Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Utrecht.

147 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Utrecht:

maandag 22 juni 2020

Plafond isolatie

Both my upstairs neighbor and nextdoor neighbor are making noise everyday. I would like to find solutions to isolate their noise. My apartment is 50 m2.
maandag 22 juni 2020

Zijgevel van hoekwoning isoleren

Voor onze recent aangekochte hoekwoning (1890) met 8,34 meter lange zijgevel (zonder spouwmuur) wil ik graag advies over buitenmuur-isolatie. Huidige interesse van afwerking ligt op steenstrips of houten planken/rabat delen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Circa 30 m2
woensdag 10 juni 2020

Geluidsisolatie vloer

Wij zouden graag geluidsisolatie willen laten plaatsen in onze vloer op de gehele beneden verdieping. Het gaat om een oppervlakte van in totaal ongeveer 80 m2. De huidige ondergrond is van beton met daaroverheen hout. Het hout en eventueel beton moet eerst verwijderd worden. Graag ontvang ik advies hierover. Verder willen we na de isolatie opnieuw materiaal laten aanbrengen.
zondag 7 juni 2020

Isolatie volledig uit de kruipruimte verwijderen

Ik wil EPS-korrels verwijderen uit een kruipruimte. De oppervlakte betreft ongeveer 60m2, heeft een hoogte van ongeveer 40 tot 50 cm en is toegankelijk via 2 vloerluiken. De EPS-korrels hebben een laaghoogte van ongeveer 10 cm.
vrijdag 29 mei 2020

Ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel

Systeemplafond is reeds aanwezig in winkel. Boven woning erboven. Tussen het systeem plafond en de vloer van de bovenwoning ( hout ) liggen heel veel kabels, leidingen etc. De bedoeling is dat het geluid wederzijds wordt verminderd, en dat de dekens zo goed als mogelijk op de systeemplafond platen worden gelegd.
woensdag 27 mei 2020

Isoleren binnenkant dak

Graag laat ik goede/betere isolatie aanbrengen aan de binnenkant van ons dak. Ik gok dat dit tussen de 65/ 70 m2 zal zijn, het hoogste punt van het dak is 5.70 m. Wij hebben een oud huis uit begin 1900 en het dak is niet recht toe recht aan. Ik denk dat het aanbrengen van dikke PIR platen van 10 cm heel arbeidsintensief wordt, omdat het dak dus heel scheef is, daarom zit ik te denken aan schuin, maar ik weet niet wat mogelijk is. Het is een woonzolder, dus graag ook mooi afwerken. Als u wil langskomen is dat goed. De klus wil ik graag voor het najaar laten uitvoeren.
dinsdag 26 mei 2020

Isoleren van de buitenzijde van een dakkapel

Onze houten dakkapel aan de achterzijde van de woning willen wij graag laten isoleren vanaf de buitenzijde. De dakkapel is ca. 5,00 meter breed en 3,00 meter diep en heeft bitumen dakbedekking. Wij willen weten wat dit kost en laten ons graag informeren door de vakman.
vrijdag 15 mei 2020

Isoleren plafond

We willen graag een offerte voor een plafond-isolatie in twee slaapkamers. Zo hopen we in ons appartement minder geluidshinder te hebben van onze bovenburen. We hebben een betonnen plafond, dus een verlaagd plafond met dempers lijkt de meest logische oplossing. Eén slaapkamer is 2 x 4 meter, de andere 3,5 x 2,75 meter. We zijn vooral benieuwd hoeveel effect dit gaat hebben. We wonen op de onderste verdieping.
maandag 11 mei 2020

Schuur isoleren

Betreft schuur die gekoppeld is aan huis. Willen de wanden en het schuine dak isoleren, liefst met zo min mogelijk ruimteverlies. Betreft (voor zover wij kunnen zien) een enkelsteens muur. De schuur is 2,5 x 3 meter.
vrijdag 8 mei 2020

Geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning

Wij wonen in een jaren 30 bovenwoning en willen geluidsisolatie aanbrengen. Beneden buurvrouw geeft aan veel last te hebben van contactgeluid. Momenteel hebben we ondervloer (speciaal voor bovenwoning) en laminaat. We zijn benieuwd naar de geluidisolatie mogelijkheden.
zaterdag 2 mei 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Contactgeluid en geluid als ‘praten’ en muziek van de bovenburen weren. Totaal oppervlak is 156 m². (Vloeroppervlakte).
zondag 5 april 2020

Isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen

Ik zoek een specialist voor het isoleren onder mijn woning. Mijn kruipruimte is erg vochtig, ben bang dat het uiteindelijk door m'n hele huis trekt. Wil eigenlijk iemand laten kijken om de vloer te laten isoleren en eventueel schelpen op de bodem te laten leggen. Het gaat om ongeveer 60 m2, moet wel onder de fundering door gegraven worden om onder de woonkamer te komen.
donderdag 26 maart 2020

Het van buiten isoleren van een dak

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn woning kan renoveren. Het gaat om een chalet met houten dak met shingles. Deze wil ik opnieuw van buiten isoleren met sandwichpanelen bijv. Falk 1100 TR3. Oppervlakte dak 60 m2. Ik bespreek graag met de vakman wat het gewenste resultaat is.
dinsdag 24 maart 2020

kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken

Onder onze woning zit een grote kruipruimte. muren, voor zover ik kan zien gemetseld, vloer zand. Met het hoge grondwater niveau staat deze blank (40cm water). Ik zou graag een offerte/ info willen ontvangen voor het maken van een betonnen vloer, en de wanden water dicht maken, zodat grondwater niet meer binnen komt.
dinsdag 10 maart 2020

Het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool

Platdak van bestaande uitbouw ca 3Mx5Mx0.4M van gespoten glaswol (HR IsoWool) voorzien De ruimte tussen het plafond en het dak zitten wel 6 inbouwspotjes dus dit moet goed toegankelijk zijn.
vrijdag 6 maart 2020

Plafondisolatie aanbrengen

Binnenkort gaan we onze jaren '60 woning renoveren. Daarbij willen we ook de isolatie aanpakken. We denken aan isoleren met cellulose vlokken van plafond begane grond en de zoldervloer. Gaat in totaal om ~146 m2 met ~20 cm balken. Kan wat ons betreft op korte termijn gebeuren maar we zijn flexibel. We horen graag van u! Contact bij voorkeur per email ivm werk.
zaterdag 29 februari 2020

Vloer isoleren en nieuwe houten vloer realiseren van een chalet

Ik wil de houten vloer van een chalet isoleren. Dit heeft nu vochtproblemen. De vloer met laminaat trek ik eruit. Na het isoleren wil ik een nieuwe houten vloer laten realiseren.
donderdag 27 februari 2020

Slaapkamer geluidsdicht laten maken

Ik woon op de begane grond in een appartementen complex. Ik heb erg veel last van mijn bovenburen. Wat zijn de mogelijkheden om geluidsoverlast van bovenburen te minimaliseren?
zondag 23 februari 2020

Kruipruimte uitdiepen en isoleren

Onze kruipruimte bevat te veel zand en puin. Dit moet verwijderd worden om plaats te maken voor isolatie en vocht bestrijdende maatregelen. Het betreft een oppervlak van 24 m2, hoogte varieert dus volume onbekend.
dinsdag 11 februari 2020

Het realiseren van houtvezelplaat isolatie

Alleen Houtvezelplaat isolatie gewenst, geen minerale wol of PUR/PIR. Hoekwoning van 1974. Dakbeschot heeft buiten dun laag PUR schuim. Isolatie tussen gordingen ca 160mm. Zonder binnenafwerking.
zondag 9 februari 2020

Schuur isoleren

Het betreft een schuur van 3 bij 5 meter, die verbouwd gaat worden tot mancave. 2,2 meter hoog. Herrie moet vooral binnen blijven. Wellicht noodzakelijk om ook de vloer te isoleren.
vrijdag 7 februari 2020

Praktijkruimte isoleren

We willen de praktijkruimte op de begane grond isoleren zodat de buren niet langer hinder ondervinden van de piano en zang. Het gaat om 2 enkelsteens binnenmuren die 240 cm hoog zijn. Een is 580 cm breed en de andere 320 cm.
donderdag 6 februari 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Het gaat om een appartement waarbij met name het luchtgeluid van de bovenburen vermindert moet worden in de slaapkamer. Oppervlakte is ongeveer 15 m2
woensdag 5 februari 2020

Binnenzijde van gevel isoleren

Isolatie aan de binnenzijde muur aan de zijkant van het huis (13 meter), alleen de benedenverdieping. Er zit 1 raam in. We zijn nu in het koopproces, en hebben gisteren de bouwtechnische keuring gehad. Daar werd gevelisolatie geadviseerd. We hebben geen idee van de kosten, en willen deze werkzaamheden graag in 1 juni beginnen.
dinsdag 4 februari 2020

Kantoorruimte isoleren

Het betreft een kantoorruimte met aan twee zijden een systeemwand en aan de voorzijde een glazen wand. Deze ruimte moet zo geïsoleerd worden dat gesprekken niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Het gaat om ongeveer maximaal 24 m2. Wij laten ons graag adviseren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Partners

Partners van Casius