Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Utrecht.

149 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken, geluidsisolatie in het plafond aanbrengen, advies over verduurzamen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Utrecht:

dinsdag 24 maart 2020

kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken

Onder onze woning zit een grote kruipruimte. muren, voor zover ik kan zien gemetseld, vloer zand. Met het hoge grondwater niveau staat deze blank (40cm water). Ik zou graag een offerte/ info willen ontvangen voor het maken van een betonnen vloer, en de wanden water dicht maken, zodat grondwater niet meer binnen komt.
dinsdag 10 maart 2020

Het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool

Platdak van bestaande uitbouw ca 3Mx5Mx0.4M van gespoten glaswol (HR IsoWool) voorzien De ruimte tussen het plafond en het dak zitten wel 6 inbouwspotjes dus dit moet goed toegankelijk zijn.
vrijdag 6 maart 2020

Plafondisolatie aanbrengen

Binnenkort gaan we onze jaren '60 woning renoveren. Daarbij willen we ook de isolatie aanpakken. We denken aan isoleren met cellulose vlokken van plafond begane grond en de zoldervloer. Gaat in totaal om ~146 m2 met ~20 cm balken. Kan wat ons betreft op korte termijn gebeuren maar we zijn flexibel. We horen graag van u! Contact bij voorkeur per email ivm werk.
zaterdag 29 februari 2020

Vloer isoleren en nieuwe houten vloer realiseren van een chalet

Ik wil de houten vloer van een chalet isoleren. Dit heeft nu vochtproblemen. De vloer met laminaat trek ik eruit. Na het isoleren wil ik een nieuwe houten vloer laten realiseren.
donderdag 27 februari 2020

Slaapkamer geluidsdicht laten maken

Ik woon op de begane grond in een appartementen complex. Ik heb erg veel last van mijn bovenburen. Wat zijn de mogelijkheden om geluidsoverlast van bovenburen te minimaliseren?
zondag 23 februari 2020

Kruipruimte uitdiepen en isoleren

Onze kruipruimte bevat te veel zand en puin. Dit moet verwijderd worden om plaats te maken voor isolatie en vocht bestrijdende maatregelen. Het betreft een oppervlak van 24 m2, hoogte varieert dus volume onbekend.
dinsdag 11 februari 2020

Het realiseren van houtvezelplaat isolatie

Alleen Houtvezelplaat isolatie gewenst, geen minerale wol of PUR/PIR. Hoekwoning van 1974. Dakbeschot heeft buiten dun laag PUR schuim. Isolatie tussen gordingen ca 160mm. Zonder binnenafwerking.
zondag 9 februari 2020

Schuur isoleren

Het betreft een schuur van 3 bij 5 meter, die verbouwd gaat worden tot mancave. 2,2 meter hoog. Herrie moet vooral binnen blijven. Wellicht noodzakelijk om ook de vloer te isoleren.
vrijdag 7 februari 2020

Praktijkruimte isoleren

We willen de praktijkruimte op de begane grond isoleren zodat de buren niet langer hinder ondervinden van de piano en zang. Het gaat om 2 enkelsteens binnenmuren die 240 cm hoog zijn. Een is 580 cm breed en de andere 320 cm.
donderdag 6 februari 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Het gaat om een appartement waarbij met name het luchtgeluid van de bovenburen vermindert moet worden in de slaapkamer. Oppervlakte is ongeveer 15 m2
woensdag 5 februari 2020

Binnenzijde van gevel isoleren

Isolatie aan de binnenzijde muur aan de zijkant van het huis (13 meter), alleen de benedenverdieping. Er zit 1 raam in. We zijn nu in het koopproces, en hebben gisteren de bouwtechnische keuring gehad. Daar werd gevelisolatie geadviseerd. We hebben geen idee van de kosten, en willen deze werkzaamheden graag in 1 juni beginnen.
dinsdag 4 februari 2020

Kantoorruimte isoleren

Het betreft een kantoorruimte met aan twee zijden een systeemwand en aan de voorzijde een glazen wand. Deze ruimte moet zo geïsoleerd worden dat gesprekken niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Het gaat om ongeveer maximaal 24 m2. Wij laten ons graag adviseren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
maandag 3 februari 2020

Plafond isoleren tegen geluid

Ik wil het plafond van de voorkamer (20 m²) tegen geluid laten isoleren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 27 januari 2020

