Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor appartement geluidswerend maken:

Appartement geluidswerend maken

Het is een appartement (75 m2) met 6 afgesloten vertrekken die ik graag geïsoleerd wil hebben met een bestaand plafond. Het gaat om geluid te weren van bovenliggend appartement. Vertrek 1 slaapkamer: 8 m2, vertrek 2 woonkamer: 33 m2, vertrek 3 slaapkamer: 11 m2, vertrek 4 keuken: 6,2 m2, vertrek 5 hal: 6,65 m2, vertrek 6 toilet: 1,65 m2
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement geluidswerend maken uit heel Nederland:

Geluidsoverlast verminderen

Ik heb 2 kamers van ca. 4 x 5 meter. Het plafond in beide kamers bestaat uit houten balken 22 x 8 cm, met daaronder rachelwerk/metal studs, waarop gipsplaten zijn bevestigd van 12.5 mm. De ruimte ertussen is opgevuld met cellulose vlokken om geluid van de bovenburen tegen te houden. Dat heeft aardig gewerkt maar is nog niet afdoende. Is het mogelijk om tegen dit BESTAANDE gipsplafond, nog een extra laag (geluidswerend? ) gipsplaat te monteren? Het plafond zal ook gestuct of gespackt moeten worden in overleg, Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Appartement

Suskasten leveren en plaatsen

Voor ons appartement (14 hoog) zijn wij op zoek naar een suskast voor beide slaapkamers. Het appartement is voorzien van mechanische ventilatie maar dit is niet voldoende in de slaapkamers. Belangrijk is ook dat het geluidswerend moet zijn.

Geluidswerend tapijt in slaapkamer leggen

Wij zijn net verhuisd naar Den Haag. Het appartement is erg geluidshorig en de onderburen maken enorm veel geluid. Hun woonkamer is bovendien onder onze slaapkamer, en bovendien zijn het ook niet de 'meest nette' buren. Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is om dit zoveel mogelijk te neutraliseren. Ik denk dat de kamer maximaal 5 bij 5 meter groot is.

Vloer en ondervloer leggen in geheel appartement

Ik wil de vloer in ons gehele appartement laten leggen inclusief ondervloer. De totale oppervlakte is 90 m2, waarvan ongeveer 60 m2 bestaat uit woonkamer + hal. In deze ruimten willen we ondervloer + laminaat laten leggen. De overige ongeveer 30 m2 betreft 2 slaapkamers. In de slaapkamers willen we ondervloer + tapijt laten leggen. Voor de slaapkamers is geluidswerende ondervloer + geluidswerend tapijt van groot belang.

Geluidswerend laminaat laten leggen

Ik wil graag 55 m2 aan laminaat laten leggen incl een ondervloer die flink geluid tegenhoudt. Betreft een Amsterdams appartement met houten vlonders dus dat is ook wel nodig. Verder wil ik graag hoge hoge plinten. Daarnaast wil ik graag twee plafonieres laten ophangen. Deze heb ik al in mijn bezit. Het laminaat ook.

In 3-kamer appartement moet een 4e kamer ...

In 3-kamer appartement moet een 4e kamer (ca. 15 vierk.m) in de huidige woonkamer gecreeerd worden. Deze gaat dienst doen als studeer-/slaapkamer en de wanden moeten dan ook redelijk geluidswerend worden. Er moet ook een toegangsdeur ingezet worden en wellicht nog wat extra wandcontactdozen.

Het leggen van een ondervloer ...

Het leggen van een ondervloer (geluidswerend) en een laminaatvloer (70 m2) in verschillende vertrekken in een appartement.