Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren:

Plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren

Bij woonkamer is stuk aangebouwd met plat dak en 2 lichtkoepels erin. Via de buitenkant kan ik niet bij deze ruimte komen maar heb binnen 3 gaten voor spotjes zitten. Ik zag dat er houten balken achter het plafond zitten in de holle ruimte en verder alles leeg is. Via die spotjes komt altijd veel koude lucht de woonkamer in en ik wil dit dak isoleren. Ik dacht aan de mogelijkheid om van die schuimballetje erin te spuiten met de hoop dat die dan alle ruimtes kunnen opvullen. Met deze mogelijkheid zou de isolatie er wel uitkomen als ik de spotjes eruit haal. Iemand anders vertelde me dat er ook van buitenaf op de bitumen dakbedekking isolatie geplaatst kan worden en nieuwe bitumen eroverheen gelegd kan worden. Is dat een optie? De afmeting is 2 x 5,50 meter. De dak koepels zijn beide 1 x 1 meter ongeveer. Dan zou ik ook graag glas isolatie willen. Ik weet niet of dit mogelijk is? Het huis is uit 1986, en de ramen hebben dubbelglas. Nou zijn er beter methodes tegenwoordig heb ik begrepen. De schuifpui is 4 x 2,50 meter en heeft houten kozijnen. Het raam aan de zijkant is 70 cm x 1,5 meter ongeveer. Er zijn 2 ramen aan de voorkant. Eentje die openklapt is 50 cm x 1,50 meter. De rest is 3 x 1,50 meter.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren uit heel Nederland:

Overkapping terras

Wij willen een overkapping maken aan de achterkant van ons huis om de zon van de ramen en gevel te halen De lengte is 5 meter de hoogte 2,8 meter en de diepte moet zo zijn dat de onderkant van de ramen schaduw hebben. Wij denken dan aan een plat dak bitume

Dakopbouw plat dak

Ik heb een woning uit 1926 met een plat dak. Er moet een opbouw komen van 24 m2. Aan de achtergevel komt ter hoogte van de keuken een kleine aanbouw van circa 6 m2. Er hoeven geen stalen balken geplaatst te worden. Aanvang graag medio Augustus 2020. Vergunning moet nog geregeld worden maar gelijke situatie komt al meermalen voor in de straat.

Daklekkage verhelpen

Ivm kleine lekkages (meerdere plekken) willen wij een offerte ontvangen om dit te repareren (vve wil geen volledige renovatie/vervanging). Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking. We ontvangen graag een offerte. 1 foto is toegevoegd.. Er zijn ook andere plekken, maar helaas is het alleen mogelijk 1 foto bij te voegen.

Groendak aanleggen

20m² plat dak met huidig bitumen naar groen dak, extensief

Vervangen bitumen plat dak

Plaatsen nieuw bitumen plat dak van keuken over bestaand bitumen. Oppervlakte circa 15 m2. Indien mogelijk op korte termijn. Plat dak goed bereikbaar

Vervangen pvc dakbedekking plat dak (12m2)

Betreft 12 m2 aan dakbedekking dat vervangen moet worden. Er staat een stelling met 4 zonnepanelen op. Deze moet dan tijdelijk worden verplaatst.

Uitbouw op twee verdiepingen

Graag zouden wij de uitbouw van de keuken gelijk willen trekken om zo een open keuken te creëren met openslaande deuren naar de tuin (2 bij 3m). Daarnaast hebben wij aan dezelfde zijde een klein balkon bij onze slaapkamer en badkamer op de 1e verdieping van 1.10m bij 5.10m. Ook dit zouden wij willen uitbouwen om meer ruimte te creëren voor onze bad-en slaapkamer. We hebben verder een plat dak (bitumineus) en huis is gefundeerd op staal. Eventuele bouwtekeningen van de buren kan ik meesturen.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Zonnepanelen 4 stuks verwijderen van plat dak. Deze zonnepanelen zijn defect en dienen weggehaald te worden. Graag totaalprijs verwijderen van dak en het afvoeren van de 4 zonnepanelen.

Groen op plat dak

Wij hebben een garage. Deze zou ik graag willen voorzien van groen. Kan dat op bestaand dak? Ook op serre. Zie foto’s

Dakopbouw casco

Dakopbouw 25 m2 ongeveer Staan twee schoorstenen nu op plat dak..huis uit 1930 Buitenkant afgewerkt

Partners

Partners van Casius