Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Bilthoven of directe omgeving.

515 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Bilthoven:

Plafondisolatie aanbrengen

Binnenkort gaan we onze jaren '60 woning renoveren. Daarbij willen we ook de isolatie aanpakken. We denken aan isoleren met cellulose vlokken van plafond begane grond en de zoldervloer. Gaat in totaal om ~146 m2 met ~20 cm balken. Kan wat ons betreft op korte termijn gebeuren maar we zijn flexibel. We horen graag van u! Contact bij voorkeur per email ivm werk.

Geluidsdicht maken van een muziekruimte

Ik wil een kleine stenen berging die aan de voorkant van mijn aanstaande koopwoning vastzit (we gaan er per 1 december 2019 wonen) geschikt maken voor het maken van muziek. De ruimte is ongeveer 6 m2. De bedoeling is dus dat het behoorlijk geluiddicht gaat worden, zodat ik bijvoorbeeld elektrisch gitaar kan spelen zonder dat er enorme overlast is voor de buurt/buren.

Kamer geluidsdicht laten maken

Ik zoek een isolatiespecialist die de wanden een kamer in mijn woning kan isoleren. Daarnaast moet er misschien een tussenwand komen en zou ik wellicht een raam dichtgemaakt willen hebben. De ruimte is ongeveer 11 m2. Daarnaast wil ik veel met de vakman bespreken.

Dak isoleren met dakisolatie

Het betreft een bestaande vrijstaandewoning uit de jaren 1920 met een rieten dak. We willen graag het dak aan de binnenzijde isoleren met VIP-panelen. De woning heeft een woninginhoud van 900 kub. De vakman dient het dak juist op te meten, helaas durf ik hier echt geen uitspraak over te doen. De binnen zijde dient ook afgewerkt te worden door de vakman. Wat zijn hierin de mogelijkheden?

Isoleren van de kruipruimte met schelpen of chips

Ik wil mijn vloer laten isoleren van circa 45 m2. Graag offerte voor schelpen en chips. Bij voorbaat dank.

Dak op de woning laten isoleren

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het isoleren van ons dak van woning uit \'68. Oppervlakte is totaal 47 m2 aan. Isolatie aan binnenzijde aan te brengen tussen gordingen voor het dakbeschot. Graag zouden we Pirgips gebruiken 80mm+10mm Bedankt alvast voor de moeite.

Vloerisolatie aanbrengen

Wij hebben een huis uit 1976. We willen iets doen tegen de kou op onze houten vloer. Zou isoleren hier een goede optie zijn? En welke materialen zouden voor ons de beste optie zijn? En waarom? De begane grond is ongeveer 47 m2. De kruipruimte heeft een hoogte van ongeveer 87 cm. De kruipruimte is niet vochtig. Ik hoor graag wat u ons kunt bieden en tegen welke prijs.

Dubbel glas en isolatie

In 4 ruimtes dient er dubbel glas geplaatst te worden: 2 bovenkamers, voorkamer, badkamer. Daarnaast zou ik graag advies willen voor isolatie. De afgelopen jaren zijn de stookkosten enorm en deze wil ik omlaag brengen. Wellicht is het isoleren van de buitenmuren een optie maar ik zou daar graag advies en mogelijkheden voor ontvangen.

Woning laten isoleren

Wij willen de muren van onze woning laten isoleren. Het betreft een spouwmuur van een huis uit 1972

Vloer laten isoleren plus spouwmuur

Het isoleren van de kruipruimte, met vloerisolatie. We willen graag Tonzon. Betreft een ruimte van 56 m2. De hoogte van de kruipruimte is 58 cm. Het is een betonnen vloer. Wij willen tevens de muren van onze woning laten isoleren. Het betreft een spouwmuur van een huis uit 1972.