Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zoldervloer isoleren met cellulose isolatie:

Zoldervloer isoleren met cellulose isolatie

We willen 35 m2 cellulose isolatie aanbrengen in de zoldervloer in verband met geluiddemping. Er zitten 11 LED-spotjes in het onderliggende plafond. Weet niet of hittebescherming dus wel nodig is. De isolatie is specifiek voor geluiddemping, en wij willen het liefst spuitisolatie tussen de balken gespoten hebben.
Onze klant uit Bunschoten Spakenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldervloer isoleren met cellulose isolatie uit heel Nederland:

Zoldervloer isoleren

Betreft zoldervloer gemaakt van hout. Isolatie kan tussen de vloerbalken geplaatst worden onder de vloerplanken. Oppervlakte bedraagt ongeveer 40 m2.

Zoldervloer laten isoleren

Ik zou graag mijn zoldervloer thermisch laten isoleren. Het gaat om een oppervlakte tussen de 40 en 80 m2. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.

Nokverhoging achterzijde

Aan de achterzijde van onze hoekwoning (1966) met houten zoldervloer willen we OF een enkelzijdige nokverhoging OF een grote dakkapel. Graag advies van de vakman. Ik schat de breedte van de zolder op 7 meter. Tevens uitbreiding elektra en isoleren van het dak.

Zolder van 3e (top)verdieping tussenwoning van-binnen-uit isoleren en aftimmeren

Ik wil graag de zolder van onze topverdieping (3e) van onze rij-tussenwoning laten isoleren van-binnen-uit en daarna netjes afwerken/aftimmeren. De zoldervloer van deze 3e topverdieping is circa 5 meter breed en 5 meter lang. Binnenzijde van het dak-oppervlakte op de 3e verdieping is circa 65 m2. Op Funda staat toevallig dezelfde soort woning met foto's binnenzijde van exact dezelfde zolder op de 3e verdieping; Reilerhof 17, ook in Nieuw-Vennep.

Zolder vloer isoleren

De zoldervloer bestaat uit spaanplaat platen 18mm dik. Deze liggen op balken, 60 cm hoog. De vloer moet wel beloopbaar blijven. 4x9,5 m2. Alleen de vloer isoleren, wil er nog wel op kunnen lopen. Ik heb nog geen idee wat voor materiaal hier voor nodig is.

Garage bouwen

Onze wens is om een garage te laten bouwen van 80 m2 grondoppervlak. Wij hebben een optie voor een huis en zijn in onderhandeling. Als wij het huis echt hebben, willen wij in het najaar de garage laten bouwen. Deze garage dient voorzien te zijn van pannen. Maximale hoogte volgens vergunning 5.50 m. Dakgoot hoogte max is 3.30 m. Helling hoek minimaal 20 max 50 graden. Voorkeur maximaal. Dubbelwandig isoleren en van steen. Ramen, 1 autom. rol-deur. Betonnen vloer. Water afvoer meenemen. Zoldervloer evt, hout. Ik ben zelf vrij handig, dus eventueel zou ik de fundatie zelf kunnen doen. Graag casco oplevering.

Het aanleggen van een hybride warmtepomp

Ik zoek een specialist die een warmtepomp kan leveren een aanleggen. We wonen in een groot vrijstaand huis welke niet tot nauwelijks is geïsoleerd. gasverbruik is daarom erg hoog met zo een 5000 m3 per jaar. we gaan dubbele ramen laten plaatsen, zoldervloer isoleren en denken na over een hybride warmtepomp. We zoeken iemand die ons kan toelichten hoe dit systeem het best tot zijn recht komt.

Zoldervloer vervangen incl. isoleren

Ik wil de zoldervloer (7,7 x 6,20 m) vervangen en gelijk ook isoleren tussen de balken. Zolder is bereikbaar via vlizotrap.

Plafondisolatie aanbrengen

Binnenkort gaan we onze jaren '60 woning renoveren. Daarbij willen we ook de isolatie aanpakken. We denken aan isoleren met cellulose vlokken van plafond begane grond en de zoldervloer. Gaat in totaal om ~146 m2 met ~20 cm balken. Kan wat ons betreft op korte termijn gebeuren maar we zijn flexibel. We horen graag van u! Contact bij voorkeur per email ivm werk.

Isoleren voormalig schoolgebouw

Het betreft een zoldervloer van een voormalig schoolgebouw in Klaaswaal wat gebruikt gaat worden als kerkgebouw in combinatie met een maatschappelijke functie. Het is de 2e verdieping. De vloerdelen zijn reeds verwijderd en de hele oppervlakte is prima bereikbaar. Het gaat om het isoleren van de ruimtes tussen de balken met papiervlokken/papiercellulose. We willen een isolatiewaarde van R4,5. De te isoleren oppervlakte is 210 m2. De ruimte is 6,7 meter breed, de toegangstrap zit in het midden.

Partners

Partners van Casius