Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Almelo of directe omgeving.

507 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: muur isoleren, zijgevels van buitenaf isoleren, vrijstaande woning aan drukke weg isoleren, woonboerderij van buitenaf isoleren, stenen muur isoleren en enkel glas vervangen, dak isoleren, het isoleren van een garagedak vanwege omtoveren garage tot leefruimte, geluidsisolatie via een voorzetmuur in twee onder een kap woning, kruipruimte opruimen en isolatie aanbrengen, geluidsdichte slaap ruimte bouwen, isoleren vloer 1e verdieping, plafond woonkamer isoleren en netjes afwerken, plafond geluiddicht isoleren in een toekomstig fitnesscentrum, het van binnen isoleren van het dak van een bedrijfspand, isoleren van kruipruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Almelo:

Wanden isoleren tegen geluid

Het betreft een tussenwoning waarvan 1 volledige wand geïsoleerd moet worden tegen luchtgeluid. Wij ervaren veel irritatie en hinder van bassgeluiden en luide muziek. Deze komen voornamelijk van 1 slaapkamer naast rond maar is door het hele huis te horen. De oppervlakte +/- 60 m2 beneden en boven verdiepingen. betreft 2 keer een vaste trap aan de wand zijde. Waarvan 1 open in de kamer en dicht gemaakt moet worden. Warmte isolatie is totaal niet belangrijk. Geluid is de grote ergernis.

Schuimbeton in de kelder aanbrengen

Onze kelder is lek en is niet dicht te maken. Aangezien deze toch niet gebruikt wordt willen we hem dicht maken. Afmetingen zijn ongeveer 2,10 x 2,00 x 0,90 m

Binnenisolatie van zolderdak

Het betreft de 2 schuine kanten van het zolderdak. In totaal beslaat het 60m2. Welk materiaal dakplaat zal voor binnenisolatie het beste passen, wat levert het aantoonbaar op? Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Vloer isoleren

Het betreft een woning uit 1930. De begane grond het een houten vloer met draagbalken. Het deel wat ik wil laten isoleren ligt onder de woonkamer en is ongeveer 30 m2 groot. De afstand tussen het kruipluik en de straat is ongeveer 32 m2.

Geluidsdichte kamer realiseren

Ik woon sinds kort in een appartementje. Nu ben ik producer en wil dus van 1 slaapkamer een studio bouwen. Mijn vraag is dus wat dat gaat kosten als ik het laat doen. Ik heb al veel dingen opgezocht en weet dus dat ik alle muren dan zou moeten isoleren. Kon ik niet aanvinken hierboven.. De kamer is 275 x 355 en 250 cm hoog, aan de ene kant zit een deur in de hoek en 2 ramen naast elkaar van ik gok 90 x 160 cm. Ik hoop dat ik zo voldoende informatie heb gegeven.

Enkelsteens buitenmuur isoleren

Ik wil mijn buitenmuur graag laten isoleren. Dit is een 1-steens buitenmuur. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Vloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 78 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een vrijstaand geschakelde woning uit 1973. We willen de vloer van de begane grond graag (aanvullend) na geïsoleerd hebben. Na de bouw is de vloer aan de onderkant na geïsoleerd met ongeveer 4 cm piepschuim platen (ik neem aan EPS). We hebben het advies gekregen om aanvullend 12 cm extra piepschuim onder tegen de bestaande isolatie te plaatsen. Wij denken dat de bovenstaande maatregel het verstandigst is. Mocht een isolatiebedrijf een andere oplossing adviseren dan staan wij daar ook voor open. Deze oplossing dient dan wel beter te zijn. We hebben overigens geen interesse in PUR isolatie. De kruipruimte is, voor zover ik kan zien/beoordelen tussen de ruim 50 cm en ongeveer 65 cm hoog. De oppervlakte is ongeveer 78 m2. Onder de vloer bevinden zich een redelijk aantal buizen. Wellicht is het raadzaam om ook te laten beoordelen of de kruipruimte goed genoeg is geventileerd. Voor de volledigheid.

Geluidsisolerende wand in de woonkamer plaatsen

Wij kochten vorig jaar een mooie tussenwoning uit bouwjaar 1985. Ik ervaar helaas veel geluidsoverlast van mijn buren aan één zijde en wil daarom laten bekijken of er in mijn woonkamer een voorzetmuur met geluidsisolatie kan worden gebouwd van 700 x 260 cm. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.

Schelpen onder de vloer storten

Onder mijn woning / vloer staat regelmatig veel water. Ik wil graag schelpen in de kruipruimte. Onder de woning is geheid. Het gaat om een vloer van 50-60 m2. De kruipruimte is ongeveer 70 cm hoog. De vloer is met pur geïsoleerd. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk.

Kruipruimte isoleren tegen vocht

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken om de kruipruimte onder mijn huis te laten isoleren. In de kruipruimte staat regelmatig een laagje water of het is er vochtig. Mij is verteld dat het isoleren met schelpen een optie zou kunnen zijn, kunt u mij hier meer over vertellen? De beneden verdieping is ongeveer 5 x 15 meter groot.

Schuur isoleren

Ik wil graag mijn schuur laten isoleren het is 3x3 lxb, ik zou graag willen dat er ook geen vocht binnenkomt ivm plaatsen van kantoor in schuur

Binnenmuren isoleren

Het zijn muren van 2 slaapkamers 1 steens muur. Het is 17,5 m2 samen. Alleen aan de binnenzijde isoleren tegen vocht en kou.

Gevelisolatie aanbrengen in de spouw

Het betreft een spouwmuurisolatie met een oppervlakte van ongeveer 31,5 m² en eventueel ook een tussenmuur van ongeveer 47m².

Isoleren spouw woning

Het isoleren van de spouw van de gehele woning, wat bestaat uit 164 m2 zonder kruipruimte. Opdracht moet uitgevoerd worden voor een all-inn prijs en geen nacalculatie. Betaling na levering en verkrijgen van de bon, deze is nodig om de subsidie terug te vragen.

Garage isoleren, de zijwanden, de ...

Garage isoleren, de zijwanden, de achterkant, deel bij de voordeur en het plafond isoleren. Carport van 7m bij 3.60m maken.