Binnenmuren isoleren

Het betreft voornamelijk 2 binnenmuren van 7 meter. Daarnaast een klein deel van de voorkant rondom een grote raampartij.
zondag 26 januari 2020

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak laten isoleren, gaat om 100 m2. Is een hellend dak dat ik aan de binnenkant wil isoleren.
zondag 19 januari 2020

Spouwmuurisolatie en evt vloerisolatie

Graag wil ik een offerte 50 m2 spouwmuur en ongeveer 50 m2 vloerisolatie.
zondag 19 januari 2020

Geluidisolatie plaatsen

Ik heb last van geluid van de bovenburen en onderburen. Zou graag een vrijblijvende afspraak maken in mijn huis om te kijken naar de mogelijkheden en kosten woning is 100 m2. Gaat om het hele huis, woonkamer en twee slaapkamers. Vloer isoleren is optioneel.
maandag 13 januari 2020

Aanbrengen tonzon bodemfolie

Ik ontvang graag een offerte voor het aanbrengen van bodemfolie (Tonzon) onder een betonnen geïsoleerde vloer. Oppervlakte is 50 m2. Diepte kruipruimte 60 cm. Het is een ruimte. Deze folie moet ook bestand zijn tegen radongas. Er staat geen water in de kruipruimte, er ligt vanuit de bouw aangebracht zand wat in de winter vochtig wordt en dat geeft weer de nodige condensatie. Mijn bedoeling is om dit met deze folie op te lossen.
maandag 13 januari 2020

Isoleren van kruipruimte

De kruipruimte moet geïsoleerd worden, medio zomer `20. De oppervlakte is ongeveer 8,5 x 8,5 meter en 70 cm diep. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden.
donderdag 9 januari 2020

Kamer isoleren

Wij willen een kamer isoleren en daar advies over. De situatie is dat mij vrouw door niet aangeboren hersenletsel een geluidsarme kamer behoeft. We zijn nu naar huizen aan het kijken en willen advies over waar we op moeten letten zodat we straks een kamer goed kunnen isoleren. Of is het misschien juist beter dat dit op een zolder moet gebeuren? Dus graag contact met iemand die advies kan uitbrengen en waarbij we het later kunnen uitvoeren.
zaterdag 4 januari 2020

Binnenmuur isoleren

Gaat om een binnenmuur van 660 cm breed en 257 cm hoog. 2 stopcontacten aan de muur en een leidingbuis van CV over de hele breedte van de muur geheel onderaan .
dinsdag 31 december 2019

Voorgevel isoleren

Ons huis, een tussenwoning, is tijdens renovatie goed geïsoleerd, alleen de voorgevel is niet gedaan. Spouwmuurisolatie is geen optie omdat de ruimte te nauw is. De gevel bestaat uit muur onder het raam beneden en rondom de deur en bovenraam. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn van buitengevel isolatie. Ondanks dat het een tussenwoning is, denken we dat het wel mag (de voorgevels van de huizen verspringen ten opzichte van elkaar). De oppervlakte zal niet gauw meer zijn dan 15 m2.
zondag 29 december 2019

Het isoleren van een plafond van een winkel

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van een winkel akoestisch- en brandwerend kan isoleren. Boven de winkel wordt een appartement ontwikkeld. De hoogte van het huidige plafonds is ongeveer 260 cm en heeft een oppervlakte van 100 m2. Het plafond is momenteel van hout.
zondag 29 december 2019

Het isoleren van een houten vloer/plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die isolatiewerk kan uitvoeren in mijn woning. Graag wil ik akoestische isolatie van het plafond 1e verdieping/ vloer van de zolder. De zolder heeft een houten vloer op balken en daaronder is een houten plafond ( plafond van de eerste verdieping) van een jaren 30 huis. Zelf dacht ik daarom aan de optie van gespoten glaswol voor akoestische isolatie. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn. (Daarnaast moet er ook nog een stukje begane grond vloer geïsoleerd worden. Dit kan evt gecombineerd worden met deze klus). Het gaat ongeveer om 45 m2.
vrijdag 27 december 2019

Buitenmuur isoleren van vakantiewoning

Het is een buitenmuur van de badkamer van 3.60 x 2.10 en 1 van 2.40 x .20 ongeveer, die wil ik graag laten isoleren. Alleen de buitenmuren staan nu .

Partners

Partners van Casius