Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oldemarkt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Oldemarkt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Oldemarkt u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Oldemarkt of directe omgeving.

12 klanten uit Oldemarkt bevelen een bij Casius in Oldemarkt aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 10/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oldemarkt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds isoleren van 12 appartementen, isoleren dak en binnenwanden van woonboerderij en kapschuur, akoestisch isoleren van plafond, buitenmuur, plafond en vloer isoleren, woning isoleren, hellend dak isoleren met kurkmateriaal, houten vloer isoleren met easycell, dak van garage isoleren, plafond extra isoleren tegen geluid, dak isoleren, geluidswering aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, plafond isoleren om geluid te voorkomen, plafonds isoleren, houten plafond isoleren met vlokken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Oldemarkt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oldemarkt:

Plafonds isoleren

De plafonds bestaan op dit moment uit systeemtegels. Er zal geïsoleerd moeten worden en vervolgens afgewerkt. Dit kan het systeem plafond zijn of gipsplaten.Het gaat om de woonkamer van ongeveer 40 m2, een slaapkamer van 20 m2 en van de badkamer van 10 m2.

Zolder isoleren

Schuine daken van de zolder isoleren met glaswol en afwerken met gipsplaten. Vloeroppervlak is ongeveer 26 m2 en de hellingshoek van het dak is 45 graden.

Dakisolatie aanbrengen in een sporenkap

Het gaat om een huis uit 1900 met een sporenkap van ronde balken waar asbestplaten op zijn bevestigd. Daarop liggen oud Hollandse pannen. Het gaat om een dakoppervlak van zo'n 100 m2. Verder ligt het dak niet 100% vlak. Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om het asbest te verwijderen en wat de kosten zijn om het van buitenaf te isoleren.