Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een schuin pannendak:

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn schuine pannendak vanuit binnen kan isoleren. Onder het dak bevindt zich een vliering wat het makkelijk maak om het dak te bereiken. Er is geen onderdak aanwezig. Het betreft ongeveer 50 m2. De afwerking bespreek ik graag met de specialist.
Onze klant uit Amstelhoek (Utrecht) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een schuin pannendak uit heel Nederland:

Het isoleren van ons dak en wanden

Het huis heeft aan de achterkant 1 schuin dak met zonnepanelen. Aan de voorkant een zolderdak, daaronder ramen en dan weer een stuk dak. De binnenkant is overal bekleed met grijze schrootjes. Het huis is goed gebouwd in 1976. Vrijstaand. Dak 75 m2. Knauf Glaswol is onze voorkeur.

Dak van buitenaf isoleren, dakkapel plaatsen en buitengevel isoleren

Wij zijn opzoek naar iemand voor meerdere klussen: Het pannendak zou van buiten af geïsoleerd moeten worden (ongeveer 170 m2). Ik heb geen idee of de huidige pannen hergebruikt kunnen worden. Ik heb begrepen dat een vergunning nodig is. Nu is er geen isolatie aanwezig. Het is een vrijstaande woning, met ik denk een vloeroppervlak van 120 m2. Het huis heeft een verdieping en een zolder. Er wordt nog overwogen om een dakkapel te plaatsen. We denken aan een van 5 meter breed ongeveer, met een schuin pannendak. De dakkapel zou dan aan de achterzijde komen. Ik denk dat een vergunning hiervoor niet nodig is. Mogelijk alleen meldingsplicht. We willen een casco oplevering, alleen buiten afwerking en kozijnen erin en dakpannen. Eventueel gelijk buitenmuur isolatie. Hier zit nog geen isolatie, mogelijk wel in de spouwmuur. Gisteren hebben we een bouwtechnische keuring laten uitvoeren. Het zou van buitenaf geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met stucwerk. Het oppervlak is ongeveer 300-350 m2. Ik heb begrepen dat het nodig is om minimaal twee dingen te laten isoleren om aanspraak te maken op subsidie. Indien mogelijk hiervoor een aparte offerte Graag ontvang ik advies en een prijsindicatie.

Plat dak isoleren en zonnepanelen plaatsen

De bestaande situatie is een grotendeels plat dak met aan de voor en achterzijde een klein schuin deel met pannen. We willen graag het dak aan de buitenkant isoleren en zonnepanelen plaatsen. Het gaat om 40 m2.

Muur isoleren

Woon in een flat die behoorlijk gehorig is. Hoor vaak hondengeblaf en luide muziek van de buren naast-, en schuin beneden mij. Enkele betonnen scheidingswand zonder enige isolatie. Ik wil graag mijn muur isoleren, is ongeveer 21 m2.

Wand isoleren tegen geluid

Mijn slaapkamer is schuin boven de keuken van een restaurant. Vanuit het restaurant heb ik overlast van contact geluid (pannen, staal op staat etc) De vloer is al vrij goed geïsoleerd maar wil nu de wanden en alles wat contact maakt isoleren. Een voorzetwand lijkt mij de beste oplossing. Zal gaan om ongeveer 10 m2.

Advies en isoleren dak isolatie

Wij hebben achter een schuin dak tot de 1e verdieping en aan de voorkant loopt het dak door tot aan de kamer. Aan de beide kanten ongeveer 7 meter breed. Aan de achterkant ongeveer 14 pannen hoog en aan de voorkant , ik denk het dubbele? Zeker het dak aan de voorkant geeft veel kou door wat je voelt. Op zolder ook wel, maar daar komen we niet veel. Wel stinkt het daar altijd muffig. Er zitten nu als pannen de zgn. sneldekkers op. Misschien is ander materiaal mogelijk mooier maar dat is een kwestie van prijs.

Dak isoleren

Oud huis uit 1928. Schuin dak met dakkapel. Binnenwand aan dak plaatsen en Isoleren. Er is een zolder. Hiervoor offerte van bedrijven die dit doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Gaat om 80 a 100 m2, graag aan de binnenkant isoleren.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vanaf de buitenkant laten isoleren. Zeer schuin dak dat al laag begint, punt met zij punt, ongeveer 150 m2, huis 1931/32. Ik ontvang graag een offerte.

Dakisolatie

Ons huidige dak is een metalen golfplaat, met dakpan relief. hieronder ligt een isolatieplaat van wit piepschuim, bovenzijde van hout, binnenzijde is 'gelakt' (het lijkt of geschilderd MDF, ietwat ruw, of iets as het vroegere board/gladde kant) ik weet niet of er in deze binnenplaat al een dampscherm zit. Ik ga er vanuit van wel. Tussen de platen zit een 'stoelprofiel afwerkingsstrip'. helaas hebben we condensvorming tussen de platen, en er druppelt wat condens vanuit tussen de platen in de ochtend. Niet als gevolg van lekkage/regen. R waarde dakplaten nu is slechts 2.5. we willen graag 60 m2 schuin dak, voornamelijk slaapkamers, licht hellend dak, aan de binnenzijde bij-isoleren, daarmee het condens probleem oplossen, en op 1 slaapkamer, dmv de isolatie meteen geluidsisolatie bereiken. De metalen golfplaten geven veel lawaai als het hard regent. Additioneel zouden we een dakdeel, zo'n 18 m2, willen isoleren aan de buitenzijde van de bestaande platen. Dit omdat de binnenzijde van de platen al afgewerkt is met gipsplaten. als dit met toegevoegde nieuwe iso-platen kan zou het mooi zijn als de originele golfplaten (dan dus iets hoger) terug geplaatst kunnen worden. Als het met pir geïsoleerde nieuwe dakplaten (golfplaat + PIR Laag in een) beter kan, mag dat ook.

Buitenkant dak isoleren

Ik wil het dak aan de buitenkant laten isoleren. De huidige pannen hergebruiken en het dakbeschot laten controleren. Het betreft een schuin dak met de oppervlakte van ca. 160 m2. est

Partners

Partners van Casius