Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolderisolatie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolderisolatie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolderisolatie aanbrengen

Zolderisolatie aanbrengen

Zolder isoleren met spuit isolatie ongeveer 50 m2.

Zolderisolatie aanbrengen

Ik wil de zolder aan de binnenkant isoleren . Zolder is nu behoorlijk koud in wintermaanden en erg warm in zomermaanden. Tevens hoor je de wind door nok van dak gieren als het hard waait. 30 m² betreft de oppervlakte. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Zolderisolatie aanbrengen

Het betreft een dak van 45 graden, 8.40 meter lang en 4.20 meter hout. Beide delen bestaan nu uit een houten dakbeschot en er is geen verwarming aanwezig. Graag laten wij de ongeveer 71 m2 dak isoleren. De afwerking dient separaat vermeld te worden.

Zolderisolatie aanbrengen

Ik wil isolatie aanbrengen op mijn zoldervloer. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. De zolder is onverwarmd dus er moet dampwerend folie gebruikt worden. De zolder is 40 m2.

Zolderisolatie aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren van mijn zolderdak aan de binnenzijde. Het dak is ongeveer 28 m2 groot en dient te worden afgewerkt waarbij er zo min mogelijk ruimte verloren gaat. De zolder is via een vaste trap te bereiken.

Zolderisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zolder is nu nog nier geisoleerd. Voorheen was de ruimte opslagruimte. De ruimte is nu beschikbaar met een vaste trap. We willen de ruimte nu gaan gebruiken. Het betreft een jaren 20 woning

Zolderisolatie aanbrengen

Aanbrengen glaswol isolatie + afwerken met gipsplaats. Plaatsen nieuw dakraam

Dak-/zolderisolatie aanbrengen

Voor ons huis met een pannendak, hellend, L vorm (2 kilgoten), 120m2 opp. Op houten dakbeschot, zoeken wij een manier van isoleren. Op de bovenverdieping willen we de plafonds grotendeels verwijderen, dan zicht krijgen op binten/nok. Graag een offert voor een binnenisolatie, waarschijnlijk met platen. We gaan er nu vanuit dat de buiten isolatie te kostbaar wordt. Uitvoering in overleg na plaatsing van een dakkapel tussen 1 a 2 maanden.

Zolderisolatie aanbrengen

Wij zoeken bedrijven die zolderisolatie kunnen aanbrengen. Bijvoorbeeld Isobouw-Slimfix of Kingspan. Bestaande bouw. Gaat om een vrijstaande woning en een tussenwoning. Oppervlakte weet ik niet precies. Betreft leveren en plaatsen van isolatie.

Zolderisolatie

Isolatie van zolder: - rijhuis jaren dertig - zadeldak - nu geen isolatie - nu dakpannen, balken en gelakte binnenlatjes - hele zolder moet geisoleerd worden. Opdracht: - zolder geheel isoleren - visueel moet er geisoleerd worden tussen de houten balken zodat deel van balk zichtbaar blijft - latjes aanbrengen, isolatie aanbrengen en gipsplaten op maat aanbrenge tussen balken - niet stuccen noch verven - geschatte oppervlakte is 100- 120 m2 Referenties en ervaring verplicht! We gaan klanten benaderen.