Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kamers geluidsdicht laten maken:

Kamers geluidsdicht laten maken

Ik wil graag twee kamers geluiddicht laten maken want wij hebben veel overlast van de buren. Het gaat totaal om 20 m2 oppervlakte totaal, 1 kamer van 12 m2 en een van 8 m2. Tevens het verleggen van de stopcontacten, 1 kamer 1 stopcontact en een kamer waar twee contacten zitten en waar we een extra stopcontact aangelegd willen hebben.
Onze klant uit IJsselmuiden (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamers geluidsdicht laten maken uit heel Nederland:

Kamers geluidsdicht laten maken

Ik wil graag 2 kantoren geluidsdicht maken zodat communicatie van binnenuit niet naar buiten hoorbaar is. Het kantooroppervlakte is ongeveer 16 m2.

Kamers geluiddicht laten maken

Ik heb een souterrain/kelder waar ik in 2 ruimtes muziek wil maken met een flink geluidsniveau. Het is nodig om beide kamers goed geluidsdicht te maken. Het souterrain is 210 cm hoog en van die hoogte wil ik zo weinig mogelijk verliezen. Er moet dus goed worden gezocht naar het meest geschikte materiaal daarvoor. De afmetingen zijn: kamer 1 is 460 x 350 x 210 cm. Kamer 2 is 250 x 220 x 210 cm. Ik maak graag een afspraak voor uw advies en prijsopgave.

Plafond geluidsdicht maken

Wij wonen per 1 juli in een huurwoning aan de Ennemaborg in Amsterdam. De buren klagen iedere dag dat ze te veel geluidsoverlast ondervinden en dat terwijl we alleen maar in de woonkamer aan het praten zijn (geen feestje of harde muziek). Nu heeft de huurbaas die het pand aan ons verhuurd gezegd dat we maar plafondisolatie moeten nemen zodat de buren geen last meer van ons hebben. Het gaat om 2 kamers van ieder ongeveer 13 m2. Zou u een indicatie kunnen geven hoeveel dit eventueel zou gaan kosten. Ik ga nog navragen of de plafonds van hout zijn of van een ander materiaal.

Kamers geluidsdicht laten maken

Ik wil mijn woonkamer geluidsdicht laten maken en wil graag weten hoeveel ik ervoor kwijt ben en dat geldt ook voor de slaapkamer. Graag van elk een aparte offerte

Muur geluidsdicht laten maken

Ik zou graag een muur willen laten isoleren die grenst aan de kamer van mijn huisgenootje. De reden voor de isolatie is geluidsoverlast van mijn kant waar mijn huisgenoot zich aan stoort. De deurenposten van beide kamers zitten helaas direct tegen de muur aan. Is er een manier die ook maar een fractie van het geluid dempt of kunnen we beter naar een andere oplossing toewerken? Het zou gaan om een muur van 2,90 m x 2,60 m hoog.

Opknappen camping

Renovatie camping. Afbraak muren, in totaal 6.4 meter, aantal kamers moeten worden samengevoegd. Volgenskmj zijn het tussenmuren en geen dragende muren. Afbreken van aanrechtkastjes + fornuis, 4.5 meter. Schuur geluidsdicht maken (word discotheek), vloer oppervlakte circa 157 m2. Stenen schuur. Schuur moet misschien meer aan gebeuren, enigszins gammel. Isoleren wanden en dak.

Volledige opknapbeurt van het huis, ...

Volledige opknapbeurt van het huis, binnen en buiten verven, plafonds stukadoren en verven, tegelwerk, etc. Verwarmingen vervangen. Een kamer geluidsdicht maken voor een kleine muziekstudio. Isolatie van 1e verdieping, vervangen klapdeuren naar balkon. Lek repareren aan dak. Airconditioning van kamers 2e verdieping. Nieuwe groepen aanleggen voor electriciteit kleine muziekstudio. Beglazing vervangen van huis in de tuin.

# kamers hebben een nieuw gipsplaten ...

# kamers hebben een nieuw gipsplaten plafond nodig, er moet een trap gemaakt worden (hout), een deur verplaatst, een wand geluidsdicht, w.c. en keuken hebben nieuw tegelwerk nodig, er moet een nieuwe meterkast gemaakt worden en een houten vloer gelegd.