Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor systeemplafond tegen geluid isoleren :

Systeemplafond tegen geluid isoleren

Het betreft een pizzeria en de bovenburen hebben veel geluidsoverlast. Er zit nu een oud systeemplafond in, er moet een nieuw systeemplafond van ongeveer 150 m2 in met goede geluidsisolatie, ik zit te denken aan rockfon. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Losser (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor systeemplafond tegen geluid isoleren uit heel Nederland:

Isoleren van het plafond

De bovenkant van een plafond van de onderliggende zaal moet geïsoleerd worden tegen geluid en temperatuur. De onderliggende ruimte is een zaal waar feesten worden gehouden. Vanuit de zaal is de plafond met een systeemplafond afgewerkt met daarboven isolatieplaten. Op meerdere plekken is de tempex kapot en zijn er gaten uit het verleden zichtbaar. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Geluidisolatie boven systeemplafond tegen geluidoverdracht

In onze praktijk zijn twee kamers van elkaar gescheiden door een systeemwand, die opgetrokken is tot de hoogte van het systeemplafond. Hierdoor is er veel overdracht geluid tussen beide kamers. Geluidsisolatie boven het systeemplafond is wenselijk. Hoogte 30-40 cm. Breedte plm 9 m. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat er buizen (met name luchtbehandeling) en kabels boven het plafond lopen. Materialen aan te leveren en af te voeren door vakman. In offerte duidelijkheid geven over oplossingsrichting ("plofpakketten" of...). Waarschijnlijk is het nodig om eerste de situatie te komen bekijken.

Verlaagd plafond vervangen

Momenteel heeft mijn appartement een systeemplafond. Dit wil ik graag vervangen door een gipsplatenplafond, dat extra geïsoleerd is tegen het geluid van de bovenburen, voetstappen en stemmen. Het huis bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, een hal, badkamer en keuken. In totaal een oppervlakte van ongeveer 65 m2.

Geluidsisolatie in de benedenwoning aanbrengen

Er is sprake van geluidsoverlast tussen de beneden en bovenverdieping. Het is een voor oorlogse woning, plafond, ongeveer 24 m2. Het betreft een balken/houten plafond dat aan de onderkant op de benedenverdieping is afgetimmerd met gips 12,5 mm en afgewerkt met een verlaagd systeemplafond. Op de bovenverdieping ligt een laminaatvloer met minimale isolatie direct op de houtenvloer. Er is dus sprake van contact geluid en geluid dat van beneden naar boven "trekt".

Plaatsen systeemwanden en deuren

Plaatsen van systeemwanden en deuren die geluid dicht moeten zijn. De huidige onderverdieping bestaat op dit moment uit een grote ruimte, hier moeten 3 behandelruimtes in komen. De plafondhoogte is 2.81 meter tot aan het bestaande systeemplafond en daarboven is nog een hoogte van 1.50 meter. Omdat de wanden geluidsdicht moeten zijn, zullen ze tot 4.31 gezet moeten worden. De totale lengte aan metal stud wanden die gezet moeten worden, is ongeveer 23 meter lengte. Tevens moeten er drie deuren, ook geluidswerend, in geplaatst moeten worden. Materiaal dient aangeleverd te worden.

Er moet een wand worden gemaakt met een ...

Er moet een wand worden gemaakt met een deur die stevig is. De wand moet geluid en kou isoleren dus doorlopen boven het bestaande systeemplafond. (is in een kantoor)