Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuimbeton in de kelder aanbrengen:

Schuimbeton in de kelder aanbrengen

Onze kelder is lek en is niet dicht te maken. Aangezien deze toch niet gebruikt wordt willen we hem dicht maken. Afmetingen zijn ongeveer 2,10 x 2,00 x 0,90 m
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuimbeton in de kelder aanbrengen uit heel Nederland:

Kelder volstorten met schuimbeton

Ik heb een lekke kelder waarvan we eigenlijk een verdiepte trapkast van willen maken. De kelder is ca 2.5 x 2.5 meter en we zou ca 1 meter beton in moeten om boven het grondwater peil te komen. Hiervoor is ca 5.1 kuub schuimbeton nodig.

Prefab kelder volstorten met schuimbeton

Op last van de gemeente bestaat de kans dat ik binnenkort mijn prefab kelder moet, laten, dichtstorten met schuimbeton, de kelder meet ongeveer 33 kuub, 3 x 5 x 2,2 meter. Graag ontvang ik vrijblijvend een prijsopgave.

Kruipruimte ophogen en isoleren met schuimbeton

Zand kruipruimte in de kelder is deels verzakt; vochtig zand ±25 m2. Saneren, opvullen en isoleren met schuimbeton? Graag advies hierover en mogelijk een andere oplossing als dat een beter resultaat geeft. Vooralsnog eerst een indicatie van kosten.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Ik wil graag mijn kelder/kruipruimte (hoogte 1,20) laten ophogen, omdat de betonbalken van de fundering bloot liggen. Er moet ongeveer 50 cm zand in en daar op graag een laag schuimbeton. De voorkant van de kelder is goed te bereken en staat ongeveer 15 meter van de weg. De kruipruimte zelf is op en ook goed begaanbaar, deze is 151 m2 groot. Graag hoor ik van u.

Schuimbeton in de kelder aanbrengen

In de kruipruimte van 45 m2, schuimbeton aanbrengen. Er staat geen water in de ruimte en het zal ongeveer 50 cm hoog zijn.

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Gaat om een kelder met een afmeting van 10 bij 7 meter. De hoogte in de kelder is circa 40 cm. Grondwater op sommige plekken zichtbaar door onregelmatige ondergrond.

Vochtige kelder, ramen beslaan

Kruipruimte van 10 x 6 meter onder het huis is vochtig, de ramen beslaan. Graag hiervoor een oplossing. Ik denk schuimbeton en ventilatie gaten aan brengen. Zo spoedig mogelijk beginnen.