Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Amersfoort of directe omgeving.

3271 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: kruipruimte met grondwater draineren, vloer isoleren d.m.v. PUR/PIR, of vloer zelfs geheel vervangen, dakisolatie, dakruimte kantoor isoleren, isoleren buitengevel, vloer isoleren en vloerverwarming leggen, isolatieklussen in een vrijstaande woning, dak isoleren, betonvloer isoleren, dakisolatie aanbrengen, schuin dak isoleren, dak isoleren, loods isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerisolatie plaatsen, vloerisolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Amersfoort:

Ramen tochtvrij maken

Ik heb 2 ramen in de woonkamer die tochten. Graag een prijsopgave van het tochtvrij maken van deze ramen (zie foto voor afmetingen). De ramen zijn ongeveer 70 bij 180 cm.

Isolatieplaten plaatsen voor zonnepanelen

Wij hebben een plat dak met bitumen dakbedekking, doorlopend naar de buren. Wij willen met het oog op zonnepanelen het dak vervangen. Wij willen nu isolatieplaten met grind laten plaatsen. Ik laat mij graag adviseren. Wij willen niet het dak vervangen want de buren doen niet mee. Het dak is 50 m2 met lichtkoepel en schoorsteen en pijpjes.

Vloerisolatie aanbrengen

De vloer van de woonkamer van een oud huis ongeveer 30 m2. Momenteel parket rechtstreeks op vloerbalken, geen ondervloer. Op zand, nauwelijks kruipruimte, klein deel met 1,5 meter diepe kelder. We hebben last van luchtjes uit kruipruimte en willen graag warmte isolatie. Ventilatie onder de vloer lijkt nu nog onvoldoende, daarom willen we graag ook ventilatie naar buiten laten aanbrengen. We denken aan PIR platen op de huidige vloer, dan moeten wel deuren worden ingekort en dorpels vervangen et cetera en ventilatie op orde. We staan open voor alternatieve suggesties. Liefst totaalpakket van ventilatie en isolatie op (zeer) korte termijn. Dan kan er daarna laminaat op komen.

Isolatie uit de kruipruimte vervangen

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte kan renoveren. Er bevinden zich isolatiekorrels in de kruipruimte onder het huis. Graag zou ik deze willen laten verwijderen in verband met een vliegenplaag in ons huis. De eitjes bevinden zich in het zand onder de korrels en blijven maar uitkomen. De totale oppervlakte van de kruipruimte is 37 m2. Daarnaast wil ik graag advies wat betreft eventueel nieuw isolatie materiaal.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik heb vrij veel last van bromtonen van geluid bij buren waarschijnlijk. Daar ik zeer slecht en weinig slap is het noodzakelijk een oplossing te vinden. Ik denk dat een box in box constructie of iets dergelijks een oplossing zou kunnen zijn. Misschien alleen al geluidsabsorberende wanden rond mijn bed.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken ingerichte zolder die in het bovenste deel geïsoleerd dient te worden. Isoleren met schapenwol. Plus afwerken met gipsplaten. Grote spanten in het zicht houden.

Isolatie deels uit de kruipruimte verwijderen

Wij hebben in een later aangebouwd deel van ons huis en houtmierenplaag gehad. Deze is/wordt succesvol door de Rentokil bestreden. Deze mieren voelen zich erg prettig in de het isolatie materiaal (polystyreen) dat zich alleen in de smalle uitbouw bevindt. Om niet opnieuw een thuis te bieden aan deze mieren zou het isolatie materiaal verwijderd moeten worden. Het stuk waar het om gaat is ca 80-90 cm breed en 4,5 meter lang. De hoogte van de kruipruimte is ruim 70 cm, maar door de piepschuimlaag daar ter plaatse maar 55 cm.

Vloer isoleren met gespoten pur

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vloer isoleren met gespoten pur

Schuin dak isoleren langs binnen

Het gaat om een schuin puntdak van 45 graden, ongeveer 10 meter lang, schat 3 meter schuine wand aan beide zijden. Twee steunbalken met ruimte tussen dak aanwezig. Nu matig geïsoleerd, twee betere isolatie gewenst in verband met een inrichting voor een werkkamer. Liefst ook oplossing voor warmere dagen. Het totale oppervlak is ongeveer 50-60 m2.

Dakisolatie op zolder aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen. Het dak is ongeveer 6.50 meter lang en circa 4.50 meter hoog aan beide kanten. Minus een dakkapel van ongeveer 2.75 meter breed en 1.50 meter hoog. Ongeveer 3e week van september uitvoeren (nadat er een dakkapel geplaatst is).

Zolder isoleren aan de binnenzijde

Dak moet van binnen geïsoleerd dient te worden. Zolder dient als extra kamer ingericht te worden.

Spouwmuur isoleren

Graag ontvang ik een prijsopgaaf voor een spouwmuur isolatie bij een 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 1984, ongeveer 85 m2. Hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten van verschillende isolatiematerialen en mogelijkheden. Ook dient er een gedeelte boven de uitbouw geïsoleerd te worden. De uitbouw is 3.50 meter hoog en het gedeelte hierboven, 4 meter dient ook geïsoleerd te worden. Deze gevel loopt in een punt.

Schuur geluidsdicht isoleren

Het betreft het isoleren van een schuur. Hierbij heb ik twee doelen: A. Isolatie om warmte binnen te houden en de kou tegen te gaan. B. Isolatie om de schuur geluiddicht te maken. Het is de bedoeling dat er geluidopnames gemaakt gaan worden en dat ik ook in de avond op een muziekinstrument kan spelen. Zonder daarbij de buren lastig te vallen en andersom dat de buren mij ook niet kunnen storen tijdens opnames. Oftewel geluiden van buitenaf. Ik heb mijn schuur moeten opmeten met slecht materiaal, maar de maten van de rechthoekige schuur zijn ongeveer: 375 cm lang, 187 cm breed en 242 cm hoog. Het is een stenen schuur, maar aan de binnenkant zitten er houten platen tegen aan geschroefd. Deze houten platen beginnen op een paar plekken wat bol te staan. Verder is de elektra wel al aangelegd. De vloer is van steen met oude vloerbedekking erop.

Dak isoleren vanaf de buitenzijde

Ik wil graag mijn dak laten isoleren aan de buitenzijde, het gaat om een vrijstaande woning. Het betreft een pannendak. Het huis is ongeveer 30 meter lang en het huis is ongeveer 7 meter breed. De zolder is vanaf de binnenzijde ongeveer 3 meter hoog.

Plafondisolatie en gipsplaten aanbrengen

Wij willen een offerte voor het isoleren van het plafond en het plaatsen van gipsplaten. Wij willen het plafond in de slaapkamers isoleren (10, 8 en 7 vierkante meter). Zowel warmte- als geluidsisolatie. Zie de bijgevoegde foto hoe het plafond er op dit moment uit ziet. De ruimtes tussen de draagbalken verschillen een beetje, over het algemeen is de afstand rond de 50 cm.

Geluidsisolatie in de slaapkamer aanbrengen

Ik wil mijn slaapkamer laten isoleren tegen geluid, zodat ik hier kan repeteren (drums, gitaar & bas) zonder dat de buren naast mij hier al te veel last van hebben. De kamer is rond de 7 x 5 meter.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik wil een muziekkamer van ca 2 x 2 x 2.5 meter geluiddicht laten isoleren. Het betreft een inpandige kamer zonder ramen waarvan 1 muur de buitenmuur is. Ik wil de kamer tegen muziek overlast laten isoleren.

Isoleren en ventileren van de kruipruimte

Kruipruimte is vochtig. Twijfel over ventilatie. Hoogte kruipruimte 30-40 cm. Isoleren met schelpen. Eventueel ventilatie verbeteren. Jaren 30 huis. Ongeveer 40m2.

Dakisolatie aan de buitenzijde aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van het dak aan de buitenzijde. Het betreft een hoekwoning uit 1932 met aan de achterzijde een dakkapel en aan de voorzijde kantelramen. De oppervlakte zal ongeveer 30 m2 zijn. Dit dient nog wel goed nagemeten te worden.

Woning isoleren tegen verkeerslawaai

Ik wil mijn woning laten isoleren aan de voorkant tegen het geluid van het verkeerslawaai. Benedenverdieping erker, 1ste en 2de verdieping slaap/badkamer ramen vervangen. En in de erker het plafond ook behandelen.

Binnenshuis isoleren en afwerken van de zolder

Wij krijgen op 15 december de sleutel van onze koopwoning. Wij willen daar de binnenzijde van het schuine dak op de zolderverdieping laten isoleren en afwerken. Wij denken daarbij aan steenwol met gipsplaten of geïsoleerde gipsplaten. De geschatte oppervlakte is 55 m2. De nokhoogte is 2,9 meter, de breedte van de woning is 2,90 meter en de diepte 7,70 meter. Wij willen de werkzaamheden graag tussen 15 december en 22 januari laten uitvoeren. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte met afzonderlijke posten voor de materiaalkosten en arbeidskosten.

Luik in vloer maken en isolatie aanbrengen

We willen graag isolatie laten aanbrengen in de kruipruimte onder de woonkamer. Er moet een luik gemaakt worden, dat zal ongeveer 40 bij 60 cm. moeten worden. Om het uit het zicht te houden zou het onder 1 van de 2 banken moeten komen. De vloer bestaat uit houten planken met daarop parket. Er is geen andere ruimte in huis waar de kruipruimte bereikbaar is. De isolatie bestaat bij voorkeur uit kunststof parels. De oppervlakte is +/- 25 m².

Kamer tegen geluid isoleren

Ik heb een geïsoleerde tussenwand in mijn woonkamer nodig. De bedoeling is om te voorkomen dat het geluid in het geheel onhoorbaar wordt.

Houten vloer laten isoleren

Ik heb een jaren dertig tussenwoning met een houten vloer. Ik wil graag de vloer zo goed mogelijk geïsoleerd hebben, heb geen specifieke voorkeur voor materiaal of methode. De kruipruimte onder de vloer is ongeveer 40-50 cm, goed bereikbaar via de woonkamer, droog met zand op de grond, zand wel wat ongelijk verdeeld. Totale oppervlakte ca 36 m2. Graag uw offerte met argumentatie waarom de door u gekozen isolatiewijze in mijn situatie het beste is.

Kruipruimte met schelpen isoleren

Wij willen onze kruipruimte isoleren, hiervoor willen wij schelpen gebruiken. Ongeveer 30cm hoogte en de kruipruimte heeft een oppervlakte van 35m2. Wat zijn de koste als we het zelf doen en wat als we het laten doen! Groetjes, Loes Marquenie