Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak aan de buitenzijde isoleren:

Hellend dak aan de buitenzijde isoleren

Hellend dak: pannen verwijderen, isoleren, pannen aanbrengen. Totaal dakoppervlak ongeveer 106 m2. Een mansardekap.
Onze klant uit Enter (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak aan de buitenzijde isoleren uit heel Nederland:

Schuurdak vervangen

Het licht hellend golfplaten schuurdak (5,20x3m) op een gemetselde schuur willen we graag laten vervangen voor een nieuwe dakbedekking waar daarna een groen dak op kan.

Nieuw geïsoleerd hellend dak maken

Wat kost een nieuw isolerend , hellend dak

Dakpannen vernieuwen en dak isoleren

Het betreft een hellend dakpannendak op de 3de verdieping. Aan de voorkant ongeveer 600 pannen. Aan de achterkant 210. De achterkant is goed bereikbaar via aangrenzend (eigen) plat dak.

Vast dakraam in hellend dak plaatsen

Ik wil graag dat er een gat in mijn dak gemaakt wordt en er vervolgens een dakraam in geplaatst wordt dat vast zit. Deze moet 60 bij 80 cm worden.

Kunststof dakramen plaatsen en dakkapel vervangen

Ik wil graag op een hellend dak 2 kunststof dakramen plaatsen van ongeveer 1 x 1 meter. Tevens wil ik een dakkapel vervangen. De breedte blijft hetzelfde maar moet ongeveer 40 cm hoger worden. Ik koop woningen en knap ze op voor verkoop en heb dit regelmatig nodig. Ik hoor graag of u mij een goede prijs kunt geven zodat ik het voortaan aan 1 partij kan uitbesteden?

PVC dakbedekking vervangen

De 2 zolderdaken met een licht hellend dak dient te worden voorzien van een nieuwe PVC laag. De oppervlakte per dak is 35 m2 en de huizen zijn aangrenzend.

Pannendak vervangen en isoleren

Ons pannendak is waarschijnlijk aan vervanging toe. Ook is er waarschijnlijk nooit enige vorm van isolatie aangebracht. Het betreft een dak van een hoekwoning van 7 bij 6 meter met een hellend dak. De oude pannen dienen te worden afgevoerd.

Hellend dak renoveren en isoleren

Het is voor een recreatiewoning. De huidige dakbedekking bestaat uit hout met daarover shingles. We zouden graag de hele kap laten vernieuwen met geisoleerde dakpanplaten. Wat is de oppervlakte van het dak: 14 x 3,5 een kant en 14 x 2,5 andere kant.

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag een offerte voor het akoestisch isoleren (geluid van buiten weren) van slaapkamer plafond met 2 hellende delen samen 12 m2 en een horizontaal deel (houten vliering) van ca. 12 m2. Afhankelijk van de kosten en effectiviteit geluidsisolatie evt uit te breiden met hellend dak bergzolder (22 m2) of geheel hellend dak (90 m2), vlieringplafond komt dan te vervallen. (Evt ook isolatie ramen slaapkamer).

Nokvorst vervangen

Nokvorsten vervangen hellend dak en paar dakpannen

Partners

Partners van Casius