Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schelpen spuiten onder woning:

Schelpen spuiten onder woning

Ik zoek een isolatiespecialist die de kruipruimte van mijn woning kan voorzien van schelpen. Het gaat om 120 m2 wat met een laag van 10 à 15 cm schelpen moet worden opgevuld. Het gaat om de kruipruimte van een twee-onder-een-kap-woning welk een diepte van ongeveer 60 cm heeft.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schelpen spuiten onder woning uit heel Nederland:

Schelpen in kruipruimte spuiten

Ik zou graag een offerte willen hebben van het spuiten van schelpen in de kruipruimte van de woning. De grootste kruipruimte is 7,60/6,00 meter. De kleinste ruimte is 3,20/2,50. Allebei hebben ze een luik. Dus zo rond ik schat met 59 centimeter erop 30 kub.

Schelpen onder 4 huizen aten spuiten

Ik wil schelpen onder huis in kruipruimte laten spuiten om verzakking tegen te gaan en te isoleren. Het zal om ongeveer 30 cube gaan. Waarschijnlijk 4 geïnteresseerde partijen vlak bij elkaar (3 naast elkaar en 1 wat verderop)

Schelpen in kruipruimte spuiten

Kruipruimte laten opspuiten met ongeveer 10 CM schelpen breedte kruipruimte ongeveer 5. 7M lengte ongevver 8,7M hoogte kruipruimte ongeveer 70 a 80 cm. Afstand van weg naar kruipruimte ongeveer 7 meter. Er kan een vrachtwagen met trailer in de straat komen.

Schelpen in de kruipruimte spuiten

Het spuiten van natuurlijke schelpen in de kruipruimte van 2 naast elkaar gelegen woningen.

Kruipruimte ophogen met schelpen

De kruipruimte is een open ruimte van ongeveer 19 x 5 meter. Deze wil ik graag op laten ophogen met schelpen (spuiten of met ander licht materiaal). Het moet ongeveer 20 a 30 cm worden opgehoogd. Dit verschilt per plek in de kruipruimte, met name de zijkanten zijn erger verzakt (hoekwoning). Graag ontvang ik een offerte.

Renovatiewerk aan een huis

Opdracht 1) Ik heb last van vochtproblemen onder de woning en onder de deurmat, op het beton. Er is schimmelvorming aanwezig en een muffe geur te ruiken. Deze constructiefout van de bouwer is eerder bij buren opgelost door over een oppervlakte van 60 m2 een laag van schelpen te spuiten en een soort dam in te graven onder de straatstenen bij de voordeur. Graag uw verdere advies en een offerte hoe dit probleem op te lossen. Opdracht 2) Verkeerd ingehangen ramen (constructiefout bouwer) opnieuw inhangen van 2 kiepramen op de tweede etage.

Schelpen spuiten onder woning

Ik wil graag een offerte ontvangen met de kosten voor het isoleren van mijn kruipruimte met schelpen. Het betreft een kruipruimte van 60 m2. We hebben last van stank bij droog weer. Er is kort geleden zand onder het huis gespoten alleen werd er aangegeven dat dit niet voldoende is. Het grondwater komt er snel weer doorheen. Op dit moment is er nog geen grondwater terug omhoog gekomen maar de vraag is hoelang dit nog duurt.

Schelpen spuiten onder woning

We willen onze kruipruimte van 33 m2 waar ongeveer 8 cm grondwater instaat, laten isoleren door middel van schelpen. Wij zijn nog aan het verbouwen dus de hele houten vloer kan eruit. De vloer kunnen we vervolgens zelf terugplaatsen. De woning ligt aan een straat en de voordeur is makkelijk te bereiken.

Kruipruimte isoleren door schelpen spuiten

Ik zou graag mijn kruipruimte laten isoleren door middel van schelpen, maar er komt water van buiten in de kruipruimte, onduidelijk voor mij of hier iets aan gedaan moet worden. De kruipruimte is ongeveer 40 m².

Isolatie of zand in de kruipruimte spuiten

Wij hebben last van water in onze kruipruimte. We hebben het hier over gemiddeld zo'n 15 cm. soms 20 bij enkele weken regen. Nu zou ik graag de kruipruimte willen laten isoleren, maar voordat dit gebeurt toch ook graag met zand laten ophogen, zodat we minder last van water hebben. Het gaat om circa 52 m². Daarna willen we de kruipruimte na het ophogen laten isoleren, in ons geval wellicht het beste met isolatie chips, dit omdat er altijd wel iets van vocht zal blijven bestaan en we ook opkruipend vocht tegen willen gaan. Onze kruipruimte is zo'n 85 cm hoog. Wat is nu verstandig, 40 cm zand en 30 cm chips of toch schelpen? Graag advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius