Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zwolle of directe omgeving.

1956 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, muur isoleren, geluidsisolatie plafond, geluidsisolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zwolle:

Geluids-isolatie woonkamermuur in jaren 30-tussenwoning

Isoleren van circa 21 m2. woonkamermuur in een tussenwoning uit de jaren 30. Nu veel geluidsoverlast van de buren. Piano, praten etc. De woning heeft houten vloeren en tussenmuur lijkt enkel-steens te zijn ? (Dit bleek toen de buren boven de badkamer gingen verbouwen). Graag advies van een geluids-isolatie-specialist.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Wij willen graag in de spouwmuren tussen ons en onze buren aan beide kanten geluidsisolatie aan laten brengen.

Het inpandig isoleren van een uitbouw

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn uitbouw kan voorzien van betere isolatie. Betreft een plafond van een uitbouw welke met gipsplaten is afgewerkt. Afmetingen zijn 2,5 bij 5,5 mtr waarin een lichtstraat van 4 bij 1mtr geplaatst is. Ruimte boven plafond is benaderbaar via een aantal spotgaten van 76mm. Ruimte boven plafond is circa 30cm. Graag zie ik een gepaste oplossing waarbij het plafond thermisch geïsoleerd wordt zonder dat er gesloopt moet worden.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

We hebben een lekkage van het riool gehad in de kruipruimte, nu hebben we overlast van vieze stank en zien we in de kruipruimte vervuilde grond, iets van 3 bij 1 meter hoeveel kost het om dit te laten verwijderen en schone grond te plaatsen?

Plat dak van uitbouw isoleren en glas isoleren

Bij woonkamer is stuk aangebouwd met plat dak en 2 lichtkoepels erin. Via de buitenkant kan ik niet bij deze ruimte komen maar heb binnen 3 gaten voor spotjes zitten. Ik zag dat er houten balken achter het plafond zitten in de holle ruimte en verder alles leeg is. Via die spotjes komt altijd veel koude lucht de woonkamer in en ik wil dit dak isoleren. Ik dacht aan de mogelijkheid om van die schuimballetje erin te spuiten met de hoop dat die dan alle ruimtes kunnen opvullen. Met deze mogelijkheid zou de isolatie er wel uitkomen als ik de spotjes eruit haal. Iemand anders vertelde me dat er ook van buitenaf op de bitumen dakbedekking isolatie geplaatst kan worden en nieuwe bitumen eroverheen gelegd kan worden. Is dat een optie? De afmeting is 2 x 5,50 meter. De dak koepels zijn beide 1 x 1 meter ongeveer. Dan zou ik ook graag glas isolatie willen. Ik weet niet of dit mogelijk is? Het huis is uit 1986, en de ramen hebben dubbelglas. Nou zijn er beter methodes tegenwoordig heb ik begrepen. De schuifpui is 4 x 2,50 meter en heeft houten kozijnen. Het raam aan de zijkant is 70 cm x 1,5 meter ongeveer. Er zijn 2 ramen aan de voorkant. Eentje die openklapt is 50 cm x 1,50 meter. De rest is 3 x 1,50 meter.

Appartement geluidswerend maken

Het is een appartement (75 m2) met 6 afgesloten vertrekken die ik graag geïsoleerd wil hebben met een bestaand plafond. Het gaat om geluid te weren van bovenliggend appartement. Vertrek 1 slaapkamer: 8 m2, vertrek 2 woonkamer: 33 m2, vertrek 3 slaapkamer: 11 m2, vertrek 4 keuken: 6,2 m2, vertrek 5 hal: 6,65 m2, vertrek 6 toilet: 1,65 m2

Gedeelte van dak isoleren en afwerken

Het gaat om het dak en dan aan de voorzijde van de woning. Ivm een recent geplaatste nokverhoging is het niet nodig om het hele dak te isoleren 30 m²

Schuindak aan twee zijden isoleren

Ik wil graag een schuindak van 60m2 aan twee zijden laten isoleren met afgewerkte platen.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

Ik zoek een aannemer die zand kan verwijderen en storten in de kruipruimte. De riolering heeft gelekt en nu deze is vervangen, wil Ik het vochtige zand vervangen. Ook ligt de oude riolering er nog. Ook deze moet verwijderd worden. Het gaat om een tussenwoning, waarvan de kruipruimte een oppervlakte heeft van ongeveer 80 m2. Er dient ongeveer 10-20 cm zand vervangen te worden.

Thermisch isoleren

Graag ontvang ik een offerte voor het thermisch isoleren van het plafond van de keuken. De afmeting is 2.50 bij 2.50 meter.

