Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Haaksbergen of directe omgeving.

53 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dakisolatie van zorgappartementen met bij voorkeur schapenwol, plafond isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, geluidisolatie plaatsen, vloerisolatie aanbrengen, boerderij dak isoleren, geluidsisolatie plaatsen, dak vanuit binnen isoleren, isoleren van het plafond, plafond isoleren, hellend dak extra isoleren, isoleren van zolder en vloer inclusief aftimmeren, isoleren met EPS parels, plafondisolatie plaatsen, na isoleren spouwmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Haaksbergen:

Isoleren van plafond en balken

Het gaat om het isoleren van het plafond in 4 kamers voor een totaal van rond de 26 vierkante meter. Daarna isoleren tussen de balken. De ruimte tussen de balken is 1.50 x 1 meter tot 3.50 x 1.10 meter.

Kruipruimte isoleren met EPS parels

Er moet een doorbraak in de gemetselde fundering gemaakt worden om in de desbetreffende kruipruimte te komen. Ik wil graag 51 m3 isoleren met EPS parels.

Buitenmuur isoleren aan de binnenzijde

De buitenmuur van de woonkamer heeft een spouwmuur die in het verleden is geïsoleerd met het verkeerde materiaal. Deze spouwmuurvulling is naar beneden gezakt en vormt nu een grote koudebrug tussen de binnen -en buiten muur. Nu willen wij dit oplossen door aan de binnen zijde een isolatiewand te plaatsen. Kan dit op een verantwoorde wijze zonder dat er vocht problemen ontstaan, en zo ja wat gaat dit kosten. Het gaat om een muur van 2.50 bij 6.20 meter zonder ramen of deuren. Of moet de oplossing aan de buitenzijde gevonden worden? Graag een vakkundig advies en globale prijsindicatie.

Schuur isoleren

Schuurtje van 5 bij 3 meter. Schuurtje met een plat dak en enkelsteensmuren. Gaat om isolatie van de muren.