Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Bunnik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Bunnik heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Bunnik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Bunnik of directe omgeving.

154 klanten uit Bunnik bevelen een bij Casius in Bunnik aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Bunnik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie van zorgappartementen met bij voorkeur schapenwol, plafond isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, vloerisolatie aanbrengen, boerderij dak isoleren, geluidsisolatie plaatsen, dak vanuit binnen isoleren, isoleren van het plafond, plafond isoleren, hellend dak extra isoleren, isoleren van zolder en vloer inclusief aftimmeren, isoleren met EPS parels, plafondisolatie plaatsen, na isoleren spouwmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Bunnik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Bunnik:

Isoleren van twee vloeren

Ik wil de vloer op de 1ste etage en de zolder vloer isoleren voor geluid en warmte. Het is een houten verdiepingsvloer, met ruimte naar plafond BG van circa 40 cm. Het gaat feitelijk om twee verdiepingen, waarvan de ene vloer een oppervlakte heeft van 30m2 en de andere vloer een oppervlakte van 40 m2. De woning is goed bereikbaar.

Houten vloer vanuit de kruipruimte isoleren

Ik heb in mijn woning houten balken met daarop een houten vloer die ik graag wat comfortabeler wil maken door een goede isolatie aan de onderkant. Er is een kruipruimte van ongeveer 60 m² met een hoogte van meer dan 40 cm aanwezig. De kruipruimte is droog, er ligt zand in. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om deze vloer goed te isoleren. Aan de bovenzijde van de houten vloer ligt een visgraatparket. Er is een ruim toegangsluik aanwezig achter de voordeur. Ik wil een afspraak maken en ontvang daarbij graag uw prijsindicatie.

Thermische en geluidsisolarie aanbrengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor thermische en geluidsisolatie (vb. Recapan) aan de buitenzijde van onze woning (1939 circa 200 m2 dak). Mogelijk is ook de vervanging van de huidige dakpannen nodig. De offerte daarom graag splitsen: 1. Plaatsen isolatie onder huidige dakpannen 2. Vervangen dakpannen (aanschaf nieuwe dakpannen, afvoer oude dakpannen etc. ) + plaatsen isolatie. Prijzen all in (incl. Alle werkzaamheden/bijkomende kosten).

Isolatiemateriaal in de kruipruimte aanbrengen

Wij laten nieuw isolatiemateriaal in onze kruipruimte aanleggen maar daarvoor moet de kruipruimte leeggehaald worden. Het betreft een ruimte van 42m2 en het is droog materiaal zoals oude isolatie en puingruis. Is het mogelijk om dit door uw bedrijf te laten doen en zo ja, wat zijn de kosten?

Plat dak van de buitenkant isoleren

Het platte dak op de bungalow van de buitenkant laten isoleren. De oppervlakte van het dak is 135 m2.

Isoleren

Isoleren van hellend dak twee onder een kap. Pannen zijn nog goed. Isolatieplaten op dakbeschot niet dikker dan 5cm I.v.m dakgoten. 2 Nieuwe windveren van 6 meter lang. Afmeting van 13 bi 11 meter. Pannen er dus eerst afhalen en er vervolgens weer opleggen.

We willen het dak van de zolder - en de ...

We willen het dak van de zolder - en de muren daar direct onder - opnieuw aan de binnenzijde laten isoleren. Het gaat om een dak op de eerste verdieping, dit zijn de slaapruimtes. Het gaat om het verwijderen van de oude isolatie (1 dunne laag piepschuim) plus afdekplaten. Dan het aanbrengen van nieuwe isolatie en afdekken met brandwerend materiaal. Het is een oud huis: er zijn wat balken in het dak waar omheen gewerkt moet worden. Het liefst werken we met milieuvriendelijke materialen. Het gaat om de hele zolder en ook de muren daar. Ons budget is afhankelijk van een realistisch aanbod.

Spouwmuurisolatie van de zijgevel van ...

Spouwmuurisolatie van de zijgevel van een hoekwoning is volgens de EPA adviseur afwezig. Gaarne zou ik dit goed willen aanpakken dus bij voorkeur door een bij de Venin aangesloten bedrijf met Komo gecertificeerde producten.