Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Enschede of directe omgeving.

1163 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, garage geluidsdicht laten maken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Enschede:

Geluidsisolatie aanbrengen in de woonkamer

Oude hoekwoning (bj +/-1905) waarvan ik de woonkamer graag wil isoleren tegen burengeluid. Het gaat om 1 wand van 2,30 meter hoog en 5,5 lang.

Geluid isoleren wand tussen buren en mijn woning

Het gaat om een gestucte rechte muur. Aan de andere kant van deze muur wonen mijn buren en ik hoor geregeld de televisie/stemmen. Graag zou ik deze muur geïsoleerd hebben qua geluid.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Tussenwoning jaren 50, veel contactgeluid buren, houten fundering met kruipruimte en op 1e verdieping betonvloer en vliering weer houten fundering. De muur met de buren is een spouwmuur, wellicht kunnen daar cellulose vlokken in aangebracht worden. Tevens moeten de geluidslekken worden opgespoord.

Het isoleren van de gehele woning

Ik zoek een partij die mijn gehele woning kan isoleren. Het gaat om zowel de vloeren, de muren en het dak.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een vierkante hal met een plafond dat bestaat uit gepersde houtvezel platen, ik zou dit plafond willen verlagen om zoveel mogelijk geluidsarm(dicht) en zo geluiddicht mogelijk te willen hebben

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 70 en 80 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is de zolder en betreft een woning uit 1955.

Schuur isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn (aanbouw) schuur wil isoleren want de rooklucht van de buren dringt door de schuur van het huis naar binnen; dit wil ik graag verholpen hebben. Tevens moet het geïsoleerd worden voor de warmte. De schuur is ongeveer 3 x 2 x 3 meter. N.b. waarschijnlijk moet er ook nog wat elektra verlegd worden.

Slaapkamer isoleren

Mevouw wil de slaapkamer laten isoleren i.v.m overlast van de buren. Advies is geluidsisolatie.

Kruipruimte isoleren

44 m2 kruipruimte onder een houten vloer isoleren met eps parels, twee opties, 25 cm hoog of vol tot de vloer (40 cm hoog). Huis is in verbouwing dus leeg, kruipruimte heeft moerbalk met slecht 20 cm ruimte er onder. Uitvoering op korte termijn heeft voorkeur.

Plafonds isoleren

Wij willen graag onze plafonds (beneden en boven) geïsoleerd hebben. Wat is de prijs per m2? Het gaat om 3 slaapkamers, washok, badkamer, woonkamer en 2 halletjes.

Wand isoleren vanwege erge stankoverlast

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1950. Het is een 'poortwoning' waar wij op de bovenverdieping stankoverlast vanuit de woning van onze buren hebben. We hebben dagelijks last van etensluchten en ook van rook en van een wietlucht. Beneden hebben we geen last, omdat de woningen daar door een poort van elkaar zijn gescheiden, maar boven in de gang en in een slaapkamer is de lucht zo overheersend, dat het onhoudbaar wordt. Graag laat ik een vakman beoordelen hoe dit probleem is op te lossen, door kieren te dichten in de scheidingsmuur of isolatie aan te brengen. We wonen in een eigen woning.

Vocht weren in de kruipruimte

Huis bj 1923 Kruipruimte ongeveer 25-30 vierkante meter

Bestaande muur geluid dempen

We hebben geluidsoverlast van onze buurman (muzikant). Is er een isolatie dat je in een al bestaande muur kunt inspuiten of iets dergelijks?

Yogastudio geluidsdicht maken

Ik wil graag een yogaruimte geluiddicht laten maken. Dit in verband met de muziek en vechtsportgeluiden die van de grote hal komen. De muur is 8.6 meter lang en 3.1 meter hoog. Tevens mag een deel van de geluidswand als een opbergkast voor yoga matten/dekens/ yoga kussens dienen.

Isolatie in een serredak aanbrengen

Ik heb een serre aan mijn woonkamer, met een schuin dak van polycarbonaat platen. Bij regen heb ik veel geluidsoverlast en het wordt in de winter erg koud. Graag wil ik een aannemer hier ter plaatse laten kijken voor een goedkope oplossing. Misschien kan er een plafond onder worden geplaatst of een soort rolluik of rolluik buiten op het schuine dak. De maat van de serre is 4.65 x 3.10 meter.

Schelpenisolatie in de kruipruimte

Ik zou graag een offerte willen voor schelpenisolatie in de kruipruimte De afmeting is 7.00 x 5.00 x hoogte 60 cm.

Kantor isolatie

Dak en spouw wil ik graag geisoleerd hebben. Het betreft een kantorgebouw van 47. 3 pa 18. 5m 3 laag. Met een RC-waarde van 6 voor dak en 4. 5 voor gevel. Ik wil graag weten hoevel het zal kosten voor aanbrengen en welke isolatie materiaal gaat u toepasen.

Kruipruimte isoleren

Plavuizenvloer, zonder vloerverwarming, laat erg veel kou door. Wij willen de vloer vanuit de kruipruimte aan de onderkant laten isoleren. De kruipruimte is goed begaanbaar. Oppervlak van de vloer is ongeveer 50 m2. Wij staan volledig open voor advies van de vakman over de manier waarop dit het best kan gebeuren.

Vloerisolatie

Het isoleren van een houten vloer. In ieder geval ongeveer 16 m2 en indien mogelijk ongeveer 35 m2.

aanbrengen spouwmuurisolatie

Het betreft een vrijstaande bungalow waarvan de spouwmuren geïsoleerd zouden moeten worden. Oppervlakte is 154 m2.

isoleren van vloer en buitenmuur

Twee onder 1 kap woning. 1 buitenmuur isoleren als dat mogelijk. En de gehele vloer.

Isolatie van drie slaapkamers (2: ca. 4 ...

Isolatie van drie slaapkamers (2: ca. 4 m breed, 1: ca. 2m breed). Onder de ramen (over de gehele breedte van de kamers) zit nu hardboard met dun isolatiemateriaal. Wij willen dit laten vervangen door de muur iets de kamer in te trekken door bijv. betonplaten met isolatiemateriaal er tussen. Opmerking: geen algehele vervanging van de kozijnen, alleen isolatie. Graag offerte inclusief bouwmaterialen en evt. andere mogelijkheden op deze manier voor isolatie.

van een twee onder een kap het dak ...

van een twee onder een kap het dak isoleren schuindak