Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor voorzetwand met isolatie aanbrengen:

Voorzetwand met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) woonkamer wanden, totaal 32,8 m2 geisoleerd Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een oude woning, wanden moeten worden voorzien van voorzetwanden met isolatie. Het is in de woonkamer op de beneden verdieping.
Onze klant uit Deventer (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetwand met isolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Isoleren voorzetwand plaatsen

Ik heb een aangebouwde berging die bestaat uit een enkelzijdige buitenmuur en ik wil dit ombouwen tot slaapkamer. Hiervoor moet er isolatie aangebracht worden. Het betreft ongeveer 6 m2 dat ik wil laten isoleren, echter weet ik niet goed welke materialen hiervoor geschikt zijn. Naast de deur zit ook een raam in de muur en kunt u hieromheen ook isoleren? Een isolatie dat zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Tussenwand plaatsen en wand isoleren

De garage wil ik splitsen in twee delen. Daarom graag een wand plaatsen met isolatie. Wandmaat 290 x 262 cm en in deze wand een deur die naar buiten open draait. Direct meenemen een voorzetwand met isolatie, tegen de enkelsteens muur in dezelfde garage 300 x 262 cm. Voorkeur voor aluminium met gips en isolatie. Geen schilderwerk nodig. Wel even naden afsmeren. Op de 4e balk (na garagedeur mechanisme) komt de voorzetwand. De wand rechts daarna ook isoleren. Zo instaat er een kleine bijkeuken. Graag ontvang ik een offerte.

Stucen vanwege renovatie

Na isolatie buitengevel met voorzetwand, alleen nog stuken van die wand. Tevens 1 deur aan beide zijden gladstuken. En 2 plafonds gladstuken. Wij wonen er nu nog niet. Graag ontvang ik in eerste instantie een offerte via de mail. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Sloopwoning uit 1901 slopen

Graag willen wij een prijsopgave voor de totale sloop. Er is asbest in de top van de voorgevel van het voorhuis, minder dan 35 m2. Type zolder (hout of beton), Er is in het voorhuis een houten zolder aanwezig. De schuur is open en heeft een vernieuwd pannendak uit 2003. Andere materialen: gipsplaat en isolatie. Dakpannen dak. Isolatie: op de begaande grond is er een voorzetwand geplaatst in de woonkamer en in de schuur is er ter hoogte van de slaapkamer isolatie aangebracht tegen de buitenmuur. De constructie van de te slopen woning: hout. In totaal zijn er 17 kozijnen. De woning heeft in de schuur een dak met nieuwe balken en platen aangebracht omstreeks 2002. Inclusief de dakpannen. Deze zijn zeker her te gebruiken. Hoeveelheid staal of metaal in de te slopen woning: geen. De fundering: er is op zand gebouwd. Is er een kelder. Moet het terrein nog geëgaliseerd worden. Er zit een mini kelder van 3 x 1 meter met een diepte van 1.40 meter. En er is een ronder waterput aanwezig met een diepte van 2 meter. Die moeten er ook uit. De te slopen woning is bereikbaar voor diepladers en vrachtwagens. De woning zal leeg worden opgeleverd. Hopelijk heeft u zo een beeld van het te slopen object. Voor 15 maart 2018 uitvoeren.

Binnenmuur met de buren isoleren

Ik wil graag de binnenmuur met de buren isoleren. We hebben veel last van geluiden van de buren (gesprekken zijn bijvoorbeeld gewoon te horen als het aan onze kant stil(ler) is). Wat is de beste methode: gasbetonblokken met isolatie of voorzetwand met isolatie? Wat kost het beiden of is er een beter alternatief? Het gaat om 20 m².

Voorzetwand met isolatie en deuropening maken

Voorzetwand met isolatie voor creëren van een extra slaapkamer. Inclusief met ruimte voor een deur. Breedte 3 Meter en hoogte ongeveer 4 meter vanwege de hoogte van zolder

Twee betonnen kelderbakken plaatsen

Ik wil graag een offerte of richtprijs aanvragen voor 2 betonnen constructies die als fundering / kelder fungeren voor 2 relatief kleine (recreatie)woningen met een oppervlak van maximaal 45 m2. Door het huis gedeeltelijk onder het maaiveld te plaatsen is het mogelijk om toch 2 woonlagen te creëren in verband met nok-hoogte van 4 meter. Ik ben niet gebonden aan lengte of breedte maten, mijn plan is nu om het gebouw 5 x 9 meter te laten worden. Als het eenvoudiger, goedkoper of beter is met een afwijkend maatvoering dan pas ik het ontwerp van het huis daar op aan. Op de fundatie komt hout skelet bouw, dus naar mijn idee volstaat 20 cm brede fundatie. Ik wil graag prijzen op vragen van verschillende dieptes van 80 cm tot 150 cm het oppervlak blijft 45 m2 per kavel. De twee kavels liggen naast de doorgaande weg op een recreatiepark. Er kunnen niet al te grote vrachtauto's het terrein op, dat komt door de S bocht aan het begin van het park. Er is laatst wel een brandweerauto het terrein op gekomen. In de bijlage heb ik wat foto's toegevoegd van de weg vanaf de Ringvaartdijk met de S bocht. Is het nodig om palen te laten pulsen? Wat voor isolatie waarde kunt u mij aanraden? Er zal een voorzetwand tegen het beton worden geplaatst en op de vloer komt waarschijnlijk parket. Voor eventuele vragen of toelichting kunt u mij op onderstaand tel bereiken. De vraag is ook of er palen geslagen moeten worden.

Voorzetwand met isolatie en deur op zolder maken

De zolderkamer in een hoekhuis wordt gebruikt als muziek-studeerruimte . De eenvoudige huidige gipswand naar de hal wil ik verdubbelen met een geluidsabsorberende voorzetwand met deur. De dubbele deur die zo ontstaat zal samen met de dubbele wand het geluid isoleren van de rest van het huis. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, bij geen gehoor ontvang ik dan graag een voicemailbericht.

Geluidsisolatie slaapkamerwand aanbrengen

Wij zijn onlangs komen wonen in een rijtjeswoning uit bouwjaar 1952. Wij ervaren erg veel geluidsoverdracht vanuit de woning van de buren. Er zijn gemetselde tussenmuren, maar wij horen in onze slaapkamer veel van wat er bij de buren gebeurt. Ons woongenot is daardoor erg gedaald. Wij willen daarom een tussenwand in die slaapkamer laten voorzien van een voorzetwand met isolatie. Wij laten dit hier graag even opmeten en ontvangen dan een voorstel en prijsopgave.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil graag onze badkamer laten verbouwen, de afmetingen van de badkamer zijn; breedte 1,70, lengte 3,20 en hoogte 2,4. Het gaat om het afbreken van de vloertegels/wandtegels/bad/wc/wastafel en radiator. Nieuw maken; 1 voorzetwand van 5 centimeter plaatsen met isolatie, vloer- en wandtegels. Ligbad, badmeubel en wc installeren. Nieuwe radiator aansluiten. Materialen kopen we zelf zoals wand- en vloertegels, wc compleet, badmeubel compleet, ligbad compleet en radiator compleet.