Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Baarn of directe omgeving.

357 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, volledige isoleren garage, bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2), ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Baarn:

Geluidsisolatie binnen muur

Ik wil de muur tussen mijn woning en de buren voorzien van geluidsisolatie, bij voorkeur in de spouw. Het gaat dan alleen om de beneden verdieping. De muur zou 2.65 hoog bij 9.90 breed zijn.

Plafond isoleren

Ik wil isolatieplaten aan het plafond laten plaatsen voor het isoleren van een restaurant. Dit wil ik hebben zodat er geen geluid meer gehoord wordt van het lopen op de Eikenhouten vloer. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Schuin dak isoleren

Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om het isoleren van het schuine dak van een zolder (huis uit 1904). Onder pannen ligt reeds blauwe folie. Ademen dus uiteraard belangrijke. Eventueel met milieuvriendelijke materialen. Totaal oppervlak van het schuine dak is ongeveer 48m2. Er kan tussen de balken geïsoleerd worden en afwerking netjes maar basic (is bergzolder en hoeft niet gestuukt te worden).

Plafond isoleren in een appartementencomplex

Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft de isolatie van het plafond van de slaapkamer op de begane grond in het appartementencomplex. Het gaat om een kleine 12 vierkante meter.

Isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Graag zouden wij onze kruipruimte willen isoleren met schelpen. Het gaat om ongeveer 40m2. Zodoende om de vochtigheidsgraag/vochtige geur te verminderen en meer warmte te behouden in de winter. Graag een indicatie van de totale prijs.

Kruipruimte uitzuigen

De kruipruimte is 8 meter lang x 4. 5 meter breed. Het diepste punt is ongeveer 50 cm diep, bij de kruipluiken, maar loopt op tot ongeveer 25 cm. De kruipruimte wil ik egaliseren op een diepte van ongeveer 70 cm zodat er een bodem afsluiter geplaatst kan worden (± 10 cm schelpen) en er nog voldoende ruimte overblijft om de vloer na te isoleren. De schatting is dat er ongeveer 15 m3 materiaal verwijderd moet worden bestaande uit een mengeling van zand, grond en puin.

Stucen isolatieplaat buiten

Ik heb een halfsteens garage die ik aan de buitenzijde ga isoleren met hout. De onderste 50 centimeter wil ik isoleren met dikke isolerende plaat (8-10 cm) die daarna gestuukt moet worden. De platen wil ik zelf aanbrengen, maar kunnen geleverd worden door de stukadoor. Het gaat om een lengte van ongeveer 10 meter. De isolatieplaat moet als ik het goed heb doorlopen tot iets onder het maaiveld. Dat zou betekenen dat het geheel 60 centimeter hoog wordt. Maar ik laat me graag adviseren over de beste isolatie.