Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit De Bilt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in De Bilt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in De Bilt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in De Bilt of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit De Bilt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in De Bilt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in De Bilt:

Vloer isoleren en nieuwe houten vloer realiseren van een chalet

Ik wil de houten vloer van een chalet isoleren. Dit heeft nu vochtproblemen. De vloer met laminaat trek ik eruit. Na het isoleren wil ik een nieuwe houten vloer laten realiseren.

Geluidsisolatie in het plafond aanbrengen

Ik wil mijn plafond graag isoleren omdat ik veel overlast heb van de bovenburen. Het gaat om ongeveer 30 m2. Ik weet niet welke isolatie ik wil gebruiken.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen geluidsoverlast

Ik wil iets laten doen aan de geluidsoverlast van de buren. In ons jaren '30 huis zit een 1-steens tussenmuur in de woonkamer die aan de woonkamer van de buren grenst. Het gaat om een oppervlak van ca. 30 m2.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

We kregen reeds een offerte van een bedrijf, maar willen graag ter vergelijking een offerte voor spouwmuurisolatie. U dient rekening te houden met het volgende: HR isoplus, 12 mm, 142 vierkante meter oppervlakte. Het aanbrengen van 5 isolatiegaten. Herstellen van knip/snijvoegwerk. Er is al een vooronderzoek geweest.

ISO-chips aanbrengen in de kruipruimte

Het leveren en aanbrengen van ISO-chips. Kruipruimte is +- 6 meter bij 3 meter en ik wil er 35 cm hoog ISO-chips in hebben. In de kruipruimte staat geen in water en hij is opgeruimd. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 70 cm. Kruipruimte is van de weg gemakkelijk bereikbaar.

Tonzon vloerisolatie aanbrengen

Recent vloerverwarming in betonnen vloer laten frezen. Nu moet de vloer geïsoleerd worden. Wij hebben voorkeur voor Tonzon vloerisolatie. Het gaat om ongeveer 70 m².

Gevelisolatie aanbrengen

Spouwmuurisolatie voor vrijstaande woning. Beperkt spouwmuur. Voor- en achtergevel begane grond, 3 meter, en 1e verdieping, 2,5 meter, met gevelbreedte 7,2 meter. Een zijgevel 3 meter hoog, 10 meter lang.

Aanbrengen spouwmuurisolatie

Aanbrengen spouwmuurisolatie bij een hoekwoning. Dit betreft ongeveer 75 m2 met een spouwmuurruimte van ongeveer 6 cm. Inclusief hoogwerker ten behoeve van de achtergevel boven een glazen serre. Ook graag 3 ventilatieroosters aanbrengen. Dit gaat om de begane grond en de 1e verdieping.

Gevelisolatie: zijgevel isoleren

We zouden graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een zijgevel. We hebben recent een hoekhuis gekocht en willen bekijken wat de kosten zouden zijn om de zijgevel te isoleren. Het huis is een hoekhuis van een rijtje van 4. Woning uit 1986. Op Funda staat dat de woning volledig geïsoleerd is maar ik heb mijn twijfels. Zijgevel 8 meter breed over twee verdiepingen en loopt daarna in een punt. Afhankelijk van de kosten willen we eventueel ook de andere gevels laten isoleren.

Gevelisolatie: spouwmuur isoleren

De spouwmuren vullen met wol van 82 vierkante meter, de spouwbreedte is 6 cm. Het betreft 3 verdiepingen en een halve meter onder de grond. Het gaat dus om de gehele woning.

Deuren en ramen isoleren

Wij zijn op zoek naar een vakman die bij ons snel en netjes onze deuren en ramen kan isoleren, om de tocht tegen te gaan. We hebben niet zo'n groot huis dus het betreft 3 ramen en 3 deuren. Bouwjaar huis circa 1925. Houten kozijnen. Boven bij de ramen kan de tocht misschien tegengegaan worden door metalen strips? Beneden moeten de deuren drastischer worden aangepakt. We willen het graag goed en netjes laten doen door een vakman. Zou u advies een offerte kunnen geven, inclusief materiaal?

Dakisolatie

Voor onze zolderkamer willen we het dak isoleren aan de binnenzijde. Het huis is van begin jaren'70 en de zolder heeft op dit moment een verlaagd plafond met gipsplaten. We zijn van plan deze platen er zelf uit te halen, maar willen graag hulp bij het isoleren en afwerken tot in de punt van het dak. De zolderverdieping is verdeeld in 3 ruimtes en een overloop. De helft van de zolder zou dan aangepakt mogen worden. We schatten dat het om een kleine 20 m2. Graag ontvangen we hierover advies. We denken dat het goed is als er iemand langskomt om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Graag op korte termijn.

vloerisolatie onder huiskamer, keuken, ...

vloerisolatie onder huiskamer, keuken, gang en toilet, in kruipruimte. ongeveer 40 vierkante meter jaren 20 huis