Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in De Meern of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie van zorgappartementen met bij voorkeur schapenwol, plafond isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, vloerisolatie aanbrengen, boerderij dak isoleren, geluidsisolatie plaatsen, dak vanuit binnen isoleren, isoleren van het plafond, plafond isoleren, hellend dak extra isoleren, isoleren van zolder en vloer inclusief aftimmeren, isoleren met EPS parels, plafondisolatie plaatsen, na isoleren spouwmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in De Meern:

Isoleren van het dak

Het dak is ongeveer 85 m2. Er zit op het ogenblik zachtboord tegen de balken aan. Dat willen we er af halen. Tengels zitten over het gipsplaat heen, hier tussen in dient de isolatie geplaatst te worden. Ik heb per half augustus de sleutel van mijn nieuwe woning, dan kan er per direct gestart worden met de bouw.

Isoleren van dak en dakkapel

Verzoek om offerte voor het isoleren van een hellend dak. Aan weerskanten zijn er dakkapellen. Één daarvan wordt binnenkort geplaatst en is reeds van isolatie voorzien. De andere is geplaatst in de jaren '70 en dient derhalve nog van isolatie voorzien te worden. Oppervlakte van het dak is 6 x 5 meter x twee daken (voor en achterzijde).

Kruipruimte met schelpen isoleren

Ik heb in mijn nieuwbouwwoning een vochtige/ natte kruipruimte die, op het moment dat het regent, stankproblemen oplevert. Ik wil graag met schelpen de vochtige laag afsluiten en de stankontwikkeling tegengaan. De specifieke situatie is dat de toegankelijkheid van de kruipruimte beperkt is en ik wil het graag combineren zodra een installatie-monteur gaat vrijgraven om in de kruipruimte te komen. De kruipruimte is ongeveer 6.5 x 11 meter, verdeeld in drie compartimenten. Een is bereikbaar via een kruipluik. De andere twee via een verbindingsbalk en door het graven gat door een installatie monteur die er is voor de hwa. Ik wil dus het laten uitvoeren als hij er is.

Kamer geluiddicht maken

Ik zou graag een kamer van ongeveer 5 bij 8 meter en ca. 5 hoog geluiddicht maken. Ik wil er een drumstel in plaatsen en kunnen spelen zonder dat de buren er last van hebben.

Garage isoleren, bouwjaar ...

Garage isoleren, bouwjaar 2001. Enkelsteens en een deel tegen het huis. Er komt vocht door.