Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zolderdak isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zolderdak isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in uw regio.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zolderdak isoleren

Schuin dak isoleren met glaswol en aftimmeren

Ik wil de binnenzijde van ons zolderdak graag laten isoleren met glaswol en daarna laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om ongeveer 22 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zolderdak isoleren

Ik wil graag het dak laten isoleren via de binnenzijde. Ons rijtjeswoning is ongeveer 5 meter breed en het dak heeft een dakraam en dakkapel. Verder zouden wij aan 1 zijde een schuifwand willen laten maken om zo opbergruimte te creëren.

Kaal zolderdak laten isoleren

Aanwezig kale zolder het isoleren. Het is circa 6 x 6 meter per kant. Een schuin pannendak met balken en nog niet afgetimmerd. Er zitten alleen dakplaten. Graag uw advies over het materiaal en de kosten ervan (leveren en aanbrengen).

Zolder isoleren met glaswol en aftimmeren

Plm. 70 m² zolderdak met 15 cm. glaswol aftimmeren met gipsplaten.

Zolderdak laten isoleren

Ik zou graag willen weten wat het kost om mijn zolderdak te issoleren en wil het graag afgewerkt hebben met gipsplaten. Op dit moment heeft mijn zolder alleen houten planken aan de binnenkant van het dak. Het oppervlakte van de zolder is 18m2. Graag ontvang ik per mail een offerte en niet telefonisch

Zolderdak isoleren

Het dak dient aan de binnenkant te worden voorzien van isolatie ( of glaswol of steenwol of steenwolplaten). Het moet netjes afgewerkt worden zodanig dat de isolatie op z'n plaats moet blijven zitten maar hoeft ook geen luxe zolder te worden. Het puntdak is ruwweg 65 m2 groot. Het is afgewerkt met een dunne afdekplaat. En graag een aparte prijsopgaaf voor leggen van laminaat in de keuken (2 x 4 meter).

Zolderdak isoleren

Wij hebben een maisonnette uit bouwjaar rond 1970, met een schuin dak op de 2e verdieping. Op die zolderverdieping zijn 2 slaapkamers, waar het schuine dak met gipsplaten is afgewerkt. Het dak is echter niet geïsoleerd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het isoleren van het schuine dak, in totaal ongeveer 24 m².

Zolderdak isoleren vanaf de binnenzijde

Wij overwegen ons zolderdak aan de binnenzijde te laten isoleren met glaswol isolatie van GAMMA, 12 cm dik. Het gaat om 2 dakvlakken met een houten dakbeschot van 5 x 7 meter elk. Aan 1 zijde zitten er 2 Velux dakramen in. Wij zullen zelf het materiaal inkopen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Zolderdak isoleren en afwerken

Ik wil mijn grote hoge zolder laten isoleren en laten afwerken. De zolder heeft een paar dakramen. De vloer is 50 m2. Tot de nok is het ruim 4 meter hoog maar daar is een bergzolder in gemaakt, nu is het ruim 3 meter. Het is een poortwoning met boven de poort ook een deel zolder. In overleg nog overige werkzaamheden zoals schuiftrap naar bergzoldertje. Het is best wel een grote klus, wil ook dan ook graag advies van iemand die meedenkt voor de beste aanpak en uitvoering binnen het gestelde budget. Voor een offerte zou je eigenlijk moeten kijken.

Zolderdak opnieuw isoleren

Graag zouden wij de binnenzijde van een deel van de zolder/het dak opnieuw willen laten isoleren. De oude isolatie is al verwijderd en afgevoerd. Het betreft een woning van rond 1930. Ruwe schatting van oppervlak is 5 tot 7 meter diep, 2 tot 3 meter breed, nokhoogte minder dan 2 meter. Momenteel bestaat het dak uit dakbeschot en dakpannen. Isolatie-materiaal zal in overleg worden bepaald. Oude wandpanelen kunnen misschien worden hergebruikt(?). De afwerking kan in samenspraak bepaald worden. Graag horen we of er door een expert naar kan worden gekeken, zodat er een gerichte offerte kan worden opgemaakt.

Partners

Partners van Casius