Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolderruimte isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolderruimte isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolderruimte isoleren

Zolderruimte isoleren

Ik wil de zolderruimte laten isoleren. De zolderruimte is bereikbaar per vlizotrap en is is slechts in gebruik als berging en wasruimte. Het te isoleren dakoppervlak bedraagt ongeveer 45 m2. Aan de buitenzijde van het dakbeschot ligt een damp doorlatende folie onder de dakpannen. Omdat de zolder geen leefruimte is en het esthetisch niet nodig is de isolatie met bekleding af te werken, denk ik aan het enkelvoudig aanbrengen van PIR-platen. Of zou isolatie met glaswolplaten, bijvoorbeeld Knauf MW 35 van 12 cm, met een eenvoudige afwerking een goedkoper alternatief zijn?

Zolderruimte isoleren

We willen de zolder van 55 m2 compleet geïsoleerd hebben. Een deel van de zolder is als slaapkamer in gebruik, ander deel is hal en opslag. Wij kunnen de boel leeghalen vooraf en eventuele panelen/huidige isolatie verwijderen. Graag zouden we een prijs hebben voor het isoleren en indien mogelijk apart voor isoleren en aftimmeren.

Zolderruimte isoleren

Ik wil een zolderruimte isoleren. Het gaat om 33 m2. Ik weet niet welke isolatie goed zou zijn.

Isoleren van de zolder

Betreft de zolder. Beide kanten moeten geïsoleerd worden. Het is een schuin dak van een jaren 60 woning. Het huis is van mijn dochter en de zolderruimte is ongeveer 8 x 4,5 meter.

Zolderruimte laten isoleren

Ik wil mijn zolder graag laten isoleren. Ik wil graag de schuine wanden van het dak laten isoleren. Het is geen grote zolder. Ongeveer 20 m2 oppervlakte. Er is geen dakraam. Welke eenvoudige oplossingen zijn er?

Zolderruimte isoleren

Ik wil graag mijn zolderruimte van binnenuit laten isoleren. De zolder is ongeveer 11 x 3.80 meter. De nokhoogte is ongeveer 4 meter en er zitten 3 ramen en een dakkapel (2 meter breed) in. De zolder wordt een studentenkamer. We hebben en schuin pannendak.

Zolderruimte isoleren

Het betreft het isoleren van de zolderruimte boven de garage. Dit moet een slaapvertrek worden. De ruimte is ongeveer 4 bij 4 meter en dient van binnenuit geïsoleerd te worden en daarna afgewerkt met gipsplaten.Optioneel wil ik weten wat de kosten zijn voor het isoleren van een houten balken plafond vloer.

Zolder isoleren

Isoleren van de binnenzijde van de zolder. Het betreft de zolder van een tussenwoning. De zolderruimte is ongeveer 45 m2.

Zolderruimte isoleren

Isoleren zadeldak van bovenwoning. Het betreft een netto oppervlakte van 60 m2, exclusief 5 aanwezige veluxdakramen. Het isoleren moet met Isover, 10 cm, en gipsplaten. De hoogte van de zolderruimte betreft ca. 3,5 meter. De afwerking van de gipsplaten zal de vrouw des huizes gaan verzorgen. De wens is wel een zo strak mogelijke gipsplaat zonder of hele subtiele afdeklatjes.

Zolderruimte isoleren, met gipsplaaten afwerken

Ik zoek een bedrijf/klusbedrijf die mij kan helpen met het opnieuw isoleren van een zolderruimte om vervolgens af te werken met gipsplaten, dit moet gebeuren tussen authentieke bestaande balken van het huis/zolder. Hiervoor ontvang ik graag van u advies en /of een offerte.