Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolderkamer isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolderkamer isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolderkamer isoleren

Isoleren van zolder

Het gaat om duurzaam isoleren van de voorzolder en één grote zolderkamer voorzien van een (niet geïsoleerde) dakkapel en een schuine kant. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Bij voorkeur schapenwol of hennep. Graag deskundig advies hierover.

Zolderkamer isoleren

Attic Room Roof Insulation and Skydoor replacement. We need PIR Plates Insulation for our Attic Room and removal of existing plastic content from the room Skydoor has problem in opening and closing. May be repairing or installing new one. Regards, De zolder met vaste trap willen wij graag laten isolere met PIR platen. De aanwezige platen dienen te moeten verwijderd en afgevoerd. Daarnaast gaat het dakraam niet goed open en dicht. Indien mogelijk wil ik deze laten repareren of anders vervangen. De zolder is ongeveer 20 m2 groot.

Zolderkamer isoleren tegen geluid

Mijn kleine zolderkamer wil ik graag laten isoleren (geluid). Totale oppervlakte is minder dan 10 m2, twee wanden staan schuin. Er is een klein dakraam (met uitbouw).

Zolderkamerplafond laten isoleren

Ik wil een zolderkamer plafond laten isoleren met isomateriaal en gipsplaten. De ruimte is ongeveer 4 bij 3 meter en heeft een puntdak. Graag maak ik en afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Deel van de zolder isoleren

Ik wil onze zolderkamer met overloop isoleren met Iso Easy. Deze zolder heeft een dakkapel en er zitten dakbalken. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor 12 tot 13 m². Wij zijn i.v.m. ziekte in de familie veelal niet telefonisch bereikbaar, in het ziekenhuis nemen wij niet op. Daarom graag even contact via email.

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik zou graag een offerte / inschatting willen met betrekking tot de zolderkamer geluiddicht maken in verband met home recording en mixen. Tevens wil ik graag kunnen zingen in de ochtend uren. Het betreft een oud pand. De huidige tussenmuren zijn momenteel van gips. Vloer is hout met daaronder een holle ruimte. Het geheel is zeer gehorig. Buren zijn niet gecharmeerd van mijn plan... Echter heb ik de behoefte om in mijn eigen woonomgeving aan mijn ideeën te kunnen werken. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Dak van zolderkamer isoleren

Ik heb 5 pakketten iSoEasy van Kingspan besteld om een zolderkamer te kunnen isoleren. Het is moeilijker en meer werk dan ik dacht, gaat om ongeveer 18 m2. Graag zo snel mogelijk, want we zouden graag mijn dochter de zomer nog naar haar nieuwe slaapkamer kunnen verhuizen.

Zolder van binnenuit isoleren

We willen de gehele zolder graag geïsoleerd hebben met harde isolatieplaten die meteen netjes afgewerkt zijn aan de binnenzijde (bijvoorbeeld Isover platen). Maar we staan open voor goede alternatieven. Wel een goed systeem wat goed luchtdicht afsluit, zodat we geen condens krijgen tussen het dak en de isolatie. Dikte in overleg, maar ga voor de offerte maar uit van 10cm dikke platen. Het gaat om het hele dak bestaande uit een zolderkamer met dakkapel, voorzolder wat als washok gebruikt word, andere kant van de voorzolder is een kleine opbergruimte en het stuk boven het trapgat. Dit is ongeveer snel gemeten 45M2. Het huidige dakbeschot bestaat uit spaanplaat, met aan de buitenzijde een heel dun laagje pur. Materiaal mag toegeleverd worden door u. U bent welkom om te komen kijken voor u een offerte uitbrengt.

Dak van zolderkamer isoleren

Het betreft een klus voor het isoleren van de binnenzijde van het schuine dak van een zolderkamertje, plus één muurtje. De materialen graag op advies voor isolatie, verwerking en de afwerking. De afmetingen van het kamertje zijn: 2.19 meter breed bij 4.66 meter diep. Het dak begint op 2.30 meter en loopt dan schuin in een punt in een open constructie. Over de helft van het kamertje zit een open verdieping voor opslag. Het muurtje is breed 2.19 meter breed bij 2.30 meter hoog met een raam van 1.31 cm meter breed e 89 cm hoog, dit is inclusief het kozijn.

Isoleren plat dak

Graag vragen wij via deze weg een offerte aan voor het isoleren van onze berging. Wij wonen op de tweede verdieping en hebben de berging op de derde etage erbij getrokken door middel van een interne trap. Van deze zolderkamer willen we een slaapkamer maken, maar hiertoe is het in de winter te koud en in de zomer te warm. Graag laten we het platte dak dan ook isoleren. De verdiepingshoogte is 2.10 meter, gemeten vanaf de huidige gipsplaat waar waarschijnlijk nog zon 25 cm 'lucht' tussen zit. Waarschijnlijk kan er enkel vanuit binnen geïsoleerd worden. De huidige ruimte is ongeveer 15 m2. De kans is dat we een tweede berging erbij krijgen die ook geïsoleerd moet worden. Dan gaat het om 28 m2 totaal. Graag ontvangen we voor zowel 15 m2 als 28 m2 een losse offerte.