Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren:

Plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren

Bij woonkamer is stuk aangebouwd met plat dak en 2 lichtkoepels erin. Via de buitenkant kan ik niet bij deze ruimte komen maar heb binnen 3 gaten voor spotjes zitten. Ik zag dat er houten balken achter het plafond zitten in de holle ruimte en verder alles leeg is. Via die spotjes komt altijd veel koude lucht de woonkamer in en ik wil dit dak isoleren. Ik dacht aan de mogelijkheid om van die schuimballetje erin te spuiten met de hoop dat die dan alle ruimtes kunnen opvullen. Met deze mogelijkheid zou de isolatie er wel uitkomen als ik de spotjes eruit haal. Iemand anders vertelde me dat er ook van buitenaf op de bitumen dakbedekking isolatie geplaatst kan worden en nieuwe bitumen eroverheen gelegd kan worden. Is dat een optie? De afmeting is 2 x 5,50 meter. De dak koepels zijn beide 1 x 1 meter ongeveer. Dan zou ik ook graag glas isolatie willen. Ik weet niet of dit mogelijk is? Het huis is uit 1986, en de ramen hebben dubbelglas. Nou zijn er beter methodes tegenwoordig heb ik begrepen. De schuifpui is 4 x 2,50 meter en heeft houten kozijnen. Het raam aan de zijkant is 70 cm x 1,5 meter ongeveer. Er zijn 2 ramen aan de voorkant. Eentje die openklapt is 50 cm x 1,50 meter. De rest is 3 x 1,50 meter.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil graag een uitbouw laten creëren 5m lang 6m diep. Vergunning niet bekend. Complete oplevering en houten constructie alstublieft.

EPDM op bungalow

Graag een offerte, dit betreft ca. 160 m² plat dak, nog te bouwen bungalow. Incl. min. 10 cm isolatie tbv van een 0.3 EPC waarde.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze dakopbouw 35 m2 kan realiseren. De huidige situatie is nu dat we een plat dak hebben en we willen graag een platdak met aan beide kanten een dakkapel (zie foto's). We zouden graag geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden en de casco prijzen en meerprijs. – Constructieberekeningen – Bouwvergunningen – Vloer – Trap – Dakkapellen - Kunststof kozijnen met dubbel glas - Goede dik dakisolatie en muurisolatie omdat we dichtbij Schiphol wonen. Vergunning moet nog worden aangevraagd, omdat ik de tekening van de opbouw hiervoor nodig heb (ik heb wel een hard-copy van mijn buurman)

Dak bedekken met EPDM

Ik wil EPDM aan laten brengen. Het is een plat dak met 2 lichtkoepels, Het dak is ongeveer 6,5 x 4 M. De koepels zijn 1,40 m x 0,95 M. Het betreft een uitbouw.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen op ons bestaande huis van 2015 een dakopbouw van ongeveer 25m2 In de bijlage een schets met het bestaande huis en de gewenste opbouw

Heipalen slaan voor uitbouw of tuinkamer

We willen een tuinkamer/uitbouw maken achter onze garage. Ivm de veen (?) grond is het nodig om te heien. We willen een uitbouw van ca 5 bij 4 meter maken. De opbouw zal van hout zijn met plat dak. De wanden zullen dicht zijn en de voorkant is een glaswand. De ruimte is bereikbaar via onze poort of door de garage.

Platdak uitbouw vervangen door PVC en lekkage verhelpen

Wij hebben een uitbouw aan ons huis met plat dak afmeting ongeveer 6x4m dat lekt. Waarschijnlijk moet een deel vervangen worden. Midden op het dak zit een dakraam/koepel. Kunt u een prijsindicatie geven voor PVC? en op welke termijn kunt u vervangen? Het dak zelf is nu van bitumen en ligt op ongeveer 3 meter hoogte.

Dakrenovatie

Omdat wij zonnepanelen willen laten plaatsen op het dak moet de huidige bitumen vervangen worden. Omdat dan toch de bitumen laag verwijderd moet worden kunnen we net zo goed meteen isoleren. Vandaar dat ik naar een dakdekker opzoek ben die ook kan isoleren (of een isolatiespecialist die ook kan daken kan bedekken) Het huis is een rijtjes huis waarbij de buren niet mee doen met het vervangen van de bitumen laag zal er een waterscheiding bij beide buren gemaakt moeten worden. Het dak bestaat uit een deel plat dak én deel schuin dak. Het schuine dak hoeft niet vervangen te worden De oppervlakte bedraagt ongeveer 15 m2.

Dakdoorvoer laten plaatsen

I.v.m. plaatsen extra zonnepanelen hebben we een extra dakdoorvoer nodig vanuit technische ruimte. Het gaat om een plat dak, waar we een dakdoorvoer met 5 cm. diameter plus paddenstoel op dak willen. Uitvoering op korte termijn.

Dakopbouw garage

Plaatsing gebroken dak hoogte 2.35 op plat dak garage. Het is een plat dak van ongeveer 3 x 5 meter. Het moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in onderling overleg. Ik heb geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius