoogte varieert dus volume onbekend.

Kruipruimte uitzuigen

Het uitzuigen en afvoeren van EPS parels uit onze droge kruipruimte van 70m2, hoogte 0,5 meter en op zand gesitueerd. Is nu ongeveer 10 centimeter aan parels door de hele kruipruimte.

Kruipruimte zand wegzuigen

Circa 20 m2 In de kruipruimte bestaand zand wegzuigen tot de rioleringsbuizen zichtbaar zijn. Kapotte rioleringsbuizen vervangen en nieuw zand aanbrengen. Het gaat om vve.

Vocht voordeur/luik kruipruimte

Er zit veel condens op de voordeur, loopt soms lekker naar beneden. Ondervloer hierdoor vochtig en lichte schimmelvorming. Beton en houten platen kruipruimte aan zijde deur nat/krom getrokken. Kruipruimte zand is droog, verder geen vochtig beton of andere vochtprobleem. Alleen rondom de voordeur. Het vochtprobleem moet dus verholpen worden en de platen moeten worden vervangen.

Partners

Partners van Casius