Schelpen spuiten onder woning

Ik zoek een isolatiespecialist die de kruipruimte van mijn woning kan voorzien van schelpen. Het gaat om 120 m2 wat met een laag van 10 à 15 cm schelpen moet worden opgevuld. Het gaat om de kruipruimte van een twee-onder-een-kap-woning welk een diepte van ongeveer 60 cm heeft.

Zoldervloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Minder dan 30 m² Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Bestaande houten schroten worden verwijderd, waarachter een houten balkenstructuur tevoorschijn komt. Zolder is tussen de balken deels geïsoleerd, maar wij willen graag een aanvullende isolatie door gebruik te maken van isolatieplaten, inclusief directe afwerking, zodat we niet hoeven te stucen of schilderen. De isolatieplaten moeten zo dun mogelijk zijn, om de bestaande balkenstructuur te behouden.

Plat garagedak isoleren

Ik heb een garage aan de woning. Deze zou ik graag willen gebruiken als bijkeuken voor wasmachine, droger et cetera. Nu wil ik graag het dak aan de binnenkant laten isoleren. Afwerken met mooie plafond platen en inbouwspots. Zien jullie hier mogelijkheden in? Het gaat om een oppervlak van 20 m2. Ik wil het erna laten afwerken met agnes platen maar misschien dat ik dat zelf ga doen.

Vloer isoleren vanuit kruipruimte

Ik wil de begane grond vloer isoleren vanuit de kruipruimte volgens tekeningen als bijlage. Ik wil het liefst folie als isolatiemateriaal. De vloer is 32 m2.

Vloer en muren isoleren

Wij willen graag de vloer en muren isoleren van een oud boerderijtje (1910) van 8 bij 10 meter.

Plat dak van oud pand isoleren

Het betreft het isoleren van een plat dak van 6 meter x 12 meter groot. Het betreft een oud pand uit 1928 en heeft zodoende een houten beschot. Aan de binnenkant is het dak niet geïsoleerd. We hebben het pand onlangs gekocht en verhuizen per 1 augustus 2017. Wij hebben een indicatie van de kosten nodig voor de hypotheek.

Geluidsisolatie aan het plafond van een appartement

Ik woon met veel plezier in een appartement uit 1974. Tegelijk is het wel een gehorig appartement en hard praten en lachen bij de bovenburen is duidelijk hoorbaar. Het woonoppervlak is 45 m2. Wat kan geluidsisolatie voor resultaat geven in deze, moet ik dan alle ruimtes laten doen voor een optimaal resultaat en wat zijn de kosten bij volledige uitbesteding?

Vloer isoleren via de kruipruimte

Isolatiemateriaal aanbrengen aan onderkant van de vloer via de kruipruimte van ongeveer 36 m².

Woning van geluidsisolatie voorzien

Ik wil graag geluidisolatie aan laten brengen op de muren en op de zolder. We wonen in een rijtjeshuis, we horen de buren. Het gaat om 1 zijde van de woning, beneden valt het heel erg mee, boven hebben we er wel last van. Het zijn woningen van eind jaren '40. De kamer zal 8 meter lang zijn en 2.40 meter hoog ongeveer. De zolder heeft een schuin dak. Het zal dus gaan om minimaal 60 m2 wand. Graag zou ik willen dat u langskomt om het geluid te ervaren en samen met mij een oplossing te bedenken.

Muren laten isoleren

Wij willen geluiden van tv, audio, gesprekken en indien mogelijk, zoveel mogelijk van het gestamp van de buren beperken middels muurisolatie. Nu weten we dat contactgeluid alleen te isoleren is als de buren hier iets aan willen doen, maar dat willen ze niet.

Kamer geluidsdicht laten maken

We willen ons huis zo geluidsdicht mogelijk laten maken en zoeken een specialist die ons daar bij kan helpen. We hebben in de woonkamer reeds een voorzetwand laten plaatsen, maar dat is niet voldoende. Ook hebben we veel last van geluidslekken.

Dak isoleren

Dak isoleren.

Vloer met PUR isoleren

Ik wil graag de begane grond vloer isoleren met PUR, via kruipruimte, van 40-45 m2. Wat kost dat?

Wanden isoleren tegen leefgeluiden van de buren

Ik wil 4 tussenwanden isoleren zodat ik geen/minder last heb van leefgeluiden, geschreeuw en tv/stereo geluiden van de buren. Dit bederft momenteel het woongenot. Het gaat om de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Bij elkaar zo'n 30-35 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen in een appartement

Ik woon in een appartement, gelegen in een complex van drie woonlagen, gebouwd in 1954. Wij ervaren veel geluidsoverlast van onze benedenburen. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren over geluidsisolerende materialen die kunnen worden aangebracht. Wij ontvangen daarvoor graag een offerte. Wij hebben zelf laminaat liggen op vermoedelijk een betonnen verdiepingsvloer.